- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
Pedofili mi değil mi bilmiyorum da adam kendi olmamış daha davranışları çocuk gibiArkadaşlar kız kardeşim yaklaşık 3 haftadır biriyle görüşüyor. Ve çocuk ben çocukları çok severim ama kız çocuklarını severim diyormuş. İşte kız kardeşimin bazı fotoğraflarına aynı liseli kız gibisin çok güzelsin çok tatlısın diyormuş. İşte kız kardeşimi kızdırıyormuş ama hoşuna gidiyor kopamıyorsun benden dimi deyip bi olay anlatmış. iş yerinde bi çalışanın kızı gelmiş. Bu kızı ısırıyormuş hırpalıyormuş kız kaçıyormuş ama hoşuna gittiği için yine geliyor ben yine hırpalıyorum yine kaçıyor ama sonra yine geliyor diye böyle uzun uzun anlatmış sende onun gibi misin demiş. Kızkardeşim bunları birleştirince şüphelenmiş. Hani bazen insanın içine doğarya diyor. Sizce olabilir mi öyle birşey? Adam 29 kız kardeşim 28 yaşında.
Kız çocuklarını çok seviyordur olamaz mı.Böyle bir şey olsa bence saklar anlatmazdı içinde kötü niyet olmayabilir.Liseli olayına gelince genç gösteriyorsun demiştir.Kardeşiniz acaba biraz kuruntulu mu ki nerden gelmiş aklına.Arkadaşlar kız kardeşim yaklaşık 3 haftadır biriyle görüşüyor. Ve çocuk ben çocukları çok severim ama kız çocuklarını severim diyormuş. İşte kız kardeşimin bazı fotoğraflarına aynı liseli kız gibisin çok güzelsin çok tatlısın diyormuş. İşte kız kardeşimi kızdırıyormuş ama hoşuna gidiyor kopamıyorsun benden dimi deyip bi olay anlatmış. iş yerinde bi çalışanın kızı gelmiş. Bu kızı ısırıyormuş hırpalıyormuş kız kaçıyormuş ama hoşuna gittiği için yine geliyor ben yine hırpalıyorum yine kaçıyor ama sonra yine geliyor diye böyle uzun uzun anlatmış sende onun gibi misin demiş. Kızkardeşim bunları birleştirince şüphelenmiş. Hani bazen insanın içine doğarya diyor. Sizce olabilir mi öyle birşey? Adam 29 kız kardeşim 28 yaşında.
Şu zamanda kimseye güven olmaz vallahiArkadaşlar kız kardeşim yaklaşık 3 haftadır biriyle görüşüyor. Ve çocuk ben çocukları çok severim ama kız çocuklarını severim diyormuş. İşte kız kardeşimin bazı fotoğraflarına aynı liseli kız gibisin çok güzelsin çok tatlısın diyormuş. İşte kız kardeşimi kızdırıyormuş ama hoşuna gidiyor kopamıyorsun benden dimi deyip bi olay anlatmış. iş yerinde bi çalışanın kızı gelmiş. Bu kızı ısırıyormuş hırpalıyormuş kız kaçıyormuş ama hoşuna gittiği için yine geliyor ben yine hırpalıyorum yine kaçıyor ama sonra yine geliyor diye böyle uzun uzun anlatmış sende onun gibi misin demiş. Kızkardeşim bunları birleştirince şüphelenmiş. Hani bazen insanın içine doğarya diyor. Sizce olabilir mi öyle birşey? Adam 29 kız kardeşim 28 yaşında.
Katılıyorum bana da soyledikleri aşırı gelmedi. Liseli kiz benzetmesinden bende hoslanmazdim ama patavatsiz bulurdum sadece. Benimde nisanlim beni hep cok genc bulur yasim 31 olmak uzere 23 gibisin der filan. Bilmiyorum liseli kiz deseydi ne hissederdim ama buradan o kizlara ilgisi olmasindan ziyade, genç olduğumu vurguladığını anlardım sanırım.Kız çocuklarını çok seviyordur olamaz mı.Böyle bir şey olsa bence saklar anlatmazdı içinde kötü niyet olmayabilir.Liseli olayına gelince genç gösteriyorsun demiştir.Kardeşiniz acaba biraz kuruntulu mu ki nerden gelmiş aklına.
Pedofili mi bilmem ama bu sacma muhabbet bile sacma bir adam oldugunu belli ediyor. Yas 29.. uc haftalik tanisma.. sacmalardan secmeler.
Henüz suç işlememiş bir sapık bence. Çocukları ısırarak seven yurdumun sadist manyaklarını normal sanıyor. Kendi yaptığının suça girdiğini henüz bilmiyor.Arkadaşlar kız kardeşim yaklaşık 3 haftadır biriyle görüşüyor. Ve çocuk ben çocukları çok severim ama kız çocuklarını severim diyormuş. İşte kız kardeşimin bazı fotoğraflarına aynı liseli kız gibisin çok güzelsin çok tatlısın diyormuş. İşte kız kardeşimi kızdırıyormuş ama hoşuna gidiyor kopamıyorsun benden dimi deyip bi olay anlatmış. iş yerinde bi çalışanın kızı gelmiş. Bu kızı ısırıyormuş hırpalıyormuş kız kaçıyormuş ama hoşuna gittiği için yine geliyor ben yine hırpalıyorum yine kaçıyor ama sonra yine geliyor diye böyle uzun uzun anlatmış sende onun gibi misin demiş. Kızkardeşim bunları birleştirince şüphelenmiş. Hani bazen insanın içine doğarya diyor. Sizce olabilir mi öyle birşey? Adam 29 kız kardeşim 28 yaşında.
Kimse kimsenin çocuğunu ısırarak sıkıştırarak sevmesin bir zahmet. Sevgi böyle bir şey değil. Ben kızımın sevgiyi ısırmakla sıkıştırmakla bağdaştırmasını istemem. Üç gün sonra böyle manyağım birisi bir şey yaptığında ama beni seviyor diye düşünebilir. Çocukların algılarıyla oynamayalım oynatmayalımKız çocuklarını çok seviyordur olamaz mı.Böyle bir şey olsa bence saklar anlatmazdı içinde kötü niyet olmayabilir.Liseli olayına gelince genç gösteriyorsun demiştir.Kardeşiniz acaba biraz kuruntulu mu ki nerden gelmiş aklına.
Ben çocuklar ısırılsın sıkıştırılsın mı dedim.Soru çocukların nasıl sevilmesi gerektiği değil sevgilisinin pedofili olup olmadığı.Ben de pedofili olmadığını düşündüğümü söyledim.Öyle bir konuşmuşsunuz ki kendimi çocuk tecavüzcüsü sandım çocukların algısıyla oynamayalım oynatmayalım falanKimse kimsenin çocuğunu ısırarak sıkıştırarak sevmesin bir zahmet. Sevgi böyle bir şey değil. Ben kızımın sevgiyi ısırmakla sıkıştırmakla bağdaştırmasını istemem. Üç gün sonra böyle manyağım birisi bir şey yaptığında ama beni seviyor diye düşünebilir. Çocukların algılarıyla oynamayalım oynatmayalım
Liseli kiz benzetmesi zaten yeterince aptalcayken bir de kiz cocugundan bahsedip ustune sen de oyle misin diye sormasiyla benim nazarimda ipini cektirmis.
Ne demek sen de oyle misin
Hee arada altima da kaciriyorum deseymis kardesiniz.
Ben olsam hicbir surette devam etmezdim.
Yalniz o kucuk kiz kafami karistirdi.
Ne yapilabilir diye dusundum.
Allahim elini cocuga hayvana masuma uzatanlarin ellerini kokunden koparip tas etsin insallah.
Bu mu sorun yahu? Adam net sapık. Liseli kız fiziği diye bi şey yok ayrıca bu lise fantezisi de oldukça mide bulandırıcı zaten. Liseye gidenler çocuk daha. Çocuklara da gönül kaymasın, bu kadar normalize etmeyin bunu
Kesin pedofili. Midem bulandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?