Kız kardeşime ünlü sevgilisi iş teklif etmiş, kendisinin menajeri olmasını istemiş, kardeşim kabul etmeli mi?

aaa bu üye omu. E ne güzel kardeşi sevgili yapmış konus sahibide rahatlamıştır doğruysa :)))

işsiz? hahahhahhah vizyonun bu kadar
Senin sahibi oldugun vizyonun ucuzlugu ortada kaliteli insan isiyle ugrasir kalitesiz insan kisiyle senin de kizkardesinle kafayi bozmandan anlasiyor zaten ne oldugun dahada o alt Seviyeye inemicem seviyesizliginle sana mutluluklar

Kardesin unlu bir insanla beraber sevgilisi is teklif ediyor menajerlik.Hadi gene iyisin yarin senide TV ye cikarirlar.Ama sunu merak ediyorum kocasiyla kardesi arasinda birsey oldugunu iddia eden bir insan bugun neden kardesine yardimci olmaya cabalarnhatta ona nasil kardesim der Dikkat cekme cabalarii

Arkadasin eski konusuna bakilcak olursa kardesitle esi arasinda iliski oldugunu iddia etmis bugun hala kardesine yardimci olabiliyor hatta kardesim.diyebiliyor
sana ne lan seni mi ilgilendiriyor sanki szin gibi boş cahil beyinlere hesap vericem saçma sapan yorumlarınızla konumun içine sçtınız zaten birçoğunuz da ban yeme korkusuyla kaçıp gitti tek mutlulukları burası olduğu için

önce o koca burnuna bak sonra burnunu sokma başkalarının konularına ufaklık

Senin sahibi oldugun vizyonun ucuzlugu ortada kaliteli insan isiyle ugrasir kalitesiz insan kisiyle senin de kizkardesinle kafayi bozmandan anlasiyor zaten ne oldugun dahada o alt Seviyeye inemicem seviyesizliginle sana mutluluklar
tam bir zavallı eziksin biliyorsun dimi zaten nickinden bile anlaşılıyor cehaletin soysuzluğun

Usluba dikkat ediyoruz degil mi minigim yas kac bilemicem de 16 ustu olmadigin kesin ama laflarimoza dikkat edelim saygili olalim lutfen

önce o koca burnuna bak sonra burnunu sokma başkalarının konularına ufaklık
Koca burun mu ben burnumu buyutme icin estetikci arastiriyorum hosuma gitti ayrica ufaklik olmam icin senden kucuk olmam gerek ki yas olarak senden kucuk olsam da emin ol zeka karakter davranis olgunluk yasim senin 4 5 katin felan sen anlamazsin aklin ermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…