- 14 Mart 2017
- 112
- 113
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merve kaynak
-
Abim ona çok iyi davranıyor hep sorar sıkıntın varmı abim eksiğin varmı der. Öper sever gezdirir güzel konuşur .bu yasa geldi hala çikolata getirir geceleri onu seviyor diye. Abimin tek istegi hayatında erkek olmaması . Abim bu kadar iyi davranırken onun yaptıklarına dayanamıyor ve haliyle çok sinirleniyo eline ayağına hakim olamayo .Bence abiniz yapmalı bişeyler. Abisi ile gerçek bağlar kurmalı sevgiye dayalı . Arkadaş dost olmalı abiyle. İnanın çok değişecektir. Ve dışardaki erkeklerle iletişimi daha düzgün olacaktır.
Abime ben söylemedim benim diğer bildikleri mi abim hiç bilmiyor. Abimin arkadaş çevresi çok geniş kardeşim ne yapsa duyruluyor. Bende kardeşim yaşındayken konuştum hemde 4 yıl iki sene sevgili iki sene normal ne yaptıysak kopamadık çünkü . Ama düzgün bi insandı ve akıllı davrandım ailem hiç öğrenmedi. Kardeşim hep kötü insanlarla konusyo ve sıkıntı da orda beceremiyor. En başta düzgün birini bulsa kimse duymasa ben karşı çıkmam oda yaşasın derim ama hem kötü insanlar hem abim hemen duyuyor kötü insanlar olduğu için.Kardesinizin de insan olduğunu onunda özeli olduğunu unutmuşsunuz çok karismissiniz bi insan üzerinde baskı kurdukca hata yapar biraz rahat bırakın genç kız hemen gidip nikah basmadiya
Abine söylemekle de hata etmişsin
Bize böyle şeyler ters demissin ama kardeşin çok genç daha anlamaya çalış ilk önce
iyi günler o kadar mutsuzum ki anlatacak kimsem Yok. Benden 8 yas küçük bi kardeşim var.benim elimde büyüdü ben onunla büyüdüm. Anne kız gibi iki dost gibiydik onunla. Yokluğu çok gördüm zamanında ona göstermedim hala da göstermemek için uğraşıyoruz . Kimse benim üstüme titremedi laf yedim dövüldüm itildim üstüne bide yokluk vardı. Ama o bunların hiçbirini görmedi. Herkes değer veriyor ona maddi manevi üstüne titriyoruz. Çok saf bi çocuktu 14 yaşında erkek arkadaşı oldu boyundan büyük işlere kalktı.ondan beklenmeyen işler di ve o yaşta. Sonra abimden büyük bi dayak yedi ve hak da etti . Aklı basına geldi dersine çalışıp lise kazandı . Derken arkasından aynı oğlanla gene sevgili oldu annemle ikimiz kimseye duyurmadan ayırdık. Üstüne baska biri hemde psikolojik sorunları olan . Gene kimseye duyurmadım akıl verdim kendi hayatım dan örnekler verdim ve ayrıldı. Yalanlar söylüyordu hep. Ve ben ona hiç kıyamadım. Su an hamileyim ve o Benim ilk çocuğum gibi karnımdakinden önce kıyamıyorum.. sonra bi oğlan la konuşmuş sevgili olarak değil ama abim gene duydu ve dövmesine okuldan almasına ben engel oldum.babam hasta kötü olaylardan uzak olması lazım annem in de sıkıntıları var ve çok saf çok üzülüyor. Ablamın maddi manevi sıkıntıları var abım deseniz hergün ölümle burun buruna . Zaten bir sürü derdimiz varken onun yaptıklarını anlayamıyorum. Şimdi gene baska biri sevgili olarak degil ama gene konuşmuş ve baska hatalar yapmış . Abim gene duydu. Hepte pislik insanlar denk geliyo. Evet konuşabilir ama bunlar bize ters ailemize ters. Ve hata hata üstüne olmuyor. Önceden savunan destek veren ben vardım ama benim bile inanasım gelmiyor artık. Dün mübarek gecede abim beni aradı anlattı öldürecegim onu ağzını burnunu kıracam diye gitti. Babama söylemmesi için zor ikna ettim. Yurtta kalıyor oradakiler sakinleştirmiş sonra . Olan bana oldu gece boyu ağladım . Yurtan okuldan alıp eve getirecekmiş almış da kapıdan döndürmüşler. Tabi araba da da tekme tokat dalacak. Evet sevgili olmamış ama hataları var yapmaması gerek . Çünkü suçsuz da olsa duyuruluyor . Bela gelip bunu buluyor. Benim yaptıgım hataları o yapmasın istiyorum. Sanki çok dedi varmış gibi koluna jilet atmış . Neden diye soruyorum çünkü doğru düzgün bi derdi de YÖK. Halbu ki ben neler yaşadım neler atlattım kendimi öldürsem yeriydi ama ben bunları yapmazken ona ne oluyor. Abimin dediği laflar zoruna gidiyormuş da abim onu herkese rezil etmiş de . Kendini rezil eden sensin dedim abim durduk yere laf söylemiyor sana . Evet bazen suçlusun bazen suçsuz ama hep üst üste hatalar yapıyorsun dedim. Ağlıyor özürler Diliyo hooop arkasından gene hata. Kibar onu anlayarak konuştum ama hep hata . Okul hayatını bitirsin istemiyorum . en azından liseyi bitirsin sınavlarına girsin sonra düzgün birini bul destek olacağım diyorum. Sizce ne yapmalı bu kardeşe canım çok yanıyor. zaten derdim çok . Akıl verin yol gösterin kimseye anlatamıyorum derdimi
Abim ona çok iyi davranıyor hep sorar sıkıntın varmı abim eksiğin varmı der. Öper sever gezdirir güzel konuşur .bu yasa geldi hala çikolata getirir geceleri onu seviyor diye. Abimin tek istegi hayatında erkek olmaması . Abim bu kadar iyi davranırken onun yaptıklarına dayanamıyor ve haliyle çok sinirleniyo eline ayağına hakim olamayo .
kız kardeşin için değil erkeklerle konuşuyor diye kardeşini döven abin için konu açmalıydın,
bi de ne derdi var demişsin ya, her flörtü için abisinden dayak yeme gibi bir derdi olabilir mi sence?
umarım kardeşin bir an önce psikolojik olarak toparlanır, derslerine asılır, iyi bir üniversite kazanır ve kurtulur bu hayattan...
benim de var benden 8 yaş küçük bir kardeşim, ne hatalar yaptı anlatamam ama ne abisi
14 yaşında arkadaşıyla beraber ailemden arkadaşda kalacam diye izin alıp gece eve sevgilerini çağrılmaları ve bunları bizim tanıdıklarımızın görmesi bence dayagı hak ettirir. Herkesin hayatı yayayısı farklı bizim orası küçük bir yer böle şeyler affedilmez.kız kardeşin için değil erkeklerle konuşuyor diye kardeşini döven abin için konu açmalıydın,
bi de ne derdi var demişsin ya, her flörtü için abisinden dayak yeme gibi bir derdi olabilir mi sence?
umarım kardeşin bir an önce psikolojik olarak toparlanır, derslerine asılır, iyi bir üniversite kazanır ve kurtulur bu hayattan...
benim de var benden 8 yaş küçük bir kardeşim, ne hatalar yaptı anlatamam ama ne abisi ne ben saçının teline kıyamayız, abin nasıl kıyıyor, nasıl kardeşlik bu? kardeş dediğin doğru yolu gösterir sevgiyle yaklaşır, vurarak kırarak kendi doğrusunu empoze etmeye çalışmaz.
14 yaşında arkadaşıyla beraber ailemden arkadaşda kalacam diye izin alıp gece eve sevgilerini çağrılmaları ve bunları bizim tanıdıklarımızın görmesi bence dayagı hak ettirir. Herkesin hayatı yayayısı farklı bizim orası küçük bir yer böle şeyler affedilmez.
İlk hatasını büyük şekilde yaptı arkadaşında yatmak için izin almış kızın ailesi evde yokmuş ve gece sevgililerini çağırmışlar önce bahçede konuşmuşlar arkadaşı sevgilisiyle öpüşmüş bizimki yanaktan öpülmüş ve kendinden 6 yas büyük biri . Kimi normal görebilir ama dedim ya bize ters yas 14 gece yarısı bu ne cesaret ve küçük bir yerde yasıyorlar. Görenler akraba tanıdık .ne gibi hata yapti onu aciklarmisin.
bu arada kimse dayak yemegi haketmiyor.
egitimde bi hata var ben öyle düsünüyorum.
herkesin derdi kendine agirdir.
Dayaga bende karşıyım her ne kadar ilkinde hak ettiğini düşünsem de . Çünkü aklı basına geldi liseyi bari kazandı . Sonra zaten abim hep sinirle dövecem deyip affetti dövmedi . Ve ben son hatalarında hep dövmesin diye engel oldum. Ben hep destek oldum beceremiyorsun hep kötü insanlara takılıyorsun ve duyuruluyor. Düzgün birini bul kimse duymasın bi ben bileyim dedim onu da yapmıyor işte .canım benim 12 yaşında kızım var seni anlamaya çalışıyorum gerçekten ama haksızsınnn..
Bak lafımı yabana atma dayağı kimse haketmez zaten ama dövünce değişen bişey oluyor mu bir düşün.
yada illaki dövecekseniz (ki yapmayın) bunu abin yapmasın bari ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?