kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

Yani çok uzun zaman önce komşumunda eşime karşı ithamlari vardi. Adam gibi adam falan diye süzdüğünü farkettim. evinin içindeki esiyle olan a'dan z'ye yaşadıklarını anlatması ve kendi eşini benim esimle kıyaslaması kendi eşini kötüleyip benim eşimi övmeleri vardi.
Ay kusura bakmayın ama Başak dizer değilseniz herkes ortalama bir erkek olan kocanıza bayılmıyordur. Sizin bu saçmalıklarınızı eminim Kıvanç Tatlıtuğun eşi bile yapmıyordur. Nefret ediyorum bu dandik kocalarını eros sanan buldumcuklardan. Öfff kim napsım sizin göbekli kıllı klasik erkek kocanızı

Yuvayı tehlikeye nasıl atıyorsunuz onu anlamadjm . Hadi kardesiniz çok terbiyesiz bir insan sizin eşiniz kardesinizle birlikte olacak kadar ahlaksizsa hangi yuvadan bahsediyorsunuz

Ama o konu farklı bu konu farklı. Ben ilk konunuzu okudum (sadece konuyu okudum), esinizde gözü varmış diyemem. Ama prensip gereği sürekli böyle kiyaslamalara giren kişiyle iletişim içinde olmazdım ben de sizin gibi iletişimi keserdim. Ama sizin bu açtığınız konu çok başka. Konudaki kişi kardeş ve şüphe duyduğunuz şey niyetinin kötü olmasi. Bir onceki yorumda dediğim gibi siz sadece uzanma durumundan yola çıkarak böyle bir şüphe duyuyorsanız kardesinizden uzak durun. Sadece bu örneğe bakarak böyle ağır bir şeyi hak etmez. İkinizin huzuru için mesafe koymak iyi olur bence.
daha öncede sergilediği şeyler oldu bnde anneme kıskandığımı söyledim yapmamasini istediğim uyardım açıkça ve annem olgunlaşmış birisi için o daha çocuk dedi ve kardeşimde yanındaydı. Yani annem bi nevi kardeşimin yaptığı şeyin yanlış olduğu söylemesi gerekirken daha çok onun bu tavrını onayladığı için ben şimdi tekrar dile getirsem yine aynı tepkiyi alicam ve kendimi açıklayamıyorum.cunku inanmiyacaklar birsey yapsa bile ikna edemem çünkü onu destekliyorlar çocuk muamelesi yapıyorlar ama şimdi çocuk değil artık herseyin farkında ve kendisi zor bir dönemden geçiyor bunun nekadar üzücü olduğunu bildiği halde başka bi evliliğin zedelenmesini zarar gorecebilecegini bilmesi gerekmezmi

Ay kusura bakmayın ama Başak dizer değilseniz herkes ortalama bir erkek olan kocanıza bayılmıyordur. Sizin bu saçmalıklarınızı eminim Kıvanç Tatlıtuğun eşi bile yapmıyordur. Nefret ediyorum bu dandik kocalarını eros sanan buldumcuklardan. Öfff kim napsım sizin göbekli kıllı klasik erkek kocanızı
kusura bakmayın yaptığınız yorum çok saçma kocamı eros falan sanmıyorum .fakat Allah korkusu olan kalbi temiz efendi ağırbaşlı oturmayı kalkmayı bilen saygılı ve evine düşkün iyi bir eş bir insan benim eşim tabikide kimbulmus bn kaybedeyim.disarda erkeğim diye gezip birçok kızı kandırıp duygularıyla oynayan erkeklerde var diye düşünüyorum bu zaman da böylesi birini bulmak velinimet.ve kırk kapı gezsem bulamam.varken kacirmayim diyen kişide çok yani .siz hayatınızda böyle biseye şahit olmamışsınz demekki heryerde görüyoruz ne evlilikler yıkılıyor 3.cu şahıslar yüzünden ısrarla yapmayacak insanı yoldan çıkartıyorlar ALLAH kalbi körelmiş niyeti bozuklardan korusun yuvalari

daha öncede sergilediği şeyler oldu bnde anneme kıskandığımı söyledim yapmamasini istediğim uyardım açıkça ve annem olgunlaşmış birisi için o daha çocuk dedi ve kardeşimde yanındaydı. Yani annem bi nevi kardeşimin yaptığı şeyin yanlış olduğu söylemesi gerekirken daha çok onun bu tavrını onayladığı için ben şimdi tekrar dile getirsem yine aynı tepkiyi alicam ve kendimi açıklayamıyorum.cunku inanmiyacaklar birsey yapsa bile ikna edemem çünkü onu destekliyorlar çocuk muamelesi yapıyorlar ama şimdi çocuk değil artık herseyin farkında ve kendisi zor bir dönemden geçiyor bunun nekadar üzücü olduğunu bildiği halde başka bi evliliğin zedelenmesini zarar gorecebilecegini bilmesi gerekmezmi
Tamam o zaman neden gidiyorsunuz görüşmeye madem bu kadar kiskancsiniz. Hem görüsuyorsunuz hem kiskaniyorsunuz

Yani çok uzun zaman önce komşumunda eşime karşı ithamlari vardi. Adam gibi adam falan diye süzdüğünü farkettim. evinin içindeki esiyle olan a'dan z'ye yaşadıklarını anlatması ve kendi eşini benim esimle kıyaslaması kendi eşini kötüleyip benim eşimi övmeleri vardi.
Ne eşmiş beeehh

Umut enişte olayınıda biliyorsundur umarım enişte baldızı hamile bırakıyor 16 yaşında ablası git hallet yoksa rezil ederim diyor ve enişte o kızı öldürüp ceseti gömmüyor bile hayvanlar kemiklere kadar yok ediyor o abla ki ablalıgı batsın kocasını savunuyor boşanmıyor herif itiraf ediyor o hala Umut yapmaz diyor

Burda kim suçlu enişte denen yaratıkmı o küçük kızmı sorsan aaa utanmaz ablasını kocasına göz dikmiş e koca neden kızla olmuş uykusunda tecavüzmü etmiş bu kız
ohaa sen ne anlatıyorsuuun bu olay neeee

kusura bakmayın yaptığınız yorum çok saçma kocamı eros falan sanmıyorum .fakat Allah korkusu olan kalbi temiz efendi ağırbaşlı oturmayı kalkmayı bilen saygılı ve evine düşkün iyi bir eş bir insan benim eşim tabikide kimbulmus bn kaybedeyim.disarda erkeğim diye gezip birçok kızı kandırıp duygularıyla oynayan erkeklerde var diye düşünüyorum bu zaman da böylesi birini bulmak velinimet.ve kırk kapı gezsem bulamam.varken kacirmayim diyen kişide çok yani .siz hayatınızda böyle biseye şahit olmamışsınz demekki heryerde görüyoruz ne evlilikler yıkılıyor 3.cu şahıslar yüzünden ısrarla yapmayacak insanı yoldan çıkartıyorlar ALLAH kalbi körelmiş niyeti bozuklardan korusun yuvalari
Siz bu kafayla devam edin. Birincisi hiç bir kadın niyeti olmayan erkeği yoldan çıkaramaz. Boşuna her kadını zan altına almayın. İkincisi hiç bir erkek benim velinimetim olamaz. Kaybetme korkusu duyup böyle kocişimi kapacaklar diye aklımı yitirmem. Tam bir koca delisiymişsiniz. Çevrenizdeki tim kadınlar bunu en yakın zamanda anlar da inşallah ne dertleşecek kardeş arkadaş komşu bulamaz anca kocanızın suratına bakarsınız

zaten görüşmemek en iyisi bnde öyle yapicam belki tavrımıda gösterirsem kendi hatasını düşünüp düzeltebilir
Bence de bir görüşmeyin belki de hata onda değil sizdedir . Siz sağlıklı dusunemiyorsunuzdur hic böyle düşündünüz mü?

Sizin o velinimet dediğiniz kocanız size güven vermemiş en başta. İki yattı bir eğildi diye gidecekse o adam zaten defolsun gitsin.
Siz tatile fln nasıl gidiyorsunuz? Sahil kenarında bakmasın diye gözlerine at gözlüğü mü takıyorsunuz yoksa köpek tasması mı tercih ediyorsunuz. Malum şezlongta yatıyoruz aklı kaymasın, herkese hemen kayma ihtimali olduğuna göre epey ufak bir aklı var zira

Bence de bir görüşmeyin belki de hata onda değil sizdedir . Siz sağlıklı dusunemiyorsunuzdur hic böyle düşündünüz mü?
Ay hiç bir erkeğe velinimet demem. Aklı çıkıyor adam gidecek diyecek. Ben bunu düz eziklik görüyorum valla.

Ay hiç bir erkeğe velinimet demem. Aklı çıkıyor adam gidecek diyecek. Ben bunu düz eziklik görüyorum valla.
Ya evliliğime zarar gelirse her seferinde bunu yazmış adam aldatacaksa zaten aldatır yani takıntı haline gelmiş tek hayatı kocası sanırım . Bu sadece eziklik değil ki adam oldu diyelim ne olcak ya da bıraktı gitti ki bu kadar takıntılı davranmaya devam ederse ya aldatilir ya da terk edilir zaten .

şöyle hayal edin mademki bn ifade edemiyorum kendimi çünkü şuan suçlu muamelesi yapılıyor bana .hepimiz kadınız empati yapın belki o zmn o duyguyu hissedersiniz diye düşünüyorum. "eşiniz bir köşede oturuyor ve siz mutfaktasiniz kardesiniz de tam eşinizin karşına denk gelcek şekilde eğiliyor ne düşünürsünüz. yada eşinizin önüne dikilip göz teması kurduğunu düşünün.
eğilse bile allah bilir kızcağızın eşinin orda olduğundan bile haberi yoktur . ben kişi kendinden bilir işi deyip çekiliyorum.

valla yorum bile yapamıyorum gülmekten :KK53:

Back
X