- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
E yapmasaydın da çocuk kızın onu sevdiğini beklediğini bile bile bu sevgiyi kullanıyorsa umut veriyorsa o suçluE gitmeseymiş, zorla mı götürtmüş adam? Tehdit mi etmiş, cebren ve hile ile bilet mi aldırmış, ne yapmış? Yani yapıp yapıp sonra ben çok emek verdim, çok para harcadım demek dünyanın en saçma şeyi. Adam çıkar yapmasaydın der geçer.
Gayet mantıklı sebepler sunan bir adam var karşıda. Yani evet bence düzgün bir adam. Evlenmek istiyordur, istemiyordur bilemem. Ama adamda anormallik yok.
E yapmasaydın da çocuk kızın onu sevdiğini beklediğini bile bile bu sevgiyi kullanıyorsa umut veriyorsa o suçlu
İstemiyorsa söyleyecek yok öyle o anlasın
Kız seviyor belli
Herkes net olsun
Ben devam etmek istemiyorum sen kendine hayat kur desin o zaman
Zorla kimse kimseyle olmuyor ama insanların duygularını güvenini böyle kullanmak yanlış
Neden kıza yüklendin anlamadım
Şuraya kadar herkesin fikri kendine diye okuyordum, da yetişkin bir kadının sevgilisi ile ablasının konuşması nedir yahu?Günahını mı aldım yoksam
Yani kızkardeş tabi ki bu konuyu konuşmakta zorlanır zor tabi ki karşıdakine sen de benimle evlencek misin diye sormak
Madem ailece muhabbetiniz var , öyle yapsanız: konu sahibesi siz kardeşe söylemeden adamla konuşsanız?
Bizim kız mutsuz, virüse sebep görüşemiyorsunuz diye ben de abla olarak şu şartlarda yolculuk etmesine razı değilim. Şu şartlarda en doğrusu birlikte yaşamanız, bu konudaki planların nelerdir?
Benim de 1 yaş küçük kızkardeşim var ben olsam herhalde konuşurdum.
Bahanesi doktora bitsin vs şu anki maaşım az bize yetmez, ama zaten orda tek yaşıyor, yanına yerleşebilir
Evlilik ödül değil !Zaten böyle gördüğünü de sanmam!bir insan 4 senedir birlikte olduğu sevdiği adamla evlenmek ister bu mu saçma ?saçma olan anlamsız olan karşısındaki kadının evlilik beklentisi olduğunu bile bile bu ilişkiyi sürdürmekKıza yüklenmedim ki. Seviyor, istiyor ki gidiyor zorla yaptırmıyor karşıdaki adam dedim. Beni hiç bir kuvvet sevgilim için burdan abd’ye götüremez mesela. Kendim gitmek isterim, hem sevgilimi göreyim hem tatil yapayım der giderim. Ama daha önce de yazdığım gibi bunu yaparken beklentim evlenmek olmaz. Ben kendimden ödün vereyim, maddi manevi yıpranayım bunların sonunda da sen bana ödül olarak evlilik ver demek BENCE çok saçma.
Eee?Evlilik ödül değil !Zaten böyle gördüğünü de sanmam!bir insan 4 senedir birlikte olduğu sevdiği adamla evlenmek ister bu mu saçma ?saçma olan anlamsız olan karşısındaki kadının evlilik beklentisi olduğunu bile bile bu ilişkiyi sürdürmek
Kız seviyor görmek istemiş sevgilisini gitmiş maddi olarak durumu yerinde belli
Yani evleneyim hayatım kurulsun modunda biri değil istese bir sürü adam bulur
Evllilik delisi bir tip olsa
Bugün kaç tane genç kız böyle bir ülkede abdye gidebiliyor yurtdışına çıkmamış insanlar var
Demek ki kendini geliştirmiş eğitimli maddi olarak da yeterki biri
Böyle biri zaten evlenmek için evlenmez
İstediği adamla evlenmek ister
Eee derken?
ne kadar doğru tespit...Bazı ilişkiler böyledir...Erkeğin aslında evlenmekle ilgili herhangi bi sözü, düşüncesi yoktur..Kız kendikendine o moda girer, olmadık fedakarlıklar yaparak kendini daha da düşürür...Oysa ki karsı taraf içün bunların bi anlamı yoktur...Geeeel, kaaal, sen bilirsin şeklinde...Kız bu kadar emek verince karşılık bekler ama karşıdaki bunları emek olarak algılamaz çünkü o istememiştir bunları....Kız hiç.gitmese belki kopup gideceklerdi...Kısacası kadının uğraşması ile ayakta duran ilişki türü...
Genelde bu ilişkiler kadın şikayet etmeye başladığında erkeğin katlanamaması ile ve kadının hayalkırığı ile son bulur...
O kadar güzel ozetlemissiniz kiBazı ilişkiler böyledir...Erkeğin aslında evlenmekle ilgili herhangi bi sözü, düşüncesi yoktur..Kız kendikendine o moda girer, olmadık fedakarlıklar yaparak kendini daha da düşürür...Oysa ki karsı taraf içün bunların bi anlamı yoktur...Geeeel, kaaal, sen bilirsin şeklinde...Kız bu kadar emek verince karşılık bekler ama karşıdaki bunları emek olarak algılamaz çünkü o istememiştir bunları....Kız hiç.gitmese belki kopup gideceklerdi...Kısacası kadının uğraşması ile ayakta duran ilişki türü...
Genelde bu ilişkiler kadın şikayet etmeye başladığında erkeğin katlanamaması ile ve kadının hayalkırığı ile son bulur...
O kadar güzel ozetlemissiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?