Kız kardeşimi eklemiş!

Soru sormak için neden evinize çağırdınız? Engelle gitsin demek ve irtibatı kesmek yerine eve çağırıp yüz göz olmaya ne gerek vardı, çok saçma geldi bana.

güzel bir şekilde sorabilirdiniz,kovmanız hiç hoş olmamış ben olsam kocamın hatırına kovmaz sakin bir şekilde sorardım
Nasil herif kiz
Kardesi hadi neyse anasina sarkintilik yapmaya kalkismis.. kovmazdin demek

Valla esinin arkadasi yatili
Kaliyor, arabayla seni bi yerlere goturuyor kocan nerde buarada? Herif gevsek zaten belli ama kocanla sende normal degilsin bence. Ne munasebet kocanin arkadasi seni bi yere gotursun basbasa? Evinizde gunlerce kaliyor? Gece wc ye kalksam huylanirdm ben hele birde gebesin..

Nolmuş ki instagramdan ekldiyse. Sonraki lafları iğrenç ama instadan ekledi diye hesap sormakta çok akıllıca değil yani.

Otellerin suyu mu
Cikmis?
koca denilen şahıs absürt bir emrivaki yapıyor
kadın kocasının arkadaşıyla baş başa iş güç çözümlüyor
arkadas denen şahıs yatılı kaldığı yetmediği gibi gündüz baş başa evde de durabiliyorlar
yetmiyor misafir gittiği evin kardeşi annesi dişi gördüğü kim varsa gayet rahat kendisinde had buluyor

sende kalkmış bu konuda mantıklı mantıklı otel yok muydu diyorsun allah aşkına

Cidden mugosum ne hakli kadin gercekten normal degil bu durumlar..akli olan arkadasini getirmesin evine.. birde basbasa kaliyolar gunduz.. bi tarafta kotu niyet olmasa digerinde illa oluyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…