Bende ilk başta öyle dusundum ama kendisinin kardeşinin eşiyle başbaşa kalmak istemedigi için odadan cikmamasi, yanında oturmamasi falan fesat olduğunun göstergesi.konu sahibinden bağımsız olarak enişteye asılan baldız vakaları hiç olmamışmı da hemen fesatlıkla suçlamalar olmuş...arkadaşa,komşuya kondurmak kolay da kardeşe böyle bir durumu kondurmak hiç kolay değil belli bir birikim olmalı ki aklına böyle bir şey gelsin
insanlar anlamıyor yaada anlamak istemiyor ne diyebilirim ben memnun değilim bu durumdan rahatsız olduğumu belli etmek için yardım istiyorum ama yargılanıyorm illa başıma en kötüsümu gelmeli ki sen haklıymışsın demeleri icin anlamiyrmkonu sahibinden bağımsız olarak enişteye asılan baldız vakaları hiç olmamışmı da hemen fesatlıkla suçlamalar olmuş...arkadaşa,komşuya kondurmak kolay da kardeşe böyle bir durumu kondurmak hiç kolay değil belli bir birikim olmalı ki aklına böyle bir şey gelsin
İnsanın ablası sırf boşanma aşamasında diye kardeşine, kendi eşini kastederek tanıdığı biriyle ilişki yaşamak daha kolay gelmiştir diyorsa yazık cidden.aaa apartmanımda boşanmış güzel kadınlar var.acilen taşınmam lazımmmm
Ne gibi
Yani bende.kabende.tek basimaEşi ondan ayrıldı. Etrafında insan kalmadı.
Konu komşu arkadaşın herkesin gözü kocasında gibi davranıyordu. Şimdi tek başına.
Siz de şunu anlamıyorsunuz.insanlar anlamıyor yaada anlamak istemiyor ne diyebilirim ben memnun değilim bu durumdan rahatsız olduğumu belli etmek için yardım istiyorum ama yargılanıyorm illa başıma en kötüsümu gelmeli ki sen haklıymışsın demeleri icin anlamiyrm
Yani bende.kabende.tek basima
eski konusu herşeyi ispatlıyor yalnız.aynısını başka kadınlar için de düşünmüş.neler yazmış neler.Bende ilk başta öyle dusundum ama kendisinin kardeşinin eşiyle başbaşa kalmak istemedigi için odadan cikmamasi, yanında oturmamasi falan fesat olduğunun göstergesi.
ohaa ne kıymetlı kocan var kız.. allah sen gibilerden korusun. boşanıyo dıye ahlaksız damgası yapıstırdın kıza vay be.. utan kendinden.. boylelerı de var kendı oz kardesıne yakıstıran .. şok.. ben cıdden şok... sen kafanda kurgulamıs olmayasın? kız senin kocanın gozu gotune kaycak dıye egılmesın mı? onune baksın kocan da madem? akıl neyse zikir odur derim ben. hep bel altı o ona yan baktı duz baktı o aldattı bu bana sarkıntılık yaptı ay cılve yaptı dıye beynin fiki fiki dönuyosa ondan onune gelen her dişiyi kocana sarkıyo sanman dogal.. kıyamam demış.. abow. iğrenc bi konu.. hıc hak vermedım sana..Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.
kardes olsa kuzenler evlenmez amca oglu bılmem ne dıyıp? bılmem anlatabıldım mı?Ya dogdugundan beri tanidigin ve dile kolay 20 yaz gecirdigin kisiyle 3 yildir tanistigin kisi bir mi? Kuzende kiz kardes yarisidir bence..ben sadece boyle bi olay imkansiz degil diyorum..konu sahibini tanimam etmem belki dediiginiz gibi takintilidir paranoyaktir fln bilemiycem..bu arada ben de cok gulen rahat biriyim..ama bi abla da heralde normal davranisla anormal davranisi anlar ya..ay of bilemedim be herkesin gunahi kendi boynuna artik sonucta masum birini suclamakta gunah...
Kardeş, komşu hepsi kocasının peşine düşmüş ne hikmetse.eski konusu herşeyi ispatlıyor yalnız.aynısını başka kadınlar için de düşünmüş.neler yazmış neler.
kendi böyle düşünüyor demek ki rastladığı her erkek hakkında.kafasından geçiyor en azından uygulamayı asla düşünmese de.yoksa niye her kadına bu kadar takıntılı olsun?eşim yurtiçi yurtdışı iş işin seyahat eder kadın iş arkadaşlarıyla.asla ne onların eşinin ne de benim aklıma bir şey gelmez.atılan resimlere de güleriz beraber yemeklerde vs çekilenKardeş, komşu hepsi kocasının peşine düşmüş ne hikmetse.
Bir kadınla erkek yan yana gelse olmadık kötülüğü düşünecek zihniyette birinden her türlü senaryo beklenir. Allah uzak etsin böylelerini.
Aldatilacaksiniz bunu engelleyemezsiniz. Esinizin sosyal hayatinin her yerinde var olamazsiniz. Is yerinde, markette, cay ictigi kafede, ogle yemegi yerde hangi birini kontrol edeceksiniz Allah aşkına?insanlar anlamıyor yaada anlamak istemiyor ne diyebilirim ben memnun değilim bu durumdan rahatsız olduğumu belli etmek için yardım istiyorum ama yargılanıyorm illa başıma en kötüsümu gelmeli ki sen haklıymışsın demeleri icin anlamiyrm
Kızkardeşinizi gözünüze almışsınız.Ne yapsa siz zihninizde manalı yorumluyorsunuz.Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.
Bu eş zümrütten mi elmastan mı anlamadım herkes kocasının peşinde(!) ne özelliği var acabaKardeş, komşu hepsi kocasının peşine düşmüş ne hikmetse.
Bir kadınla erkek yan yana gelse olmadık kötülüğü düşünecek zihniyette birinden her türlü senaryo beklenir. Allah uzak etsin böylelerini.
Konu sahibinin ilk konusu da komşusu ile ilgili benzer düşünceler olunca yorumlar bu şekilde.. herkes kocasının peşinde gibi düşünüyor pek sağlıklı bir düşünce şekli değilKonunuzu ilk okuyunca gelen yorumlara açıkçası biraz şaşırmıştım. Kardeş diye asla olmayacak bir şey değil hayatta maalesef bunun örnekleri de var. O yüzden insanın kardeşi insanı aldatmaz diyemem.
Sine3m ama sizin yazdığınız yorumları okuyunca rahatsızlık duymamak ve şaşırmamak da elde değil. Kardeşinizle aranızda gerçek bir kardeşlik bağı varsa nasıl bu şekilde yazabiliyorsunuz anlayamıyorum. Allah kimsenin başına vermesin ama insan böyle bir şeyden şüphelenirse yuvam yıkılır endişesi duymaz ki onun yerine kardeşim dediğim kişi nasıl böyle bir adiliği yapar diye mahvolur. Yuvam yıkılır endişesi taşımaz ki. Hem yuva niye yıkılsın? Kardeş diyelim dediğiniz gibi bir niyette ama kocanız yanaşmadiktan sonra o yuva yıkılmaz. He koca yanasirsa da suç kardeste değil kocadadir.
Herkesin kardeşlik ilişkisi sağlam olacak diye bir şey yok. Eğer sizinki de sağlam değilse kardeşinizle aranıza mesafe koyarsınız.
İtham ettiğiniz hayatta maalesef olabilen bir şey ama bu ithamin altı boş ise gerçek değilse birinin namusuna iftira atmak cidden çok ağır ve korkunç bir şey.
Kendinizi mi yanlış ifade ediyorsunuz yoksa sağlıklı mı dusunemiyorsunuz anlayamadım.
Geçmiş konulara hiç bakmamıştım. Şimdi siz deyince diğer konusuna baktım ve sadece konuyu okudum. Daha sonra ekleme yapıldı mı bilmiyorum ama o konunun ilk haliyle konu sahibi haksız diyemedim. Aynı şey benim başıma gelse kıskanırdım diyemem ama komşuyla iletişimi keserdim. Çünkü sürekli eşimi kendi eşiyle kıyaslaması beni kötü hissettirirdi, bu bana pek iyi niyetli gelmiyor. Komşunun son söylediği de çok saçma geldi.Konu sahibinin ilk konusu da komşusu ile ilgili benzer düşünceler olunca yorumlar bu şekilde.. herkes kocasının peşinde gibi düşünüyor pek sağlıklı bir düşünce şekli değil
bakın bekarkende ufak tefek şeyler yapmıştı ama bn bunu evlilik hevesi olabilir yaşı geldi heves ediyor diye göz ardi ettim belki oda bi yuva kurmak istiyor olabilir diye .Her genç kızın istediği gibi mutlu bir yuva hayali vardır dedim.gormemezlikten geldim. evet evlendiğinde mutlu oldum kardesiminde yuvası var mutlu olsun diye.fakat olmadı gecinemediler sürekli kendi esiyle benim eşimi kıyaslamaya başlamasi bunu bir yarış haline getirmesi şaşırttı.yani herkez bir değil 5parmagin 5i bir olmaz ve her evlilik aynı şekilde ilerlemez kişiler ve davranışları farklıdır. herkez eşini ayni şekilde sevemez.ama söz konusu o eşini böyle seviyor benim eşim niye beni sevmiyor konusu açıldıkça burada bir çatışma başlıyor ve insan sevgiyi geri plana atıp başkasının yasantisiyla rekabet etmeye başlıyor ve kendine zarar veriyor.istemedende olsa diğer yuvayada yansıtıyor ve o evlilik içindede oluşmaya basyalan zararlar oluyor .bnde böyle bi rekabetin kurbanı oluyorum diyebilirim .burda fesatlikla hastalıkla suçlanıyor olabilirim düşüncelere saygım var fakat anlatım ve yaşam farklı bir boyut içinde oldugunda hissettiğin bi duyguyu anlatırken yaşayamazsın.cunku içsel bi karmaşa ve içinden çıkılması zor baktığım zaman biri kardeşim diğeri eşim olmaz diyorum ama oluruda göz ardı edemiyorum.ifade edebilmeye calisiyorum fikir almak danışmak hatalıysam düzeltmek istiyorum.yargilanmak değilde doğruyu bulmak istiyorum.ama hep ön yargıyla karşılaşıyorumKonunuzu ilk okuyunca gelen yorumlara açıkçası biraz şaşırmıştım. Kardeş diye asla olmayacak bir şey değil hayatta maalesef bunun örnekleri de var. O yüzden insanın kardeşi insanı aldatmaz diyemem.
Sine3m ama sizin yazdığınız yorumları okuyunca rahatsızlık duymamak ve şaşırmamak da elde değil. Kardeşinizle aranızda gerçek bir kardeşlik bağı varsa nasıl bu şekilde yazabiliyorsunuz anlayamıyorum. Allah kimsenin başına vermesin ama insan böyle bir şeyden şüphelenirse yuvam yıkılır endişesi duymaz ki onun yerine kardeşim dediğim kişi nasıl böyle bir adiliği yapar diye mahvolur. Yuvam yıkılır endişesi taşımaz ki. Hem yuva niye yıkılsın? Kardeş diyelim dediğiniz gibi bir niyette ama kocanız yanaşmadiktan sonra o yuva yıkılmaz. He koca yanasirsa da suç kardeste değil kocadadir.
Herkesin kardeşlik ilişkisi sağlam olacak diye bir şey yok. Eğer sizinki de sağlam değilse kardeşinizle aranıza mesafe koyarsınız.
İtham ettiğiniz şey hayatta maalesef olabilen bir şey ama bu ithamin altı boş ise gerçek değilse birinin namusuna iftira atmak cidden çok ağır ve korkunç bir şey.
Kendinizi mi yanlış ifade ediyorsunuz yoksa sağlıklı mı dusunemiyorsunuz anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?