kız kardeşim

Şu reşit olma yaşı 18 olmamalı. 18 yaş insanın en deli, gözü kara olabileceği yaş. 16, 17 yaşlarında yapamadıkları şeyleri 18 yaşına erteliyorlar gençler. Halbuki 18 de çok farklı değil o yaşlardan.

Benim de benzer korkularım var. Şimdi 17 yaşında en azından polisle korkutabiliyoruz ama 18i doldurunca onu da yapamayız.

Kardeşin çok yanlış yapmış umarım daha büyük yanlışlar yapmadan geri döner size, çocuk doğurmak gibi. Hele bir de aşiretse aile bırakmazlar onu.

Siz şimdilik ilgilenmeyin ama korkutmayın sakın ki en ufak problemde geri dönebilsin. Bak dayanamaz kısa bir süre sonra tıpış tıpış gelecektir. Ben de sahil semti çocuğuyum, bilirim kültür farkının zorluğunu.

Bu kadar imkan icinde yasayan birininboyle yapmasi saka gibi ya.zaten evliligi ne saniyorlarsa.kolay saniyorlar.baba evini mumla aricak.evlilik bir iki sevgi ev isi filan mi saniyorlar sanki olacak gulluk gulistanlik.bende asla ailemin baslrini one egdirmezdim yani.allah yardimciniz olsun.hayirlisi herseyin allah kimseyi boyle aeylerle intihan etmesin..

ya kusura bakma kardeşine kızdım hiç mi kafa yok
boşansa da rahat koymaz bunlar onu ki
sadece onu olsa sizi de
manyaklar mı ne
ne demek kan çıkar
bir işi güzellikle halletmek var
zorla kız mı alıkonurmuş
kardeşin buradan alın beni diye ağlayacak ha şuraya yazıyorum bak konularını takip edicem

anne babasını soktuğu pozisyona bak, bence şuan bile pişmandır
ama bence yine de anne baban sırtını dönmesin daha çok küçük çünkü aptallık çağında
ya da en azından sen dönme

+20 olmalı devlet bu deli cagında neden reşitlik veriyor ki...
polis facebookta hicbirsey yapamayız dedi 24 saat dolması gerek dedi ..
kardesim öldükten,fuhusa düstükten sonra size gerek yok dedim polisle tartıstım ..
cok kötü bir durum anlatamamm .. halen inanamıyorum su yasadıklarımızaaa

anne babasını soktuğu pozisyona bak, bence şuan bile pişmandır
ama bence yine de anne baban sırtını dönmesin daha çok küçük çünkü aptallık çağında
ya da en azından sen dönme

aklımız almıyor chess .. nasıl yaptı bunu bize .. dönebilirse döner ..
annem benim kızım burda 2 ay yasayamaz demis .. baırmıs cagırmıs dönmüs gelmis ..
kahrolduk 3 gündür gözlerim şiş .. ağlamaktan hicbirsey gelmior elden .. Allahımm

babam '' baba beni götür deseydi diyor alır gelirdim !!
ama sen kimsin demiş babama , seviyorum benim icin gelmeseydiniz demiş ..
götüren adamada ş *** z neden getirdin bunları demiş ..
şuanda önümde olsa öldürene kadar döverdim onu .. bunu kendine nasıl yaptııı

tüm akrabalar anneme gelmiş yineee .. hergün ordayım zaten ..dün aksam eve dus alcam diye geldim ..
harap olduk biz .. napıcaz bilmiyorum .. Rabbim onu korusun .. bize nasıl yaptı bunu ..

üzüntüden kahrolduk ..
burda paranın içinde rahatlık sıktı ..
bakalım aşiret ailede kac gün durabilecek ..

valla öyle tanıdıklarım var bizim mahallede bir kız vardı giyimine falan nekadar özenirdim
bu kızda kaçmış kaçtığı kişide aşiret kız nekadar pişman bir giydiğini bidaha giymezdi şimdi 2 haftadır aynı kıyafeti giyor 2 de kızı oldu rezillik diz boyu aç ordan burdan eski eşyaları topluyor şimdi

bizimkide bu şahısın aynısı işte ..
kendi etti .. diyemez annem babam etti ..
kimse onaylamadı . ailem benm iyiliğimi ister demedi ..
onu seçtii .. babamın boynunu öne eğdi ..

tüm akrabalar anneme gelmiş yineee .. hergün ordayım zaten ..dün aksam eve dus alcam diye geldim ..
harap olduk biz .. napıcaz bilmiyorum .. Rabbim onu korusun .. bize nasıl yaptı bunu ..

canım allah sabır versin,çok üzüldüm.

biz napabiliriz cnm bizim sülalemiz 35 kşi yok .. onlar 1 evde 35 kişi .. bu işin sonu nasıl olur .

Şuan kardeşinizi alamıyorsanız beklemekten başka çareniz yok gibi. Zorla getirseniz sıkıntı daha da büyüyebilir.
Sadece kardeşiniz pişman olup döndüğünde sahipsiz bırakmayın bence. Bir hata yapmış başka hatalar yapmasına sebep olmayın en azından.
Durumunuza çok üzüldüm. Ama yaşanması gerekiyormuş. Umarım en kısa zaman da yaptığı hatanın farkına varır.

insallah cnm cok saol

bizimkide bu şahısın aynısı işte ..
kendi etti .. diyemez annem babam etti ..
kimse onaylamadı . ailem benm iyiliğimi ister demedi ..
onu seçtii .. babamın boynunu öne eğdi ..

çok pişman olacak çok ALLAH yardımcınız olsun

aşirette boşanma yok diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…