Kız kardeşime ünlü sevgilisi iş teklif etmiş, kendisinin menajeri olmasını istemiş, kardeşim kabul etmeli mi?

Kardesini kiskanan seninki buraya onun adina konu aciyorsun haberi bile yoktur yada Sanami dedi gitte sor bakim kk kadinlari ne diyor onun derdi Sanami dustu kocandan kiskandigin kizkardesin için hic iyi niyetli degil yaptiklarin bu arada sen hangi gazi soluyorsun bana 1 degil 1000 tane genel mudur gelse genede sicacik yuvami birakmam Herkesi kendin gibi zannetme resmen atiyorsun o ayri bir durum kizkardeslerimle ilgili iliskileriyle ilgili onca olay oldu zorluklar oldu ben nie konu acim baganeee ve sagganee

ya böyle boş gereksiz polemiğe inanın giremicem kaliteniz seviyeniz ortada benim sizin gibi boş vaktim de yok, kendiniz çalıp kendiniz oynayın anca bagane filan dersin yazık seviyesiz :S

ya böyle boş gereksiz polemiğe inanın giremicem kaliteniz seviyeniz ortada benim sizin gibi boş vaktim de yok, kendiniz çalıp kendiniz oynayın anca bagane filan dersin yazık seviyesiz :S
Isine gelmeyince seviyesiz senle ugrasamicam ahahahaha ugrasma bencede lq yetmez issiz gucsuz ve vasifsiz oldugun onun bunun adina konu acmandan belli kiz kardesini de bir Sal artik aaa kiskanma bukadar

Isine gelmeyince seviyesiz senle ugrasamicam ahahahaha ugrasma bencede lq yetmez issiz gucsuz ve vasifsiz oldugun onun bunun adina konu acmandan belli kiz kardesini de bir Sal artik aaa kiskanma bukadar
tam bir paçoz ev kadını olduğunu bu kadar belli etmeseydin keşke ilkokul mezunu filan var msın çünkü cümle bile kuramıyorsun Türkçe terk :S

Bence o işe bulaşmamalı yani sonrasında ayrılık falan olursa kardeşin için sorun olur gibime geldi. Sanırım erkek arkadaşı menajeri olursa birlikte daha çok vakit geçirirler diye istiyor yani ben öyle düşündüm kötü bi amacı olduğunu sanmam ama ayrılırlarsa kardeşin için yıpratıcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…