- 23 Ağustos 2020
- 4.702
- 8.861
- 108
- 35
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Benim de tarzım bu, ama kardeşim ya evlilik istiyorum tabi ama bunun için baskı yapamam terk edemem gurur modunda sürekliYukarda en son yorumumda yazdim, net konussun hala mirin kirin mi ediyor, adam degilsin essek olsa 4 yilda bir sey soylerdi desin. Soyleyeceklerim bu kadar
Evlilik değil burda konu anladığım kadarıyla, karşıdan bir ciddi laf beklentisi var. Ben olsam kardeşinizin yerinde, ailem sürekli gelip gitmeme artık laf ediyor diyip, tepkisine bakardım. Sonrası zaten çocuğun verdiği tepkiye göre başka bir konu olur bence =) Ha peki diyip çekiniyorsa, asosyalliğinde yaşamaya devam etsin. Amerikada doktora yapan birinin beyni vardır bence anlayacak.Benim de tarzım bu, ama kardeşim ya evlilik istiyorum tabi ama bunun için baskı yapamam terk edemem gurur modunda sürekliben biraz gerçekleri söyleyince üzülüyor konuyu kapatıyor
Bende böyle düşünüyorum kardeşimi kullanıyor, biraz asosyal bir çocuk. Kardeşime gel diyor sıkıldıkça bizimki dünden meraklı. Bozuluyor aslında ciddi adım olmamasına ama zorlamak da istemiyor
Ya çocuk bizle geldikçe görüşüyor kardeşim çocğun ailesiyle görüşüyor vs derken aslında ciddi olduğunu düşünüyor çocuk, ama bir aksiyon almıyorEvlilik değil burda konu anladığım kadarıyla, karşıdan bir ciddi laf beklentisi var. Ben olsam kardeşinizin yerinde, ailem sürekli gelip gitmeme artık laf ediyor diyip, tepkisine bakardım. Sonrası zaten çocuğun verdiği tepkiye göre başka bir konu olur bence =) Ha peki diyip çekiniyorsa, asosyalliğinde yaşamaya devam etsin. Amerikada doktora yapan birinin beyni vardır bence anlayacak.
Ya çocuk bizle geldikçe görüşüyor kardeşim çocğun ailesiyle görüşüyor vs derken aslında ciddi olduğunu düşünüyor çocuk, ama bir aksiyon almıyor
Yok yazdım ya da yazayım, birikimini harcadı 5 yıldır çalışıuor kardeşim ailemle yaşıyor para birikiyor kira masrafı vs yok, birikimi amerika yolunda bitirdi
Yo kendi de rahatsız, bir arkadaşına araba parası harcadım dediğini duydum. Bunu söylerken sinirliydi de tabi bizden de baskı hissediyor olabilir ama kendi de rahatsızO zaman çocuğun haklı nedenleri olabilir. Belki de doktora bir bitsin bakalım tarzında yaklaşıyordur ya da bitirince başka bir ülkeye geçmek etc. planı olduğu için kız kardeşinizin hayatını bozmak istemiyordur. Bir de tamamen kendi fikrim ama kız kardeşiniz mutlu gibi gözüyor şu an için bu adı konsun baskısı cidden sizden veya aileden geldiği için aklına takılıyor olabilir mi? Merak ettim sadece
Ya çocuk bizle geldikçe görüşüyor kardeşim çocğun ailesiyle görüşüyor vs derken aslında ciddi olduğunu düşünüyor çocuk, ama bir aksiyon almıyor
Ben karışırsam kardeşim kızar, bence günahını almıyorsun çocuğun hayatında 1 tane arkadaşı yok bıraksan tüm gün pc başında. Kardeşim sayesinde normal insan olduğunuı düşünüyorumGünahını mı aldım yoksam
Yani kızkardeş tabi ki bu konuyu konuşmakta zorlanır zor tabi ki karşıdakine sen de benimle evlencek misin diye sormak
Madem ailece muhabbetiniz var , öyle yapsanız: konu sahibesi siz kardeşe söylemeden adamla konuşsanız?
Bizim kız mutsuz, virüse sebep görüşemiyorsunuz diye ben de abla olarak şu şartlarda yolculuk etmesine razı değilim. Şu şartlarda en doğrusu birlikte yaşamanız, bu konudaki planların nelerdir?
Benim de 1 yaş küçük kızkardeşim var ben olsam herhalde konuşurdum.
Ben karışırsam kardeşim kızar, bence günahını almıyorsun çocuğun hayatında 1 tane arkadaşı yok bıraksan tüm gün pc başında. Kardeşim sayesinde normal insan olduğunuı düşünüyorumneyse hayırlısı artık ya ben çok konuştum kardeşimle o da ayrı bir gururlu
O zaman çocuğun haklı nedenleri olabilir. Belki de doktora bir bitsin bakalım tarzında yaklaşıyordur ya da bitirince başka bir ülkeye geçmek etc. planı olduğu için kız kardeşinizin hayatını bozmak istemiyordur. Bir de tamamen kendi fikrim ama kız kardeşiniz mutlu gibi gözüyor şu an için bu adı konsun baskısı cidden sizden veya aileden geldiği için aklına takılıyor olabilir mi? Merak ettim sadece
Bence seyden de olabilir biliyor musunuz dort senemi verdim iliskim var bari devam etsin evlenelim hissinden de olabilir. Ve evlenmek istediginden, abdye gitmek yerlesmek istediginden, belki de emin bile olmadan sirf dort sene adamla sevgili oldu diye, yabi aliskanliktan da boyle hissediyor olabilir... Tabi ki kadin ne dusunuyor bilemeyiz belki de cok asiktir farazi konusuyorum tamamen. Genelde gozlemledigim durumlar bunlar, ben de yasadim. Bir kadinin guzel bir isi var, parasi var. Her firsatta bilet aliyor tum parasini, tum izinlerini bir sevgiliye harciyor. Afedersiniz o sevgilinin altindan olmasi lazim kusuruma bakmayin da. Bunun Skype konusmasi, saat farki, zihinsel yorgunlugu, yanlis anlamalari, iletisimsizleri, sorunlari filan da vardir... Izin gunlerinde Maldivlere tatile gidip her haftasonu bodrum'a kacabilirdi bu kiz, yeni hobiler edinebilirdi ne biliyim. Ben mi duygusuz hanzonun teki gibi yorum yapiyorum su an kizlar, yoksa ask mesk bunlar pratik meseleler mi, bilemiyorum.
Konu sahibi, size diyecektim, hicbir yone kizi yonlendirmeyin bence. Belki de hic evlenmek istemiyor kardesiniz de ailesi bisey demesin diye o yonde ilerliyor. Siz tavsiye bile vermeyin. Babam bana bir keresinde biraz tereddutte oldugum bir iliskide demisti ki: "Kizim ister evlen, ister bosan, ister ayril, ister devam ettir senin hayatin sen nasil mutlu olacaksan onu yap, hayati da bu kadar ciddiye alma." Ve bu lafi beni o kadar rahatlatmisti ki.
Turk kadinlari iliskide hep kendinden biseyler veren ve sonucunda memnuniyetsiz olan taraf oluyor. Bu yuzden boyle konusuyorum. Tabi belki kardesiniz ki farkli bir durumdur. Yine de tamamen kendini on plana alarak dusunsun hem iliskisini hem gelecegini. Kimseyi hesaba katmasin derim.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum
Karşıdaki de Brad Pitt değil ki, asosyal sabahtan akşama kadar oyun oynayan bir inek
Kız bunca uğraşacağına gezseydi tozsaydıok daha iyisiyle tanışırdı eminim
Doktora yapıyorsa bu bahane değil geçerli bir sebeptir ve konuyu açmamakta haklıdır. Kardeşiniz sakince bitmesini beklesin.Bahanesi doktora bitsin vs şu anki maaşım az bize yetmez, ama zaten orda tek yaşıyor, yanına yerleşebilir
Yooo gitmezdik. Dört sene boyunca senede bilmemkaç kez birinin yanına gitmezdim ben. Üstelik o şartlarını bu kadar zorlamıyorken. Kız istemiş ki gitmiş diyorum o yüzden. Bu bir insana zorla yaptırılacak bir şey değil. Gittiysem de bunun sonunda evlilik olacak gibi bir beklentiyle değil orda olmaktan keyif aldığım için yapardım.Hanımlar herkes evliliğe takılmış ama hep kız gidiyormuş ve yol masrafı hep kızınmış. Üstüne beyefendi bir de canım sıkıldı gel diyormuş .Dürüstçe politik doğruculuk yapmak yerine ,kızın yerine koyun kendinizi. Cidden böyle üstten üstten ne var canım bunda diyebilir miydiniz bu kız ya da ablası yerinde olsanız... Hepimiz cevabı biliyoruz bence.
+1Yooo gitmezdik. Dört sene boyunca senede bilmemkaç kez birinin yanına gitmezdim ben. Üstelik o şartlarını bu kadar zorlamıyorken. Kız istemiş ki gitmiş diyorum o yüzden. Bu bir insana zorla yaptırılacak bir şey değil. Gittiysem de bunun sonunda evlilik olacak gibi bir beklentiyle değil orda olmaktan keyif aldığım için yapardım.
4 yıldır bırlıkteler aylarca bırlıkte yasıyorlar bır araya geldıklerınde ama ılerısı ıcın planlarını konusamayacak kadar açık degıller bırbırlerıne bence asıl sorun buBenim de tarzım bu, ama kardeşim ya evlilik istiyorum tabi ama bunun için baskı yapamam terk edemem gurur modunda sürekliben biraz gerçekleri söyleyince üzülüyor konuyu kapatıyor
kaçan kovalanır mısalıBende böyle düşünüyorum kardeşimi kullanıyor, biraz asosyal bir çocuk. Kardeşime gel diyor sıkıldıkça bizimki dünden meraklı. Bozuluyor aslında ciddi adım olmamasına ama zorlamak da istemiyor
Ailesiyle tanıştırması kesin evlilik düşündüğü anlamına gelmiyor bence. Yani aileler tanışıyor diye illa oğlum bu kızla evlen bi kere tanıştık dicek halleri yok Yılların alışkanlığı gibi geldi bana bu ilişki.Günahını mı aldım yoksam
Yani kızkardeş tabi ki bu konuyu konuşmakta zorlanır zor tabi ki karşıdakine sen de benimle evlencek misin diye sormak
Madem ailece muhabbetiniz var , öyle yapsanız: konu sahibesi siz kardeşe söylemeden adamla konuşsanız?
Bizim kız mutsuz, virüse sebep görüşemiyorsunuz diye ben de abla olarak şu şartlarda yolculuk etmesine razı değilim. Şu şartlarda en doğrusu birlikte yaşamanız, bu konudaki planların nelerdir?
Benim de 1 yaş küçük kızkardeşim var ben olsam herhalde konuşurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?