kız kardeşim

İşsiz güçsüz birine düşerse o daha kötü öyle deme,ailesiyle oturtur kardeşine bakamaz filan.. Gelişmeleri yaz bize,üzülme kendi düşen ağlamaz

Canım çok üzüldüm ya 18 yaşında akılları bir karış havada oluyor işte...
Maalesef polis bir şey yapamıyor, eşim de 18 yaş altı kayıp şahıslarla ilgileniyor şubede..
böyle çok kişi var hiçbiri de zorla götürülmüş değil.
18 yaşını bir gün bile geçmişse hiç bi şey olmuyor en fazla kayıp başvurusu onu da zaten yerini yurdunu biliyorsunuz
18 yaşın altında böyle kaçanlar var, en fazla bulunup ailesine teslim ediliyor, ama raporlarımın alınmasını istemiyorum ve şikayetçi değilim diyorlarmış 18 ine gelince de vınnn...
Pişman olacak hem de çok, kendi ayağınla geldin muameles yapacaklar, hiçbir kıymeti kalmayacak...
Nasıl bir hayat seçmiş kendine, sizi de üzerek üstelik...kim ona ailesi kadar değer verebilir ki

Esescim cok uzuldum bebeim...allah sizin yardimciniz olsn o kardesinede akil fikir versin asiret gelini olmak guzel ama zordur...herkes yapamaz ...hele kucuk gelinse ayvayi yedi demektir...kacarak gittigi icin hor gorulup asagilanacaktir soz soyleme hakkı olmayacaktir..demekki goze almis...

<3 bebek <3

Cok üzüldüm allah yardımcınız olsun keşke bir sey olsa da onun aklını başına getirse geç olmadan. Simdi ona tek dogru kendisinin dogrusu gibi geliyordur hepimiz gectik o yaşlardan. Insallah geç olmadan bi çözüm yolu bulunur.

evet bazıları hatta tanıdığım çoğu doğulu da boşanmak diye birşey yok....ne denilebilir ki inş pişman etmezler onu diyeyim...
bende aynısını diyecektim bazı doğulu aileler boşanma konusunu bile konuşmazlar, bu konuda katıdırlar.. Allah yardımcınız olsun ...

annemlere geciyorum kızlar hoscakalın ..
gelişmeleri yazaarım ..

Canım benim yaa daha yeni okudum konuyu...
Çok büyük geçmiş olsun bu nedir böyle yaa resmen bile isteye mahvediyo hayatını...
Keşke görüştüklerini katı bi şekilde onaylamamak yerine bi süre bizim yanımızda görüşün fln deseydiniz ya her yolu denediniz mi bilmiyorum tabi de yani evlilik erken biraz bekleyin falan diyip oyalasaydiniz ne biliyim cnm yaa...zamanla görürdü belki gerçeği şimdi bi heves uğruna gitmiş onaylamamak yerine oyalamak lazımdı önünde ablan nişanlı onu bekleyin birbirinizi taniyin faln dense işe yarar mıydı acba? Hemen verilecek karar mı kaçış yaa ah yavrum umarım zarar görmeden döner gelir ...
bi erkek uğruna hayatını ailesini mahvediyo aptal çok pişman olucak...
Evlilik çok kolay saniyo bi de doğulu batılı çatışması var...
Allah yardımcınız olsun bitanem sıkma canını dua edin bol bol...ben de dua edicem senin için...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun canım..
çok üzüldüm allah yardımcınız olsun sabır versin..

Canım ne denir bilemedim ki , cok üzüldüm . Bir anlık hevesleri yuzunden tüm hayatlarını etkileyecek kararlar veriyorlar maalesef . Umarım en kısa zaman da aklı basına gelir daha zaman cok geçmeden . Hayırlısı olsun , Allah yardımcınız olsun . Anne , babanı yalnız bırakma canim.

Gecmiste benzer bir hikayeyi biliyorum . Sonra cok pişman oldu kız , dönmek istedi ama cocugu oldu , gidersen cocugu vermeyiz dediler . Son durum ne oldu bilmiyorum ama cok sıkıntı çekti .
Umarım kardeşin daha şanslidir .

Ya canım, erkek tarafı kan çıkar demiş. Ya sakın kız kardeşini korkutmuş olmasın bunlar.
Korktuğundan gelemiyorsa nolacak? Gidersen sıkarız kafana demişlerse falan?:44:

anneme yeni araba aldık sevinemedik bile daha .. burnumuzdan getirdi ..
kayınvalidemi de alıp anneme gecicem kızlar,gelen giden harap olduk oof ooff
haberdar ederim
dualarınızı esirgemeyin kardeşimden nolurrrrrrrrrr

Allah size sabir versin canim cok uzuldum bizimde cevremizde kocaya kacan cok ozellikle evli olup baaskasina kacan coook babalarini tufekle kizlarini aradigini bilirim offgg cok kotu canim yaa

Kızkardeşin çok büyük hata yapmış, şuanda çok sinirli anne ve babaniz ama bence silip atmayın , tabiki kolay değil ama dönmek istediğinde açık bir kapısı olsun ,şu durumda gelemez istese bile yanlış anlaşılmasın ama namus namus insan çocuğu için nelere kutlanıyor, belki pişman ama aileden çekiniyor konuşmaya bakın. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

tanıdığınız yakın ve sık görüştüğü arkadaşları mutlaka vardır.

lütfen onlara ulaşın. onlarla iletişim halindedir. durumunu öğrenin sık sık.

annenizden gizli olarak siz iletişimi koparmayın.

nasıl olsa pişman olup yardım isteyeceği kesin. en azından bişeyler için geç kalmamış olursunuz.

hatta siz onun yanındaymışsınız gibi davranın bu süreçte. sizinle yakınlığı devam etsin.

bir gün aklı başına geldiğinde oradan kurtulmak isteyecek.

Artık kardeşinize destek olmak dışında yapacağınız birşey yok. Bir kere yapmış böyle birşeyi. Bundan sonra yanında olmanız lazım. İnşallah mutlu olur. Ama eğer hata yaptıysa, hata yaptığını anladığı gün dönebilecek bir evi olmalı. Siz sürekli ona bunu tekrarlarsanız, başına kakarsanız, günün birinde size ihtiyacı olduğunda dönecek yüzü olmaz. Ama hep yanında olursanız, destek olursanız zorda kaldığında yanınıza gelebilir.

Birine kacmak nedir yaa,hicmi kafa yok bu kizlarimizda.. Büyük geçmiş olsun Allah sabirlar versin. Umariz düşündüğümüz gibi kotu şeyler yaşamaz.

daha 18 yaşında ..
kocaya kaçmışş ..
aklımız almıyor bir türlü ..
ailecek harap olduk kac gündür ..
orda yaşayamaz eminiz nasıl yaptı anlamadık ..
polis +18 birsey yapamayız dedi .. ooff oofffff
Kardeşin nişanlanmamışmıydı canım,istemeye gelmişlerdi üzülüyorum diye konu açmıştın.

Bu kızlara ne oluyor böyle kaçmayı modamı sandılar nedir canım çok üzüldüm üzülmeyi acısını bilirim gerçekten kaçma adı üstünde evliliğe 1-0 yenik başlamak demek inşallah sonu güzel olur ne denir bilmiyorum 3 tane kuzenim 2 sene içerisinde kaçtı 2 tanesi abla kardeşti zaten her duyuşumuzda hepsinde şok olduk daha istemeye kimse gelmemişti bile üzüldük ağladık gelsin diye bekledik bekledik düğünleri bile oldu en son dün evlendi kuzenim aileleri arkasında destek çıktı her aile yapamaz çok ağır çünkü ve insan birşeye emin herşey aynı olmuyor evlenince çok şey değişebiliyor ahh keşke hepsinin kafasına bunları sokabilsek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…