• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

Vallahi kocamı yakışıklı buluyorum her kadın gibi . Hatta etraftan da duydum doğrusunu istersen fiziksel olarak benden daha iyidir . Yakışıklı bulunur çevreden de hiç bu kadar büyük kiskanclik yaşamadım . Ya aldatacak adamin mayası bozuksa her türlü aldatır . Birde kadın bunu hisseder bence ben hissedecegine inananlardanim.
Kesinlikle. O velinimet dediği adam güven verem bir tip değil ki bu kadar her kadını zan altında bırakıyor. Adam güvenilmez ki bu kadar paranoya yapmış
On yılı geçti eşimle beraberiz. Bir gün elimden kaparlar, hain açgözlü kadınlar diye kıskanmadım.
Sin

Siz kadın düşmanısınız asıl. Her kadın sizin kocanıza bayılmıyor. Sizin kocanız size kıymetli. Her kadına erkek delisi muamelesi yapan asıl kadın düşmanıdır. Herkes sizin gibi kocacı değil merak ermeyin.
hayır bir de boşta kalamazmış kadın milleti.kızkardeşi boşanıyor ya mutlaka bir adam olmalıymış hayatında.olmazsa enişteye asılacakmış .

Ananın poposu nu açarlar mı 😂😂😂 bedduada çağ atlamışız. Bunu unıtmamam lazım moralim bozulursa aklıma getire gülerim 😂
Hemşire defalarca uyarmış, ziyaret saati bitti çıkın diye bunlar da çıkmayınca mecburen ziyaretçilerin yanında iğne yapmak zorunda kalmış, konu sahibi de bu durumda şikayet etmeyi düşünüyordu. Haksızsın diyen üyelere de " inşallah senin ananın da poposunu açarlar da görürsün " diyerek beddua ediyordu. Herkes bir uçmuş bugünlerde.

hayır bir de boşta kalamazmış kadın milleti.kızkardeşi boşanıyor ya mutlaka bir adam olmalıymış hayatında.olmazsa enişteye asılacakmış .
Neden boşta kalmazmış kadın milleti ban gerçekten anlamadım. Hayatında bir adam olmazsa hayatının anlamı olmuyor mu? Neyse bu konuyu kapatalım banlanmayalım 😂

Hemşire defalarca uyarmış, ziyaret saati bitti çıkın diye bunlar da çıkmayınca mecburen ziyaretçilerin yanında iğne yapmak zorunda kalmış, konu sahibi de bu durumda şikayet etmeyi düşünüyordu. Haksızsın diyen üyelere de " inşallah senin ananın da poposunu açarlar da görürsün " diyerek beddua ediyordu. Herkes bir uçmuş bugünlerde.
Heee doğru hatırladım. Benim anamın poposunu açtılar hatta sonda bile taktılar. Ah anammm garip anammm 😂

Kesinlikle. O velinimet dediği adam güven verem bir tip değil ki bu kadar her kadını zan altında bırakıyor. Adam güvenilmez ki bu kadar paranoya yapmış
On yılı geçti eşimle beraberiz. Bir gün elimden kaparlar, hain açgözlü kadınlar diye kıskanmadım.
Sin
Yani o zaman bizi de kapabilirler niye hep erkekleri kapiyorlar onu da anlamadım . Böyle soyleyen kadınların kocaları kendini bişey zannediyor sonra gerçekten aldatiliyorlar. Biraz da karşı taraf onları kaybetmemek için cabalasa emek verse paranoya yapmazlar . Hadi aldattı napalim valla dünyada erkek kıtlığı yok . Beni aldatırsa bende gider beni seveni bulurum . Bunu da yüzüne soylemisligim var .paspas yapmam kapıma beni aldatan adamı herkes hayatta tercihini yapar

aynen de öyle kadın kadının düşmanıdır.gordugum tepkilerden bunu doğruladim ve bu dahada temkinli olmama itti beni bilhassa dalga geçilmesi işte yaşadıkları zaman anlarlar ins
Yahu biz eşimle sevgiliyken eşim özelde çalışırdı, her şubatta şirket kampı olurdu Antalya’da otelde. Bir gidişinde meslektaşlarından biri ufak bir imada bulunmuş, o olaydan sonra müdürün de kuşağına gidince başka falsoları da olunca atmış kadını işten. Ben bu olay işten atma kıvamına gelince duydum. Ki kadın da Allah var güzeldi, ortamda olsa kim duyacaktı. Ama yapmamış. Yani dediğiniz gibi erkek nefsi zorla uyandırılmaz. Siz önce kocanıza neden güvenemiyorsınuz onu düşünün.
Ayrıca bugün aldatıyorsa sıkıyorsa aldatsın. Yuva dağıtılacaksa dağıtsın. Onun da yuvası dağılacak. Göze alıyorsa alsın. Bundan mı korkacağım. Biterse biter. Özgüvensiz misiniz biraz?

Yani o zaman bizi de kapabilirler niye hep erkekleri kapiyorlar onu da anlamadım . Böyle soyleyen kadınların kocaları kendini bişey zannediyor sonra gerçekten aldatiliyorlar. Biraz da karşı taraf onları kaybetmemek için cabalasa emek verse paranoya yapmazlar . Hadi aldattı napalim valla dünyada erkek kıtlığı yok . Beni aldatırsa bende gider beni seveni bulurum . Bunu da yüzüne soylemisligim var .paspas yapmam kapıma beni aldatan adamı herkes hayatta tercihini yapar
Benim arkadaşım beş senelik sevgililik yedi senelik evlilikte aldatıldı. Boşandıktan bir sene sonra ex kocasından bin kar kariyerli yakışıklı taş gibi adam buldu evlendi. Sanki nedir yani. Velinimet sözü çok itici bir kere. Ben kocamın velinimetiyim asıl, bulabiliyorsa iyisini hadi gitsin bakalım. Kaybetmekten ben korkacağım bir de.

bakın konu nereye çekersen oraya gidecek bir konu biliyorum. dünyada tek benim eşim yok herkesin gözü üstünde diyemem.ama bazı insanlar mesela eşlerinde aradığı bazı özellikleri başka birinin esinde görünce imrenebilir heveslenebilir degilmi neden onun eşi sevgi gösteriyor benimki neden göstermiyor neyim eksik diye düşünebilir. ve kendide sevilmek ister kıskandığı şey belkide sevilmek ilgi görmektir .ama bn buna dur demezsem kötüye gidecek çünkü dediğim gbi yaptığı hareketlerin bazıları evliyken bile insanın eşinden çekinerek yaptığı şeylerde var .bazen uzanıyor kendini toparlaması için düzgün otur enişten var dedim amann dedi annemde ona destek çıktı nolcak dedi bn sustum napayim
Ben sizi anlayabiliyorum. Evet bahsettiğiniz türde insanlar da var elbette. İnsanız bir şeylere imrenerek bakabiliriz. Çevremizdeki ilişkilere, yasam tarzlarına, zenginliğe vs. Kardesinizin imrenmek dışında farklı bir noktaya gidip gidemeyecegini ancak siz bilirsiniz. Hislerime dayanarak kotu bir durum olduğunu düşünmüyorum düşünmek istemiyorum daha doğrusu.
Bu cok uç bir durum çünkü, ve insanın ciddi anlamda değer yargilarini, içsel duygularını kaybetmiş olmasi gerekir boyle bir kötülük yapabilmesi için. Kardeşiniz bu kadar kötü biri mi bunu düşünün. Umarım içiniz ferahlar ve hersey normale döner.

Benim arkadaşım beş senelik sevgililik yedi senelik evlilikte aldatıldı. Boşandıktan bir sene sonra ex kocasından bin kar kariyerli yakışıklı taş gibi adam buldu evlendi. Sanki nedir yani. Velinimet sözü çok itici bir kere. Ben kocamın velinimetiyim asıl, bulabiliyorsa iyisini hadi gitsin bakalım. Kaybetmekten ben korkacağım bir de.
Yani aynen öyle birde eskidenmis o kadın çocuğunun başını bekler erkek gider yenisini bulur . Artık hiç öyle değil çat diye gelir yenisi . Bir kere erkek için her türlü daha zor . Kadınlar bosanana kadar sıkıntı çekiyor erkekler ise sonrasında tüm düzenleri bozuluyor . Kadınlar yien toplayıcı varlıklar hem kendilerini hem hayatlarını düzene sokuyorlar .

Amin gercekten iyi gorunup aslinda art niyet tasiuan insanlar cogaldi .ve yuva korumak cok zor bn elimden geldigince kimseyle arkadaslik yapmiyorum.cunku el insani nede olsa insannakrabasina guvenemiyor bu zamanda.yuvayi dis kus yaparmis korumakta bnm gorevim diye dusunuyorum .Rabbim butun kotuluklerden korusun Allaha inanci olan kimseye kotuluk etmez . Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin cumlemizi insaAllah.
Diğer kolunuzdaki şu cümle bile ruh sağlığınızın normal olmadığının kanıtı. Bence sizin psikolojik destek almanız lazım. Kocamı çalacaklar düşüncenizden dolayı arkadaşlık komşuluk kurmuyorsunuz. İş şimdi kardeşinize kadar gelmiş. Böyle camdan bastırmayan eve kilitleyen aşırı kıskanç erkekler gibi davranıyorsunuz. Bu kadar baskıya sıkıştırmaya o adam zaten uçar. Kimse böyle hapis hayatını çekmez demedi demeyin.

aynen de öyle kadın kadının düşmanıdır.gordugum tepkilerden bunu doğruladim ve bu dahada temkinli olmama itti beni bilhassa dalga geçilmesi işte yaşadıkları zaman anlarlar ins
Asıl kadın düşmanlığı, en yakınlarını bile kocana sarkıp elinden alacak potansiyelde görmek, namuslarına dil uzatmaktir. Kardeş falan da görmüyor gözünüz. Koca tapıcılığı resmen yaptığınız.

aklıma akşam akşam hakkı bulut un şarkısı geldi:henüz 3 yaşındaaaa bir kardeşim varrrr seni ondan bile kıskanıyorummmm kıskanıyorummmmm tey teyyyy :KK45: :KK53:
yalnız bunu iyi yapmadınız ya. Şu sıralar en istemediğim şarkı kafamda bir radyo açık sanki çalıp duruyor. Bugün sabaha kadar da hakkı bulut çalacak artık. Tek umudum sabah kalktığımda bari çalıyor olmaz umarım.

Kadın bosanıyo ya hemen takın hemen.Insan sunu gozuyle gorse ınanamaz ya.Al sakla kocanı ozman cıkarma ortalara.

Kardeşi bekar olsaydı da aynı suçlamayı yapacaktı. Sorunu sadece evlenip ayrılmış veya bekar olan kadınlarla değil ; evli komşusunu da tehdit olarak görmüş.

Kardeşi bekar olsaydı da aynı suçlamayı yapacaktı. Sorunu sadece evlenip ayrılmış veya bekar olan kadınlarla değil ; evli komşusunu da tehdit olarak görmüş.
Diğer konusunda arkadaşlık dahi kurmuyorum kimseyle demiş. Ne komşu ne arkadaş ne kardeş kocasından başka kimseyi civarında tutmuyor.

Back
X