aşirette boşanma yok diye biliyorum
yani belki de pisman olmaz bu kadar uzmeyin kendinizi. kacarak evlenen 2 arkadasim var. ikisi de tamamen zit kulturdeki kisilerle evlendi, babalari vermedi. ikisi de cok mutlu, yillardir evliler, bosanmadilar. yani belki de boyle olur olumlu dusunun.
biz adımız gibi eminiz de kendisi göremiyor ..
kör olmus resmen .. amin cnm tesekkür ederim ..
aşirette boşanma yok diye biliyorum
ahh cikolatamm ahh ..
cocugum yok diye üzülürken bi daha düşüncem ..
Rabbim hayırlı evlat versin ..
sence kardeşini kandırmış olabilirmi az önce bahsettiğim kızı ben kanserim ölücem falan diye kandırmı kocası oda acımış mış falan
Genelde öyle bilinir ama farklı kültürleri de olabilir. Malum zaman çok değişti artık. Umarım boşanmama gibi bir şey yoktur.
evet canım allahtan herseyın hayırlısını istemek en iyisi, ne desem cok zor
bi durum,ailende yıkılmıstır,allah sabır versın tatlım
babam '' baba beni götür deseydi diyor alır gelirdim !!
ama sen kimsin demiş babama , seviyorum benim icin gelmeseydiniz demiş ..
götüren adamada ş *** z neden getirdin bunları demiş ..
şuanda önümde olsa öldürene kadar döverdim onu .. bunu kendine nasıl yaptııı
kuğu gibi 1.75 boyuna gelinlik giydiğini göremeyecek miyim kardeşiimin benn
Kocaya kaçmayı biliyorsa zorluğuna da katlanacak, bence sen kendisiyle muhatap olma madem o sizi ezdi geçti sen de konuşma hatasını anlasın.. Ahh ahh nasıl kıyıp gider annesine babasına hadi yaşı büyük olsa neyse ufacık yaşında ne derdine düşmüş. Çocuğun işi gücü var mı peki
kandırmıs cnm .. önce nereli oldugunda kandırmıs,sonra arabam var demis , ev alcam burdan antalyadan demis ..
demis de demis .. daha bilmedigimiz neler kim bilir .. suanda konyadalar .. annem dio orda 3 gün duramaz cok kötü sartlar ..
Allah yardımcın olsun canım ama iyi tarafından bakmaya çalış, gerçekten çocuk doğru da söylemiş olabilir yani antalya ya taşınabilirler ve mutlu olabilirler de. Benim bir tanıdığım da kaçtı babası benim öyle bir kızım yok dedi reddetti. Kız 1 sene çocuğun memleketinde yaşadı sonra kızın oturduğu şehre geldiler 1 çocukları oldu babasıyla da barıştı çocuktan sonra çok şükür mutlular da.
bir an kendi yaptı kendi çeksin diyor insan ama kardeş işte et tırnaktan ayrılmıyor
Babaya sen kimsinmi demiss 😠 tekme tokat odeceksin onu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?