Kız kardeşim evden kaçtı çok zor durumdayım:(

pazar günü dönecek mi yani..?
Pazar gününe kadar gelmeyecek yazmışsınız da o kısmı anlayamadım.

arkadaşına size gelebilirmiyim demiş arkadaşıda gel ailenede haber veririz deyince bu çocuğu aramış kaçır beni demiş çocukta aşıkmış bizimkine kaçırmış çokta güzel kardeşim çok çıkma teklifeden vardı ama sevgilisini seviyodu nasıl oldu anlamadım sevmediği biriyle nasıl gitti sırf eve gelmemek için.

derinss

çocuğun annesine pazar gününe kadar kalalım sonra döneriz demiş çocuğun anneside gel evlenin nişan yapalım ailen izin verdi biz konuştuk demiş dönsün diye ama kardeşim babamdan korkuyormuş yüzü yok tabii

Plansız programsız bir kaçma..
Bence dönerler ama ne zaman nasıl bilemem.
Baban konuşmaya çalışsın telefonla kardeşinle, sakince.)
ınşallah hayırlısı ile dönerler..

aslında gelse alıcaz hiçbişey yapmıycaz onu doktora götürcem tepki vermiycem evleniyosa seviyosada düğün yapar veririz bi gelse(

Anladım canım kadın mantıklı davranmaya çalışmış ama..
Bu konuyu baban çözer canım o şimdi deli giib korkuyordur.
Babanın telefonun sakin mantıklı mesajlar atın..
Yaşı daha ufak duygusallıkla geri gelebilir diye düşünüyorum babandan korkuyor o sıcak olursa geri gelir.
zaten 2. gün ak kara ortaya çıkar birbirlerinden sıkılırlar gerilirler..
yeter ki başına can sıkıcı birşey gelmesin..
Allah korusun..

deniz güneş açmıyor telefonu canım ben açık yakaladım sabah bana abla arıycam dedi yine kapalı telefonu ulaşamıyoruz dün gitcem dedi ben ikna ettim eve gel düzelir herşey dedim tamam abla dedi meğer beni kandırmış

işte çocuk ona bişey yaparsa kardeşim çok namusludur ailem çok tutucu değil ama kardeşim hep evlenmeden asla derdi başını yakmasa sağ salim gelse gerçi bişey olsada kabulümüz bişey yapmayız

babamda yani öyle döver öldürür sert sinirli falan hiç değildir ona okadar hoşgörülü yaklaştıki ben şaşırırdım

çok zor cok uzuldum allahım yardım etsın dogru yoldan cıkarmasın,en zor dönemler :sinifsinif:

aynı yaştalar polis aramıyorki umrunda değil bulursanız bizede bildirin demişler babama(( evlencem diyomuş ama nasıl olur o çocuk sevgilisi değildi aklı alan varmı

aklı alan var

kardeşinizin aklı bir değil bin karış havada imiş

hiç mi fark etmediniz bu kız kimle konuşuyor görüşüyor diye:1ninca:

oğlan annesi ile konuşuyorsa korkutsa kızın ailesi şikayetçi olursa hapis yatarsın falan. ulaşamıyorsanız mesaj atın telefonu açtığında ulaşsın.

ne zor iş yadelikafadulden

Öncelikle geçmiş olsun...
Başka bir karakola daha başvurun.
Ne demek bulursanız bize de haber verin.
Böyle bir şekilde sizle dalga geçer şekilde konuşmaya hakları var mı?
18 yaşını doldurmamış kayıp bir kızı bulmak zorundalar ve böyle davranamazlar.

ben kardeşimin telefonlarnı sevgilisi var bende tanıyorum diye şüphelenmedim hiç demekki kaçtığı çocuklada konuşuyomuş anlamamışım

Evt kız 18 yaşından ufak olduğu için, kız ailesi şikayeçi olursa ceza alır çocuk.
Bunu bilse belki bu iş uzamadan geri dönmeye ikna eder kardeşinizi de..

biliyolar bilmezlermi 2 side çok küçük reşit değiller hala aklım almıo rüya gibi yaa yalnız 2 gün geçircek o çocukla sonra evlencek ve bu kız yemek yapmayı temizlik yapmayı bilmez tam şımarık kız yani nasıl olacak

kiz navb sen misindelikafadulden

çokmu komik hanımefendi?

bunu bana mı dedin?

ben kardeşimin telefonlarnı sevgilisi var bende tanıyorum diye şüphelenmedim hiç demekki kaçtığı çocuklada konuşuyomuş anlamamışım

savcılığa başvurmayı düşünüyor musunuz? nasılsa pazar gelirler diye ümitlenmeyin bence. bir an evvel harekete geçin. başlarına bir şey gelmeden bulursunuz umarım.akannehir sevgilisi olduğundan annenizin haberi yok muydu:1shok:
askerdeki çocuğun bundan haberi olmaz umarım:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…