• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin sevgilisi pedofili olabilir mi?

Sogutacak bir yol bulun muhakkak, ne yapmali ki, adam hic normal degil kesinlikle. Neyden hoslanmaz acaba? İci gecmis gibi davransin kardesin, romatizmalarindan yakinsin mesela, bel fitigim var desin. Ayy kendimi tarif ettim sanki ben de 🤦 hayattan bezmis depresif tavirlar sergilesin..

Ya da psikolojik rahatsizligi varmis gibi yapsin, uyduruk halusinasyon ya da ruyalarini anlatsin, deli deliyo goruncu sopasini saklarmis.

Şüpheler doğru olmak zorunda değil ama böylesine bir duygu uç bir duygudur. Yersiz bir şekilde akla gelecek bir şey değil. Küçük sinek mide bulandırmış bile.
Ki 3 haftalık ilişkide öpmeli ısırmalık muhabbetleri açmak için bence erken, erken olmasını geçtim bunu bir çocuk üzerinden açmak/akla getirmek mide bulandırıyor.

ben 12 yaşımdayken çocukluk arkadaşımın (komşuyduk) üst katına hoca oturdu uzaktan akrabalarıymış falandı. Nereden baksan o zaman 50 yaşında falandı sakallı molla kıyafetiyle gezerdi hep bir gün benimle tanışır gibi yapıp sırtıma belime elledi. Hep bi dokunma dürtüsü vardı ve ben bunu anlamıştım adamı görünce kaçıyodum köşe bucak arkadaşımda öyleydi onunda tişortünün içine elini sokmuş tenine dokunmuş kız geceleri ağlama krizine girmişti. Bazı şeyler hal hareketlerden anlaşılıyor bence hissettiriyorsa vardır bişeyler.

Arkadaşlar kız kardeşim yaklaşık 3 haftadır biriyle görüşüyor. Ve çocuk ben çocukları çok severim ama kız çocuklarını severim diyormuş. kız kardeşimin bazı fotoğraflarına aynı liseli kız gibisin çok güzelsin çok tatlısın diyormuş. kız kardeşimi kızdırıyormuş ama hoşuna gidiyor kopamıyorsun benden dimi deyip bi olay anlatmış. iş yerinde bi çalışanın kızı gelmiş. Bu kızı ısırıyormuş hırpalıyormuş kız kaçıyormuş ama hoşuna gittiği için yine geliyor ben yine hırpalıyorum yine kaçıyor ama sonra yine geliyor diye böyle uzun uzun anlatmış sende onun gibi misin demiş. Kızkardeşim bunları birleştirince şüphelenmiş. Hani bazen insanın içine doğarya diyor. Sizce olabilir mi öyle birşey? Adam 29 kız kardeşim 28 yaşında.

Bu anlattıklarınızdan pedofil tanısını nasıl çıkardınız bilmiyorum
Ben bu kadar kolay değerlendiremiyorum insanları, kız çocuklarını bende severim, çok sevimli cana yakın oluyorlar, hele böyle yarım yarım konuştuklarında, pedofil mi oluyorum şimdi ? Eşimin kız yeğenleri var, severiz yani, dayılarının omzunda kucağında uyurlar bazen ellerinin üstünden ısırır gibi yapar komik sesler çıkarıp güldürür onları eşim de pedofil o zaman :)) Evet ortalık çok çok kötü ama bu tür yargılara varmak için ciddi bir kanıt lazım. Annelerin bu kadar dikkatli olduğu bir devirde iş yerindeki kadın da buna ses çıkarmamışsa demek ki kötü bi şey görmemiş, belki de kız çocuğu özlemi vardır adamın. Liseli kız benzetmesi çok eski kalıplaşmış bir tabir toplum içinde, güzel genç kız anlamında, yeni nesil bilir mi bilmiyorum ama eskiden iltifat etmek için kullanırdı liseli kız tabiri:)) bunu da kötüye yoramadım kusura bakmayın, adam bence en fazla patavatsız olabilir.

Bu anlattıklarınızdan pedofil tanısını nasıl çıkardınız bilmiyorum
Ben bu kadar kolay değerlendiremiyorum insanları, kız çocuklarını bende severim, çok sevimli cana yakın oluyorlar, hele böyle yarım yarım konuştuklarında, pedofil mi oluyorum şimdi ? Eşimin kız yeğenleri var, severiz yani, dayılarının omzunda kucağında uyurlar bazen ellerinin üstünden ısırır gibi yapar komik sesler çıkarıp güldürür onları eşim de pedofil o zaman :)) Evet ortalık çok çok kötü ama bu tür yargılara varmak için ciddi bir kanıt lazım. Annelerin bu kadar dikkatli olduğu bir devirde iş yerindeki kadın da buna ses çıkarmamışsa demek ki kötü bi şey görmemiş, belki de kız çocuğu özlemi vardır adamın. Liseli kız benzetmesi çok eski kalıplaşmış bir tabir toplum içinde, güzel genç kız anlamında, yeni nesil bilir mi bilmiyorum ama eskiden iltifat etmek için kullanırdı liseli kız tabiri:)) bunu da kötüye yoramadım kusura bakmayın, adam bence en fazla patavatsız olabilir.

Kızı sevdiğini anlatış şekli uzun uzadıya anlatması şüphelendirmiş kardeşimi. Tabiki sevebilir ama insanın içine bi kurt düşerya diyor anlatış şeklinden ötürü. Kardeşimi de kıza benzetmesi bana çok masum gelmedi. Ve kölem olacaksın parçalıycam seni tarzı şeylerde söylemiş kardeşim anlamamış tabi başta. Adam tehlikeli geliyor bana cinselliğe aç gibi bilmiyorum

3 haftalık flört evresi ve benden kopamazsın mı?
burdan belli zaten adamın dengesizliği...
kız kardeşinize rica ediyorum söyleyin uzak dursun bu kişiden
pedofilinin de şüphesi bile yeter...

Kızı sevdiğini anlatış şekli uzun uzadıya anlatması şüphelendirmiş kardeşimi. Tabiki sevebilir ama insanın içine bi kurt düşerya diyor anlatış şeklinden ötürü. Kardeşimi de kıza benzetmesi bana çok masum gelmedi. Ve kölem olacaksın parçalıycam seni tarzı şeylerde söylemiş kardeşim anlamamış tabi başta. Adam tehlikeli geliyor bana cinselliğe aç gibi bilmiyorum

Şimdi tabi biz görmeden, duymadan yorum yapıyoruz, kardeşiniz huylandıysa bitirsin, insanın içine kurt düşünce olmuyor çünkü

Arkadaşlar kız kardeşim yaklaşık 3 haftadır biriyle görüşüyor. Ve çocuk ben çocukları çok severim ama kız çocuklarını severim diyormuş. kız kardeşimin bazı fotoğraflarına aynı liseli kız gibisin çok güzelsin çok tatlısın diyormuş. kız kardeşimi kızdırıyormuş ama hoşuna gidiyor kopamıyorsun benden dimi deyip bi olay anlatmış. iş yerinde bi çalışanın kızı gelmiş. Bu kızı ısırıyormuş hırpalıyormuş kız kaçıyormuş ama hoşuna gittiği için yine geliyor ben yine hırpalıyorum yine kaçıyor ama sonra yine geliyor diye böyle uzun uzun anlatmış sende onun gibi misin demiş. Kızkardeşim bunları birleştirince şüphelenmiş. Hani bazen insanın içine doğarya diyor. Sizce olabilir mi öyle birşey? Adam 29 kız kardeşim 28 yaşında.

Normal değil." Hoşuna gittiği için yine geliyor "cümlesi hele iç masum değil. Ay Allahım korusun.

Normal değil." Hoşuna gittiği için yine geliyor "cümlesi hele iç masum değil. Ay Allahım korusun.

Kesinlikle bu adamda var bişey olay yeni bi olayda değil ve detaylı uzata uzata anlatmış. Hiç normal değil sapkın bi tip başka söyledikleri de bunu gösteriyor

Al işte, erkek fobimden dert yanmıştım. Karşıma bu konu çıktı. Allahım neler duyuyoruz ya! Bunun şüphesi bile yeter. Belli ki sapkın cinsel fantezileri olan biri. Ayrıca kesin sadist.

Umarım herif ablana musallat olmaz. Mutlaka babanı, varsa erkek kardeşini bilgilendir. Ayrıca telefon numarasını değiştirsin ablan. Her yerden engellesin. İnşallah evinizi bilmiyordur o herif.

Yok evi bilmiyor çok şükür konunuzu gördüm. Benimde daha önce savcılığa vererek ayrıldığım bi erkek arkadaşım vardı sürekli tehdit mesajları atıyordu evlenene kadar kimseyle görüşemedim bile korkumdan. Şükür bıraktı yakamı. Gerçekten bende de fobi olacak yakında. Psikopatına da denk geldim aldatanına yalan söyleyenine ahh ah. Ama umudum var benim düzgün erkeklerde var umarım nasibimizde de vardır.

3 haftalık flört evresi ve benden kopamazsın mı?
burdan belli zaten adamın dengesizliği...
kız kardeşinize rica ediyorum söyleyin uzak dursun bu kişiden
pedofilinin de şüphesi bile yeter...

Kesinlikle ayrılacak yavaş yavaş soğutuyor en olmadı direk söyleyecek neyseki kısa sürede anladık ne maş olduğunu

Calısanın kızını ısırması ve bunu anlatması bana cok itici geldi. nedir, ne degıldır bilemem..ama sogumam ıcın bu yeterli.
Muge anlı bas bas bagırıyor, kımsenın cocuguna dokunamaz seker veremezsiniz diye.
Bu gelmıs ısırıyorum diyor bı de. Ne sacma bir tip
Kızın annesine de Allah akıl fikir versin.

Kardesıjız guvenmıyorsa gorusmesın .

d
Calısanın kızını ısırması ve bunu anlatması bana cok itici geldi. nedir, ne degıldır bilemem..ama sogumam ıcın bu yeterli.
Muge anlı bas bas bagırıyor, kımsenın cocuguna dokunamaz seker veremezsiniz diye.
Bu gelmıs ısırıyorum diyor bı de. Ne sacma bir tip
Kızın annesine de Allah akıl fikir versin.

daha kız kardeşime söylediklerini duysanız parçalıycam seni, kölem olacaksın , kız kardeşime de ısırırım diyormuş Allah ım evlerden ırak Yarabbim ıslah etsin

d

daha kız kardeşime söylediklerini duysanız parçalıycam seni, kölem olacaksın , kız kardeşime de ısırırım diyormuş Allah ım evlerden ırak Yarabbim ıslah etsin
Parcalayacagım seni kolem olacaksın mı, host dıyıp bırakıp gıdememıs mı kardesın? Kolem olacaksın nedir ya, vitaminsiz ac kopege bak.

Back
X