- 15 Ekim 2016
- 7.104
- 12.735
- 248
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Kiz onu bunu birakta senin eski konular ne oyle yaa a hahaha kocasini kiskanmis kardesinden bir Kadin aramis kocan beni iyi Tanir demis veee Bomba konu kadinlar neden kiskanc diye konu acmissin sen bence bir Tedavi ol Mahalle karisi olmam kotu birsey degil her sehir in bir mahallesi var Demi cici psikopattam bir mahalle karısısın farkındasın dmi
korkup kaçanlar gibi değilim tatlımbiraz sonra ban yer konu sahibiokadar hakaret etmis yazik
Hahhhh iste o koca burunlarini baskasinin hayatina sokanlardansin sendedaha insanların ne dediğini algılayamıyorsun kalkıp bana laf sokabileceğini filan mı sanıyorsun=? senin gibi tipler hep fesat olur zaten koca burunlarını böyle başkalarının hayatlarına sokarlar, tipinin hakkını vermişsin
Deme gizzzz vallahami ayy banlancam bende boyle giderseBayadır yoktun müdüre hanımne oldu hala iş arkadaşlarına bilerek firikik veriyor musun neyse iş başka aşk başka olmaz o iş fake make yazalım ne olacak elimize mi yapışacak
yazık gurbetçi olarak gittiği hep ezilip hor görüldüğü ülkenin havasını yapıyor ezikliğin ve fakirliğin nereden geldiği anlaşıldı tatlımKiz onu bunu birakta senin eski konular ne oyle yaa a hahaha kocasini kiskanmis kardesinden bir Kadin aramis kocan beni iyi Tanir demis veee Bomba konu kadinlar neden kiskanc diye konu acmissin sen bence bir Tedavi ol Mahalle karisi olmam kotu birsey degil her sehir in bir mahallesi var Demi cici psikopatbende Deutschland mahallesi karisiyim gurur da duyuyorum super bir Mahalle çünkü
ister kac ister kacma tatlim banini yiyeceksinkorkup kaçanlar gibi değilim tatlım
Kimin aanlamadigi ortada orda onu yazarken imali yazdim bilerek anlamasam kalp koymam ama anladim ki kalp gulucuk koydum ya cevabi yazdigim arkadas durumu anlamistir sen yorma bebegim kendinidaha insanların ne dediğini algılayamıyorsun kalkıp bana laf sokabileceğini filan mı sanıyorsun=? senin gibi tipler hep fesat olur zaten koca burunlarını böyle başkalarının hayatlarına sokarlar, tipinin hakkını vermişsin
Marketten kolonya almakta artık o kadar kolay değilSahip ki mi?
Yani senin bilgin yok. Hmm..
Çünkü menajerlik öyle git marketten kolonya al gibi birşey değil ondan sordum
Madem çocuk layık görmüş konu açarak vakit kaybedilmesin
yazık gurbetçi olarak gittiği hep ezilip hor görüldüğü ülkenin havasını yapıyor ezikliğin ve fakirliğin nereden geldiği anlaşıldı tatlım
sizin kadar boş olamadığım içindir canımBayadır yoktun müdüre hanımne oldu hala iş arkadaşlarına bilerek firikik veriyor musun neyse iş başka aşk başka olmaz o iş fake make yazalım ne olacak elimize mi yapışacak
gülmekten mi yoksa ağlamaktan mı çatladın canım sinirden kudurmuş gibisin :S ben gurbetçi olmak yerine daha medeni avrupa ülkelerine gerek iş seyahetlerim gerekse turlarla gidiyorum zaten çatlama ama canımYeminle catladim gulmekten ahahahah kiskancc c ne gurbeti ben benim dogdugum yer burasi mis gibi miss Türk kayniyo burasi gelde ezikligi gostersinler sana
Güzel bir işim, değerli bir ailem, minnoş dostlarım, keyifli hobilerim, aktif ve doyurucu bir hayatım var. Aksine hayatımdan çok memnun olsam da bazen ay bi salayım kendimi artık diyecek kadar doluyum.ahaahhahaha sen çok dolusun da ondan hep buradasın dmi
Üşenmedim eski mesajları okudum zaman kavramı da hep "6,7 ay" her ne oluyorsa 6,7 ay biraz kopyala yapıştır gibi geldi bana daKonu sahibi 2018 de 4 yıllık evli iken 2019 da 6 yıllık evliyim yazmış. Herkes defalarca yazdı önceden zaten, sürekli insanların ilgisini çekecek konuları seçip açıyor. Muhtemelen ergen bir birey. Bir de olgun bir bayan "yaw he he" asla yazmaz
Konuşmacıymış. Taksim delisi Cenk mi acaba, o da konuşmacı. Hem kardeşi de ablası gibiyse bence çok da yakışırlar
ne oldu bu kadar paragraflarca yazınca acınası bir hayatın olmadığı gerçeğini herkese kanıtlamış oldun mu? ben de 7/24 girmiyorum tatlım sizler gibi merak etme yılda 1,2 sefer girip sizi yüzleşemediğiniz gerçeklerinizle yüzleştirip gidiyorumGüzel bir işim, değerli bir ailem, minnoş dostlarım, keyifli hobilerim, aktif ve doyurucu bir hayatım var. Aksine hayatımdan çok memnun olsam da bazen ay bi salayım kendimi artık diyecek kadar doluyum.
Burayı ve buradaki kadınları da gayet seviyorum. Şuan olduğu gibi hoşlanmadığım kafalar çıkıyor diye bu platformu kullanmayacak değilim. Dışarıda da sevmediğim insanlar oluyor ama bunun için eve de kapanmıyorum haliyle.
Kaldı ki buradaki bazı kadınlardan örnek alıyorum, bazılarından ibret, bazılarına yardımcı olmaya çalışıyorum, bazılarına da ancak gülüyorum. Ama genel olarak benim için boş bir platform değil, eğer senin için burada olmak boş olmak demekse neden hesabını kapatıp da gitmiyorsun? Ben olsam kendime yakıştırmadğım şeyi yapmazdım, kendimi saydığım ve de sevdiğim için
Yavv he he yapiyon tabi tabi aglicaktim zekaya gel ben senin gibi sallayana mi sinirlencemgülmekten mi yoksa ağlamaktan mı çatladın canım sinirden kudurmuş gibisin :S ben gurbetçi olmak yerine daha medeni avrupa ülkelerine gerek iş seyahetlerim gerekse turlarla gidiyorum zaten çatlama ama canım
Gece sutunu cok kacirmis ablasi olur oyle seyler buyukluk edelim bizYavv he he yapiyon tabi tabi aglicaktim zekaya gel ben senin gibi sallayana mi sinirlencemne saniyo kendini turlara gidiyormus git kiz kafa dagitirsin milleti senin guzelligini kiskaniyor zannetmeler aglatabildigini zannetmeler yok yok iyi degilsin Tedavi ol
Bende cevap vericektimde ban yememe değmezmişbiraz sonra ban yer konu sahibiokadar hakaret etmis yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?