kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

var vereyim gel sende eğil bak bakalım adam gibi adammi insanları böyle yargılamak ne kolay degilmi burda böyle konuşmak kolay yaşarsanız görürsünüz dalga geçip kinancak bisey değil ama umarım yaşarsınız.
Siz de evlenmeden önce önünde eğilip mi tavlamıştınız ondan mı bu telaşınız?

Anlattığınız olay asla yaşanamaz bir şey değil, yaşanabilir ama sizin ailede yaşanmadığına çok eminim. Eniştesi oda da varken yan gelip yatmayı, önünde eğilmeyi, iyi kötü huylarını kıyas yapmayı ahlaksızlık olarak gören bir kadının anlattığı hiçbir şeye inanmıyorum. Kıskançlıktan, terkedilme korkusundan delirmişsiniz. Yazık kardeşinize.

Bir de acil yardım edin yazmış.. sanki kardeşi kocasını taciz ediyor, gelip elinden kurtaracağız. Sinirim bozuldu akşam akşam. Acilen tedavi olun, kimse sizin “bulunmaz nimet” kocanızın peşinde değil, bunlar sizin kurgularınız.

Gerçekten bu dünyada aslaa olmaz dediğim birşey yoktur olabilir ama bu durum çok ayrı . Kız kardeşim üniversitexe sınavları bitse de gelse diye bekliyorum bende kalacak yani Allah düşmanıma vermesin aklıma gelmesi için net birşey görmem lazım . Konu sahibinin ki anca yok yattı yik eğildi . Insanız ya su içse kocasına yazdığını düşünüyor . O kadar takmış ki mutlu evliliğim var bozulacak olayına kız kardeş bu yani insanın en iyi dert ortağı ondan beklediği şeyler hiç normal değil
Bence bazı ailelerde kardeşlik bağı olması gerektiği gibi kurulamıyor.Benim kardeşim yok ama, çocukluktan beri birlikte büyüdüğümüz arkadaşım var.Eşime de arkadaşıma da çok güvenirim bu konularda. Birlikte oturup sohbet ederiz hiç aklıma yok şöyle oturdu böyle kalktı gelmedi bugüne kadar. Bir de bekar kendisi.Konu sahibi aklını kaçırırdı herhalde bu durumda. Eşin çok iyi bir insan dediği de oldu. Gerekli bağı kuramamışlar bence kardeşler.

Bence bazı ailelerde kardeşlik bağı olması gerektiği gibi kurulamıyor.Benim kardeşim yok ama, çocukluktan beri birlikte büyüdüğümüz arkadaşım var.Eşime de arkadaşıma da çok güvenirim bu konularda. Birlikte oturup sohbet ederiz hiç aklıma yok şöyle oturdu böyle kalktı gelmedi bugüne kadar. Bir de bekar kendisi.Konu sahibi aklını kaçırırdı herhalde bu durumda. Eşin çok iyi bir insan dediği de oldu. Gerekli bağı kuramamışlar bence kardeşler.
Sanki bağ hariç bir de konu sahibinin korkuları var evliliğinin biteceginden korkuyor ama bu şekilde daha büyük zarar veriyor hem eşiyle olan ilişkisine hem etrafındaki diğer insanlarla olan ilişkisine

Sanki bağ hariç bir de konu sahibinin korkuları var evliliğinin biteceginden korkuyor ama bu şekilde daha büyük zarar veriyor hem eşiyle olan ilişkisine hem etrafındaki diğer insanlarla olan ilişkisine
Dünyanın 8. harikası mertebesine çıkarmış kocasını, korkması normal.

var vereyim gel sende eğil bak bakalım adam gibi adammi insanları böyle yargılamak ne kolay degilmi burda böyle konuşmak kolay yaşarsanız görürsünüz dalga geçip kinancak bisey değil ama umarım yaşarsınız.
ahhaaaa iyi dilekler beddular da gelmiş konuyaaa. :işsiz: :KK45:

Eşleri veli nimet olmayanlar gelmiş burada konu sahibinin evliliğini koruma çabasına laf ediyor. Kadın kadının düşmanı görüyoruz ki. 🥴
aynen de öyle kadın kadının düşmanıdır.gordugum tepkilerden bunu doğruladim ve bu dahada temkinli olmama itti beni bilhassa dalga geçilmesi işte yaşadıkları zaman anlarlar ins

Eeee kadının düşmanı kadın olduğu için normal
Bir de tehlike altında acil kurtarılması gereken bir yuva var tabiii
Bizim içimiz erkek çekmediği için rahatız tabii
Sütü bozuk kardeşimiz olsa adam gibi adam kocamız olsa anlardık
Alem kocama hayran sütü bozuk kardeş sen dama tırman
Püffffff

İstediğiniz mertebeye çıkarın yalnız bu durum gerçekle bağınızı koparıyor gibi görünüyor.
öyle deme dur.bu adam çok özel bir insan.hepimiz gıptayla kıskançlıktan deliriyoruz böyle bir adam bulamadık diye. :KK53:

Dünyanın 8. harikası mertebesine çıkarmış kocasını, korkması normal.
Vallahi kocamı yakışıklı buluyorum her kadın gibi . Hatta etraftan da duydum doğrusunu istersen fiziksel olarak benden daha iyidir . Yakışıklı bulunur çevreden de hiç bu kadar büyük kiskanclik yaşamadım . Ya aldatacak adamin mayası bozuksa her türlü aldatır . Birde kadın bunu hisseder bence ben hissedecegine inananlardanim.

Bugün en son "umarım senin de ananın poposunu açarlar" bedduasında kahkaha atmıştım, şimdi de " umarım sen de kardeşinden koca kıskanırsın " bedduası geldi. Bedduaların içeriği de fantastikleşiyor artık.

aynen de öyle kadın kadının düşmanıdır.gordugum tepkilerden bunu doğruladim ve bu dahada temkinli olmama itti beni bilhassa dalga geçilmesi işte yaşadıkları zaman anlarlar ins
Siz kadın düşmanısınız asıl. Her kadın sizin kocanıza bayılmıyor. Sizin kocanız size kıymetli. Her kadına erkek delisi muamelesi yapan asıl kadın düşmanıdır. Herkes sizin gibi kocacı değil merak ermeyin.

Bugün en son "umarım senin de ananın poposunu açarlar" bedduasında kahkaha atmıştım, şimdi de " umarım sen de kardeşinden koca kıskanırsın " bedduası geldi. Bedduaların içeriği de fantastikleşiyor artık.
Ananın poposu nu açarlar mı 😂😂😂 bedduada çağ atlamışız. Bunu unıtmamam lazım moralim bozulursa aklıma getire gülerim 😂

ben üstüme alınmıyorum o zaman.ne kızkardeşim var ne de ablam :KK53: :KK45:

Yaw istediğin kadar temkinli ol kocanın aldatası varsa dünyadaki tüm kadınları yok etmediğin sürece bu sona mahkumsun
Yaşarsak ve kocamız bacımızla yiyişirse bacıyı siler kocayı da boşarız dünyanın sonu da gelmez

Back
X