kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

psikoloğun biri itiraf köşesi yapıyor isimsiz paylaşıyor. kaynanasına aşık olan mı dersin kayınbabasından hamile kalan mı dersin baldızıyla yatıp kalkan mı dersin her şey var. psikolog uzak durun diyor genel olarak. inş. siz yanılıyorsunuzdur ama şüpheniz varsa kardeşinizle eşiniz arasına belli etmeden mesafe koyun. ben artık herkesten her şeyi bekliyorum

psikoloğun biri itiraf köşesi yapıyor isimsiz paylaşıyor. kaynanasına aşık olan mı dersin kayınbabasından hamile kalan mı dersin baldızıyla yatıp kalkan mı dersin her şey var. psikolog uzak durun diyor genel olarak. inş. siz yanılıyorsunuzdur ama şüpheniz varsa kardeşinizle eşiniz arasına belli etmeden mesafe koyun. ben artık herkesten her şeyi bekliyorum
öyle kişiler var yok değil ama konu sahibinin komşusu ya da kardeşi değil ya da eşinin iş arkadaşı.ben kurguladığını düşünüyorum kafasında.eski konuyla yeni konu birebir aynı neredeyse.bir kişiler başka

öyle kişiler var yok değil ama konu sahibinin komşusu ya da kardeşi değil ya da eşinin iş arkadaşı.ben kurguladığını düşünüyorum kafasında.eski konuyla yeni konu birebir aynı neredeyse.bir kişiler başka
hımm eski konularına bakmadım da. işte bazen sesli okuyoruz artık erkeklerde biliyor esra ezmeciyi. dehşet içinde okuyoruz. hatta yalan bunlar diyoruz o sırada yalan diyenler var ama profilleri ben görüyorum gerçek kişiler diyor. Allah herkesi kalbine göre kişilerle karşılaştırsın

Ay adamı bu kadar öv, ondan sonra kendi öz kardeşinin onu baştan çıkaracağından ödün kopsun. Çok üstün özelliklere sahip olmasına gerek yok ortalama bir insan en azından eşinin kız kardesine farklı gözle bakmaz. O kadar celişkili yani yazdıkların.
Komşun çok haklı takıntılı bir insansın. Ben annenin yerinde olsam, ortada birşey yokken kardeşine kıskanıyorum diye laf edince ağzının payını vermiştim. Kızını neyle itham ediyorsun kadının. Eşini köşe bucak kaçırmandan yine anlıyordur.

Ay adamı bu kadar öv, ondan sonra kendi o, kardeşinin onu baştan çıkaracağından ödün kopsun. Çok üstün özelliklere sahip olmasına gerek yok ortalama bir insan en azından eşinin kız kardesineu farklı gözle bakmaz. O kadar celişkili ki yazdıkların.
Komşun çok haklı takıntılı bir insansın. Ben annenin yerinde olsam, ortada birşey yokken kardeşine kıskanıyorum diye laf edince ağzının payını vermiştim. Kızını neyle itham ediyorsun kadının. Eşini köşe bucak kaçırmandan yine anlıyordur.
ben komşunun da onları söylediğine inanmıyorum.eşin ne iyi insan sana değer veriyor falan demiştir gerisini de konu sahibi eklemiştir.baksana kardeşinin yaptığı bir şey var mı?onu da eğildi balkona çıktı vs diye ahlaksız yapıverdi

Çok ama çok acı hele o anne kızım kardeşinin mezarı olsun söyle terimidir ağlarken o vijdansızın hala kocam suçsuz diye annesine cırlaması ayyy çok sinir bozucu çıkmadı o konu aklımdan
:( en iğrenci de kocayı savunan o kardeş sanırım öyle kocayı uykusunda kızgın yağ ile yakar 40 yerinden bıçaklarım

Yani çok uzun zaman önce komşumunda eşime karşı ithamlari vardi. Adam gibi adam falan diye süzdüğünü farkettim. evinin içindeki esiyle olan a'dan z'ye yaşadıklarını anlatması ve kendi eşini benim esimle kıyaslaması kendi eşini kötüleyip benim eşimi övmeleri vardi.

Eşini merak ettim ben de şimdi 🤣
Nasıl bir erkekse gören hayran olup takılıp kalıyor...Nasıl bir karizması varsa artık...Komşu geliyor adam gibi adam diyor, adelelerini süzüyor, kardeşin enişteye yürüyor önünde eğiliyor ama adamın zerre haberi yok bunlardan...Bak şimdi merak ettik biz de var mı instası falan 😆 Durum çok acil

Eşini merak ettim ben de şimdi 🤣
Nasıl bir erkekse gören hayran olup takılıp kalıyor...Nasıl bir karizması varsa artık...Komşu geliyor adam gibi adam diyor, adelelerini süzüyor, kardeşin enişteye yürüyor önünde eğiliyor ama adamın zerre haberi yok bunlardan...Bak şimdi merak ettik biz de var mı instası falan 😆
hah bunu yazdın ya şimdi de sana takar kocamın peşinde diye.yandınnn :KK45: :KK53:

hah bunu yazdın ya şimdi de sana takar kocamın peşinde diye.yandınnn :KK45: :KK53:

Evet belki ben de takılırım peşine bak buralara yazma konu sahibi kocanı merak edenler çıkar burdan da 🤣 alıverirler elinden mazallah...Kıvanç Tatlıtuğ'un bile bu kadar manyak hayranları yok valla önünde eğilecek...40 kapı dolaşsak ta bulamayacagımızı bir erkek sonucta senin ki, önünde eğilmek lazım adamın yanlış anlama şapka cıkartırım ben boyle adama

16 yaşındaki kıza veriyor suçu 40 merdiven dayamış kocasını kandırmışmış
ya bi diktirsin gitsin 40 yaşında adamı nasıl kandırmış acaba tecavüz etmiştir kesin kızcağıza :( Bazen cehennemde inşallah katmanlar vardır ben bu insanlarla aynı cezayı çekmek istemiyorum :(

Back
X