- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Kardesini kiskanan seninki buraya onun adina konu aciyorsun haberi bile yoktur yada Sanami dedi gitte sor bakim kk kadinlari ne diyor onun derdi Sanami dustu kocandan kiskandigin kizkardesin için hic iyi niyetli degil yaptiklarin bu arada sen hangi gazi soluyorsun bana 1 degil 1000 tane genel mudur gelse genede sicacik yuvami birakmam Herkesi kendin gibi zannetme resmen atiyorsun o ayri bir durum kizkardeslerimle ilgili iliskileriyle ilgili onca olay oldu zorluklar oldu ben nie konu acim baganeee ve sagganeeakıllı insanların işi olmadığı dediğin kişi büyük bir holdingte genel müdür canım o yüzden zaten buradaki kadınların fesatlığı yazık kuduruyorlar çatlıyorlar rüyalarında bile göremeyecekleri başarılar olduğu için ezik fesatlar
Kafa ya cahil cesareti iste kendi düsuncelerini bizim uzerimize atarak rahatlamaya calisiyorYalnız başarı bu kişiyle sevgili olmak mı, menajeri olmak mı nedir yanii pek o kısmı anlayamadıkmenajeri olmaksa okey tabi başarı olabilir de neyin kıskanması
Ayss kiz hadi insallah
Alemsin ayolsize demiyorum bunları size özel yazmıyorum, birkaç kendini bilmez fesat var onlar her fırsatte kendilerini belli ediyorlar cidden bi tarafımla gülüyorum onların ezikliğine
Çok terbiyeli yazamadi garibim sende kardesinin menajerimi oldun habersizfazla merak iyi değildir insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da bilirsin neyden geldiğini
Bugün de güldük eğlendikKafa ya cahil cesareti iste kendi düsuncelerini bizim uzerimize atarak rahatlamaya calisiyor
ya böyle boş gereksiz polemiğe inanın giremicem kaliteniz seviyeniz ortada benim sizin gibi boş vaktim de yok, kendiniz çalıp kendiniz oynayın anca bagane filan dersin yazık seviyesiz :SKardesini kiskanan seninki buraya onun adina konu aciyorsun haberi bile yoktur yada Sanami dedi gitte sor bakim kk kadinlari ne diyor onun derdi Sanami dustu kocandan kiskandigin kizkardesin için hic iyi niyetli degil yaptiklarin bu arada sen hangi gazi soluyorsun bana 1 degil 1000 tane genel mudur gelse genede sicacik yuvami birakmam Herkesi kendin gibi zannetme resmen atiyorsun o ayri bir durum kizkardeslerimle ilgili iliskileriyle ilgili onca olay oldu zorluklar oldu ben nie konu acim baganeee ve sagganee
ok sen de haklısın cnmcegirge istilasi kapida corona gelmis kapida :) isterse angelina joli yazsin kimin umrunda:)
git biraz aynaya bak o kadar gülemeyebilirsinVallaha ya
ya böyle boş gereksiz polemiğe inanın giremicem kaliteniz seviyeniz ortada benim sizin gibi boş vaktim de yok, kendiniz çalıp kendiniz oynayın anca bagane filan dersin yazık seviyesiz :S
Aaaaahhahahahahah bu ne yaa cayi puskurttum bak sen bel alti vurusa gectigit biraz aynaya bak o kadar gülemeyebilirsin
tam bir paçoz ev kadını olduğunu bu kadar belli etmeseydin keşke ilkokul mezunu filan var msın çünkü cümle bile kuramıyorsun Türkçe terk :SIsine gelmeyince seviyesiz senle ugrasamicam ahahahaha ugrasma bencede lq yetmez issiz gucsuz ve vasifsiz oldugun onun bunun adina konu acmandan belli kiz kardesini de bir Sal artik aaa kiskanma bukadar
kardeşim model, bol bol boş vakti oluyorBen olmazdım uğraşmam isim gücüm varmesleği nedir isini bırakacak yani ?
Almanyada buyudugumden olabilir cicis ayriyetten saganetam bir paçoz ev kadını olduğunu bu kadar belli etmeseydin keşke ilkokul mezunu filan var msın çünkü cümle bile kuramıyorsun Türkçe terk :S
Bence o işe bulaşmamalı yani sonrasında ayrılık falan olursa kardeşin için sorun olur gibime geldi. Sanırım erkek arkadaşı menajeri olursa birlikte daha çok vakit geçirirler diye istiyor yani ben öyle düşündüm kötü bi amacı olduğunu sanmam ama ayrılırlarsa kardeşin için yıpratıcı olabilir.Kardeşimin ünlü bir erkek arkadaşı var, 6 aydır beraberler, kızın üstüne titriyor resmen çok da mutlular,
Çocuk kardeşime onun menajeri olmasını istediğini söylemiş aşk ve iş bir arada yürür mü, ne yapmalı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?