• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim ve talibi

Özür dileyerek yazıyorum bu kadar aptal olunur mu🙄berbat bir aileden ve fakirlikten kurtulmuşsun işte, insan biraz akıllanır. Konu sahibesi ailesinden çöp görmemiş ama hala para yedirme derdinde. Onun yerine okut kardeşini canı kurtulsun. Kardeş ultra akıllı bence, bu berbat aileden bir an önce kaçıp kurtulma kafasında.

Bazı insanların artniyetliliği beni hayretler içersinde bırakıyor. Kendisi ailesinden ne gördüyse kız kardeşi de görürse belki biraz yüreğine su serpilir, km diner sanıyor. Sırf kendi ezikliği yüzünden başına gelenlerden ötürü içinde oluşan kasırgayı kendi kardeşini şimdiden b*k gibi olacağı belli olan ateşe isterse dinecek sanıyor.

doktor-doktor değil ama hukukçu-hukukçu çift olarak kuzenim bunu yaşadı
kız avukatken meslek sınavlarını kazandı (savcılık hakimlik için) eşi olacak kazma da giriyordu, ama kazanamıyordu
kendisi yükselemediği için kızı da göndermedi, kız da avukat olarak kaldı - ki esas istediği şey bu değildi.

bu sebeple, dediğiniz şeyi anlıyorum (bizdeki doktor kızların hepsi uzmanlığı yaptığı için bizde birebir örneği yok) ama muhafazakar erkek doktorlarımızdan çevremizden bildiğim şeyi anlatıyorum, illa ki bir erkek hegemonyası olur, böyle erkenden "gözü açılmadan" (!) "alayım da" diyip bu kafaya girmeyeni ben bu çevrede görmedim. isteyen önyargı desin, isteyen peşin hüküm desin, gördüğümüzü söylemek durumundayız...
Birde genelde o kız uzmanlığı ve evliliği çocuk olayını birlikte götüremiyor ne işin var daha okuyup ne yapacaksın işte oluyor adam yükseldikçe yükseliyor kız yerinde sayıyor ya bir sağlık ocağında aile hekimi yada hastanede pratisyen kalıyor adamın karakteri de artık parası arttıkça değişiyor bende bunu çok gözlemledim.

Sizin anlama engeliniz var galiba kafadan yorumlar uydurmalar bir daha size bir şey sormam.Ben zaten ne alaka dedim ne evliliği o soruyor ısrarla zaten tanı dedim zaten konuştum istemiyor kendi bilir sanki ben evlen demişim benimle alakası yok ben görmedim bile o anlatıyor ne satması be zaten altın bileziği kolunda burda detay vermedim onun kafası bir kaç ortak noktada karışmış zor bulacağı özellik yoksa erkek çok dedi zaten ay kime ne anlatacağım alakasız kafadan yorumlar ne beğenmesi ne evlen demesi karışmak istemedim o da abla lütfen yorum yap dedi ben de saçma dedim anlattım haklısın dedi zaten evlilik aklımda yok çok ısrar etti şartlarım uygundu boşver ki yaşı küçük mekadar aklı başında olsa da bu yaşta insanın kanı deli akar çok normal ama benimle alakası yok kardeşim sevgili yapmaz ben yap desem de yapmaz kendi kararı zaten ben dedim bu yaşta o kadar zorluğa girme kararımı net verdim yardımcı oldun dedi ben hiçbir zaman olsun demedim galiba ben kendimi anlatamıyorum

Ailenin derdi kıza sofrada bir tabak yemek koymamak eminim de senin derdin ne?? O kız kykda bursla krediyle güç bela okuyordur eminim. Madem işin gücün var yanlarındayım da diyorsun kıza para koy okusun ailenden kurtulsun. Kıza çok acıdım yahuu başka aileler çocuğum tıp kazansın diye taklalar atıyor, bu çocuğun yaşadığı sefalete bakın🙄🙄🙄
Ne alaka hiç biri senin dediğin gibi değil maalesef eğer yalansa iftiraysa bunlar sen yaşa bunları.Ailem zaten dünya kadar vermiş dershaneler okullar tus dershanesine bile yazdırdılar şimdiden

Sizin anlama engeliniz var galiba kafadan yorumlar uydurmalar bir daha size bir şey sormam.Ben zaten ne alaka dedim ne evliliği o soruyor ısrarla zaten tanı dedim zaten konuştum istemiyor kendi bilir sanki ben evlen demişim benimle alakası yok ben görmedim bile o anlatıyor ne satması be zaten altın bileziği kolunda burda detay vermedim onun kafası bir kaç ortak noktada karışmış zor bulacağı özellik yoksa erkek çok dedi zaten ay kime ne anlatacağım alakasız kafadan yorumlar ne beğenmesi ne evlen demesi karışmak istemedim o da abla lütfen yorum yap dedi ben de saçma dedim anlattım haklısın dedi zaten evlilik aklımda yok çok ısrar etti şartlarım uygundu boşver ki yaşı küçük mekadar aklı başında olsa da bu yaşta insanın kanı deli akar çok normal ama benimle alakası yok kardeşim sevgili yapmaz ben yap desem de yapmaz kendi kararı zaten ben dedim bu yaşta o kadar zorluğa girme kararımı net verdim yardımcı oldun dedi ben hiçbir zaman olsun demedim galiba ben kendimi anlatamıyorum
Hani istiyordu kız? Konuyu çevirip duruyorsun, üste çıkmak için anlama engeliniz var demen bir şeyi değiştirmiyor. Ayrıca biraz kitap oku, noktalama işaretleri diye bir şey var.

Hani istiyordu kız? Konuyu çevirip duruyorsun, üste çıkmak için anlama engeliniz var demen bir şeyi değiştirmiyor. Ayrıca biraz kitap oku, noktalama işaretleri diye bir şey var.
Sen oku kucağımda bebemle yazıyorum sana bu da fazla

Kafası karışmış ben konuştum dua etti bana istemiyorum zaten ama acaba demişim dedi

Bölüm değiştim burs bile çıkmadı gene de ailem gönderdi paramı kararıma da saygı duydular o konularda iyiler okuma olunca yapıyorlar

Bölüm değiştim burs bile çıkmadı gene de ailem gönderdi paramı kararıma da saygı duydular o konularda iyiler okuma olunca yapıyorlar
Bu bir lütuf değil. Çocuk yapıyorsan eğitimini de vereceksin

Aynen öyle herkes o günaha girmiyor

eskiden eski insanlar yapmıyordu herkes şanslı değil eskiden öyle şeyler yoktu canım benim
Annelerimizin zamanında yaşamışsın gibi konuşmuşsun. Yaşın alt tarafi 35. Öyle şeyler vardı yurt imkanları da vardı. Hatta ülkenin VIP zamanlarıydı.

eskiden eski insanlar yapmıyordu herkes şanslı değil eskiden öyle şeyler yoktu canım benim
Kızı rahat bırakın okulunu bitirip sevdiğiyle evlensin. Böyle ısrar edenler hiç güvenilir değiller. Bana da ısrar etmişlerdi. Sonra öğrendim ki o kişinin başka bir unutamadığı varmış. Kardeşinizin başını yakmayın.

Kız doktor olacak diye şimdiden hayatını kıskanmaya başlamışsın resmen
Daha çok günahlara girer umarım sen de ağzın açık izlersin

Ne alaka hiç biri senin dediğin gibi değil maalesef eğer yalansa iftiraysa bunlar sen yaşa bunları.Ailem zaten dünya kadar vermiş dershaneler okullar tus dershanesine bile yazdırdılar şimdiden

Atma konu sahibesi din kardesiyiz ... ailenin ne berbat oldugunu herkes biliyor. bayram bayram beni günaha soktun bak:

Yazmamis miydim o kardesin yurtta sürüne sürüne bursla KYKyla zor yaşıyordur diye. Çocukların sırtına 1 mont bile lamiyor ailen ne kursu, sen kimi kandırıyorsun?? Onunuze 1 tabak yemek bile koymamislar, her gun et yenir mi diye konu acmissin sen karin tokluğuna buyumussun :110: Kız kendi çabasıyla kazanmış, bu saatten sonra da mezun olur kadar zaten yüzünüze de bakmaz.

Back
X