kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

Yarar ise inseAllah. Basqa türlü olmaz sen susdukca düzelen şeyler diyil zaten bazı şeylere zamanında mesafe koyakiyoruz o yüzden sonra geç oluyo
geç olması benim istemediğim o sonuca ulaşması için ona o fırsatı vermeme yol açacak ve ben istemediğim o şeyi yaşayacağım ve en güzeli kimse incinmeden ve kırılmadan uzaklaşmak çünkü ben kimse kötü olsun istemiyorum.insaalah kendini toplar ve hatasını anlar umarım şimdi mesafe koydum diye bana bilenip kötü şeyler yapmaya kalmaz insaAllah

hayır tabikide .etmek istemiyorum çünkü bu söz normal bisey değil ve istemsizcede yapılan bisey değil. diğer düşüncelerimi bana doğrulatti artık.ben hep kendimi kötü ablaymis gbi art niyetliymisim gbi hissettim ve rahatsızlandım vücudumda yoğun strese bağlı dedi doktor egzama oluştu tedavi sürecine başlıca dedi uzun süreli. olmayan birsey için insan üzülüp hasta olurmu şakası olurmu sağlık bu kaldıramıyorum.icime düşen kurt beni yiyip bitirdi.en sonunda hasta etti hergun düşün düşün ne yapmalıyım diye .aldığım tepkiler üzdü kendimi çok kötü hissettim.suclu hissettim .ama kurduğu bu cümle yıktı gerçekten beklemezdim keşke ben yanılmış olsaydım dedim inanın ki Allah şahidimdir uyku uyuyamiyorum gözümü kapattigimda aklıma yaptıkları geliyor .bugünde uykusuz kaldım bakın saat kaç ben burda derdimi döküyorum. uykumdan oluyorum dinleyemiyorum.cunku kafamda büyüyor yoruyor beni böyle bi durumun şakası olurmu siz söyleyin.ben yardım istiyorum.yine tepki alırım diye korkarak yazdım yine beni linclerler diye korktum ama fikir almak kilidi açmak için anahtar bulmak istedim.korkularimdan kaçarak kurtulamam degilmi sağlığımın bozuk olduğunu bile soyleyenler oldu fakat sağlığı bozuk bir insan kendini ne kadar ifade edebilir sizce
Bu olayda haklısın ya da haksızsın ki şu son anlattığınla haklı gibi duruyorsun gerçekten normal bi davranış değil. Ama senin linçlenme sebebin senin sözlerindendi. Eğer kardeşin böyle biriyse bu boşanıyor olduğu için karaktersiz olduğu içindir. Burada boşanmış Bi dünya kadın var, ve sen sözlerinle bırak linçlemeyi toplu katliam yaptın. Sanki bütün boşanan kadınlardan her türlü ahlaksızlık beklenir gibi. Ama bu düşünce şekli çok sıkıntılı. Hiç kimsenin garantisi yok ve Bi gün sen de boşanmak zorunda kalabilirsin. Bi gün boşanırsan bambaşka biri mi olacaksın? Linçlenmenin sebebi bu. Bu şekilde düşündüğün için sen de iftira atma potansiyeli olduğunu düşündü çoğumuz. Ben de dahil. Ama artık s en buolay tam böyle gelişti, yok ben hissediyorum var kesin diyorsan kapat konunu, kardeşinle ilişkini de minimum seviyeye düşür. Evine kabul etme, ailene eşinsiz ve az git. Gerekirse evet ailenden de mahrum kalacaksın biraz ama yapacak birşey yok. Çünkü ortada kesin Bi mesaj Bi delil olmadıkça ailen kızlarını atmaz. Ama kardeşinle artık herşey normalmiş gibi görüşmemelisin. Eğer gerçekten sadece patavatsız ve yanlış anlaşılmış bile olsa böyle şeyler hissettikten sonra kardeşinle normal bi ilişki yürütemezsin.

Bu olayda haklısın ya da haksızsın ki şu son anlattığınla haklı gibi duruyorsun gerçekten normal bi davranış değil. Ama senin linçlenme sebebin senin sözlerindendi. Eğer kardeşin böyle biriyse bu boşanıyor olduğu için karaktersiz olduğu içindir. Burada boşanmış Bi dünya kadın var, ve sen sözlerinle bırak linçlemeyi toplu katliam yaptın. Sanki bütün boşanan kadınlardan her türlü ahlaksızlık beklenir gibi. Ama bu düşünce şekli çok sıkıntılı. Hiç kimsenin garantisi yok ve Bi gün sen de boşanmak zorunda kalabilirsin. Bi gün boşanırsan bambaşka biri mi olacaksın? Linçlenmenin sebebi bu. Bu şekilde düşündüğün için sen de iftira atma potansiyeli olduğunu düşündü çoğumuz. Ben de dahil. Ama artık s en buolay tam böyle gelişti, yok ben hissediyorum var kesin diyorsan kapat konunu, kardeşinle ilişkini de minimum seviyeye düşür. Evine kabul etme, ailene eşinsiz ve az git. Gerekirse evet ailenden de mahrum kalacaksın biraz ama yapacak birşey yok. Çünkü ortada kesin Bi mesaj Bi delil olmadıkça ailen kızlarını atmaz. Ama kardeşinle artık herşey normalmiş gibi görüşmemelisin. Eğer gerçekten sadece patavatsız ve yanlış anlaşılmış bile olsa böyle şeyler hissettikten sonra kardeşinle normal bi ilişki yürütemezsin.

geç olması benim istemediğim o sonuca ulaşması için ona o fırsatı vermeme yol açacak ve ben istemediğim o şeyi yaşayacağım ve en güzeli kimse incinmeden ve kırılmadan uzaklaşmak çünkü ben kimse kötü olsun istemiyorum.insaalah kendini toplar ve hatasını anlar umarım şimdi mesafe koydum diye bana bilenip kötü şeyler yapmaya kalmaz insaAllah
İnsallah.ama eşinden eminsen korkma hiç tek taraflı hicbisey olmaz hayatda ne yaparsa yapsın boşuna yapdigini görür hatasını anlar

Evet biliyorum bu yüzden çok tepki aldım herkesten çok özür dilerim ama inanın duygularım ve mantığım birbirine karıştı ve ne hissettiğimi ne yapmam gerektiğini şaşırdım kırıcı oldum biliyorum her yuvası yıkılan tabikide bu şekilde değil biliyorum insanoğlunun başına hersey gelebilir.bende şuan yıkılmış olmasa bile yıkılma aşamasına geldiğimi hissediyorum.ne kadar korkunç bi durum hemde bunu öz kardeşim başarmaya çalışıyor.hissettiklerim hep beni yanıltsin diye dua ettim kendimi hep kötü biri olduğuma inandırdim art niyetli olduğuma bile inanmıştım.gercekten bu kadar insan bana böyle diyorsa öyleyimdir dedim.ama bugünkü o sözü ve davranışı beni ne kadar incitti üzdü anlatamam aklım almıyor neden diyorum hala ve hala ben art niyetli ve kötü biriyim diye düşünüyorum. ama yaniltti beni çok üzüldüm gerçekten yapmaz ya dedim niye yapsın dedim beklemedim bile bn öyle sanmış olmayı çok istedim bugün ama rengini belli etti ve ben düşüncelerimden dolayı değil ama düşündüğüm gibi çıkarttığı için çok üzüldüm beni yanıltmadı ve sarsıldim çok aci

bugunku konudan eşime bahsettim ve eşim bana ben sana güveniyorum neden oyle birsey söyledi saçmalamış amacı neymiş dedi .
Aslında eşine söylesen ona biraz mesafeli davransa daha çabuk Hall olur bu mesele. Kız kardeşinin hareketlerine sözlerine rahatsız olduğunu hiss etdirse analrki yalnis yapiyo.

Aslında eşine söylesen ona biraz mesafeli davransa daha çabuk Hall olur bu mesele. Kız kardeşinin hareketlerine sözlerine rahatsız olduğunu hiss etdirse analrki yalnis yapiyo.
uyarıyorum eşimide mesafeli ol diye rahatsız olduğunu belli et diyorum.esim de zaten soğuk duruyor .ilk başta art niyet beklemiyorum dedi ama biz huzursuz olmaya başlayınca benimle sorun yaşamamak için uyarılarımi dikkate alıyor farketti oda zaten bugünkü konudan snra

uyarıyorum eşimide mesafeli ol diye rahatsız olduğunu belli et diyorum.esim de zaten soğuk duruyor .ilk başta art niyet beklemiyorum dedi ama biz huzursuz olmaya başlayınca benimle sorun yaşamamak için uyarılarımi dikkate alıyor farketti oda zaten bugünkü konudan snra
Ozaman hiç üzülme mesafe koyun ikinizde o.hatasini analayacakdir ama.hemen aff etme mesafeni hep koru iyi bişey olmadığını iyice anlasin

parfüm bakmaya gitmedik zaten özel bi ihtiyacim için gidecektim oda geldi .ben alacağım şeyi alırken yantaraftaki ürünlerden sıktı amaç parfüm koklamak değil ki.onun bir anlık yaptığı bir eylem ve kurduğu cümlesi bana garip geldi .ben zaten hemen kendi ihtiyacımı alarak marketten çıktık.birsey de söylemeden eve geldik ve ziyaretimizi bitirip evimize geldik bu yani .
Özel ihtiyacın İçin yada kendi evin için gidiyorsan ben yalnız gideceğim yada eşimle gideceğim, gelmeme gerek yok dersin. Israr ederse de girmiyorum dersin. Kardeşin kendi için yada annelerin evi için gidiyorsa da ben gelmiyorum sen gidip hallet dersin.
Hem için içini yiyip hem de bişey yok gibi davranamazsın, sınırını çizersin.

Bak işte benim kız kardeşim yapsa tüm ailem ve ben deriz ki: Ne iyi kardeş, bebekle zaten yoruluyor ablası, yardımcı oluyor.

Halanızla yengenizin aklına neden ilk fesat şeyler geliyor?
bence burdakı durum fesatlık degılde anladıgım kadarıyla kucuk bır yerdeler bekar kız erkek evıne gırmesın karısı gıtsın denmıs gıbı

Parfüm olayı bana hiç inandırıcı gelmedi, normalde de hep sıkarım dediniz. Sizin sıktığınızi düşünüyorum. Genel tavrinizdan dolayı da hala kardeşinizin günahını aliyorsunuz. Ya da böyle bir şey yapsa bile enişteye ki göz koymuş oluyor . Kadın nefes alsa kocamı elimden alacak moddadasiniz. Evililiginiz zarar fln görmedi ki yıkılmak üzere diyorsunuz ne alakası var

Parfüm olayı bana hiç inandırıcı gelmedi, normalde de hep sıkarım dediniz. Sizin sıktığınızi düşünüyorum. Genel tavrinizdan dolayı da hala kardeşinizin günahını aliyorsunuz. Ya da böyle bir şey yapsa bile enişteye ki göz koymuş oluyor . Kadın nefes alsa kocamı elimden alacak moddadasiniz. Evililiginiz zarar fln görmedi ki yıkılmak üzere diyorsunuz ne alakası var
Koca beye kendi eliyle bulunmaz hint kumaşı hissettirdiğinin farkında değil. Halbuki özgüvenini korusa, "bana bir şey olmaz, pislik yaparsan boşar geçerim" tavrını takınsa, o kociş bir süre sonra darlanmaya başlamayacak. Hayatında bir şeyler ters gidiyor ve bunu hissettiği için tedirgin. Ondan diyor bozuluyor diye.
Konu sahibinin zihniyetini okuduğum için yorumumu derinleştirmeyeceğim.

çok zor değil zaten dediğinizi yapmak kapıdan bırakıp gidebilir. fakat bugün bayram ziyaretine gittik ve kardeşimle markete gittik ve reyonlari gezerken parfümlerin bulunduğu bölümde parfümleri bakarken kardeşim üzerime erkek parfümü sıkarak bana şu kelimeyi kullandı ( enistem şimdi sana kimin yanina gittin bu koku ne diye sorarsa napcan )dedi .siz cevap verin sizce ne söylemek istedi veya ne yapmak istedi ben bisey düşünmedim aklımdanda kötü bisey geçirmedim. ona cevap bile vermedim .sizce neden böyle bisey yaparak bu cümleyi kurdu lütfen cevap verirmisiniz.cunku bn düşünemiyorum
Şaka yapmış altı üstü.

Şüpheleriniz gerçekse de değilse de kardeşinizle mesafe koyun, eşinizle kardeşinizin görüşeceği bir ortam olmasın çünkü bu şekilde dediği her şeyden bir şey çıkaracaksınız, kardeşlik bağı diye bir şey kalmayacak. Gerçekse zaten uzak durun.

Erkek parfumunu siz zaten hep sikiyormussunuz
Bence o gun bu kadar parfum sikinca siz, o da en fazla bir fıs daha sikip size "valla abla bu kadar parfumle enistemin yanina gidince nerden geliyon diyecek" dedi.

Yani parfume vurgu yapti aslinda bence ama ne derler adamin birinin bastonu kaybolmuş köydeki bütün çocuklar hırsız gibi yürüyor hırsız gibi konuşuyor hırsız gibi gülüyormuş.
Ertesi gün bastonu bulunmuş köydeki bütün çocuklar normal çocuklar gibi gülüyor yürüyor konuşuyorlarmış.

Şimdi sizin baston kayip ve asiri inatcisiniz asiri hirslisiniz, ille de bir seyler bulucam derdindesiniz o yuzden size gore kardes hep hirsiz.

Bir seyler elde etmek amaciyla kardesinizin yaninda yöresinde geziyorsunuz, bir sey olsun ki haah bu son damlaydi diyebilesiniz.
Bosuna kendi kendinizi hasta ediyorsunuz.
Bir sey varsa bile kardesiniz alenen ask itirafi yapacak degil, sizin yuzunuze alenen soyleyecek degil
Siz ay acaba oyle mi boyle mi diyerek omur curuteceksiniz.

Şaka yapmış altı üstü.

Şüpheleriniz gerçekse de değilse de kardeşinizle mesafe koyun, eşinizle kardeşinizin görüşeceği bir ortam olmasın çünkü bu şekilde dediği her şeyden bir şey çıkaracaksınız, kardeşlik bağı diye bir şey kalmayacak. Gerçekse zaten uzak durun.
Şaka değil de, kardeşi konu sahibinin damarını biliyor , basmayı da seviyor. Dalga geçmeye başlamış artık.

Şaka değil de, kardeşi konu sahibinin damarını biliyor , basmayı da seviyor. Dalga geçmeye başlamış artık.
evet tam olarak bu şekilde yani rahatsız olacağım ne varsa yapmasını istemediğim ne varsa beni sinir edecek şeyleri ısrarla yapıyor bunu neden yapar insan birini sinir etmek hoş biseymi .nabzimi yokluyor ve bende sinirlenmiyorum. bnde onun damarını biliyorum .Beni kızdırıp patlama noktasına getirecek ve ortalık kızışacak ve herkez bana karşı onu savunacak Tıpkı burda söylenenler gbi boşanıyor diye yapıyorsun dedirtip .oyunu kendi lehine çevirecek

Parfüm olayı bana hiç inandırıcı gelmedi, normalde de hep sıkarım dediniz. Sizin sıktığınızi düşünüyorum. Genel tavrinizdan dolayı da hala kardeşinizin günahını aliyorsunuz. Ya da böyle bir şey yapsa bile enişteye ki göz koymuş oluyor . Kadın nefes alsa kocamı elimden alacak moddadasiniz. Evililiginiz zarar fln görmedi ki yıkılmak üzere diyorsunuz

Back
X