kız kardeşim

yani belki de pisman olmaz bu kadar uzmeyin kendinizi. kacarak evlenen 2 arkadasim var. ikisi de tamamen zit kulturdeki kisilerle evlendi, babalari vermedi. ikisi de cok mutlu, yillardir evliler, bosanmadilar. yani belki de boyle olur olumlu dusunun.

yani belki de pisman olmaz bu kadar uzmeyin kendinizi. kacarak evlenen 2 arkadasim var. ikisi de tamamen zit kulturdeki kisilerle evlendi, babalari vermedi. ikisi de cok mutlu, yillardir evliler, bosanmadilar. yani belki de boyle olur olumlu dusunun.

ben hic iyimser düşünemiyorum .. kardesimin can güvenligi bile yok ..

biz adımız gibi eminiz de kendisi göremiyor ..
kör olmus resmen .. amin cnm tesekkür ederim ..

sence kardeşini kandırmış olabilirmi az önce bahsettiğim kızı ben kanserim ölücem falan diye kandırmı kocası oda acımış mış falan

ahh cikolatamm ahh ..
cocugum yok diye üzülürken bi daha düşüncem ..
Rabbim hayırlı evlat versin ..

evet canım allahtan herseyın hayırlısını istemek en iyisi, ne desem cok zor
bi durum,ailende yıkılmıstır,allah sabır versın tatlım

sence kardeşini kandırmış olabilirmi az önce bahsettiğim kızı ben kanserim ölücem falan diye kandırmı kocası oda acımış mış falan

kandırmıs cnm .. önce nereli oldugunda kandırmıs,sonra arabam var demis , ev alcam burdan antalyadan demis ..
demis de demis .. daha bilmedigimiz neler kim bilir .. suanda konyadalar .. annem dio orda 3 gün duramaz cok kötü sartlar ..

kuğu gibi 1.75 boyuna gelinlik giydiğini göremeyecek miyim kardeşiimin benn

Babaya sen kimsinmi demiss 😠 tekme tokat odeceksin onu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kocaya kaçmayı biliyorsa zorluğuna da katlanacak, bence sen kendisiyle muhatap olma madem o sizi ezdi geçti sen de konuşma hatasını anlasın.. Ahh ahh nasıl kıyıp gider annesine babasına hadi yaşı büyük olsa neyse ufacık yaşında ne derdine düşmüş. Çocuğun işi gücü var mı peki

anneme yeni araba aldık sevinemedik bile daha .. burnumuzdan getirdi ..
kayınvalidemi de alıp anneme gecicem kızlar,gelen giden harap olduk oof ooff
haberdar ederim
dualarınızı esirgemeyin kardeşimden nolurrrrrrrrrr

Allah yardımcın olsun canım ama iyi tarafından bakmaya çalış, gerçekten çocuk doğru da söylemiş olabilir yani antalya ya taşınabilirler ve mutlu olabilirler de. Benim bir tanıdığım da kaçtı babası benim öyle bir kızım yok dedi reddetti. Kız 1 sene çocuğun memleketinde yaşadı sonra kızın oturduğu şehre geldiler 1 çocukları oldu babasıyla da barıştı çocuktan sonra çok şükür mutlular da.

kuğu gibi 1.75 boyuna gelinlik giydiğini göremeyecek miyim kardeşiimin benn

Kendi düşünsün bunu artık boşver,anlar çok değil üç ay sonra ben olsam babamın yüzüne bakamam ne cesaret öyle konuşmak ya, bu devirde kaçmak mı kaldı kafası hiç mi çalışmıyor bu kızların hiç mi bişey görmüyolar

aynen cnm babam beni ezene yerm yok dedi , hüngür hüngür ağlattı babamı ..
nasıl gider aklım almıyor zaten .. bana ailenmi kocanmı dese biiri ailem derim ..
koca bulunur ama aile asla .. insanın bitane babası var ..
işi var da işinden bizene cnm .. kardesimin derdine düstük biz ..
kayınvalidemi de alıp annemlere geçiyorum umarım girip yazabilirim size

bir an kendi yaptı kendi çeksin diyor insan ama kardeş işte et tırnaktan ayrılmıyor

hayır konyadan ev tutcaz demis dün teyzeme .. orda nasıl yasayacak ..

annemlere geciyorum kızlar hoscakalın ..
gelişmeleri yazaarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…