ınsanların kotu olmasına tahammul edemedıgımden...
su son lafın cok guseldii
Allah'a şükret ki kıskanılacak mutlulukların var
agzına saglık.. nazar degmesınde yeterki yorumuna saglık cnm benmm
kızlar dikkatınızı cekerim kıskanılaninsan aynı zamAanda cok cabuk NAZAR olan kişilerdir. Allah nazarlardan saklasın herkesi Amin.
o agzımdan dusmez zaten :)) senınde cnm..ayetel kürsi ve bol şükür nazar için tek reçete.. Allah daim etsin mutluluklarını kıskananlar uzak olsun :)
şuan yeni bi arkadasım oldu bileeeeeeeeeeeee(sen sen sen ) sanal dostum benim
ne demek cnm. ya kendimden örnek vereyim. çok sıcak kanlı biriyimdir hakkaten öyle insanlarla çok güzel diyalog kurar ve ilgilenirim yalnız hissettirmem. bunun sonucunda da özellikle yasca benden olgun insanlar övgü dolu sözler söylerler. bunu gören duyan hem yaslarım inanın benimle muhabbete dahi girmiyor ben soru sorarsam cevapalıyorum o kadar işte böyle kişiler benim moralimi bozuyor. ona göre de sınır epey bir koyuyorum arayaagzına saglık cancagızım...
ALLAH kıskananlarımızında kalplerını guzelleştirsin ınsallah... kıskanç ınsana tahammul edemıyorum ve cimriyee.
ne demek cnm. ya kendimden örnek vereyim. çok sıcak kanlı biriyimdir hakkaten öyle insanlarla çok güzel diyalog kurar ve ilgilenirim yalnız hissettirmem. bunun sonucunda da özellikle yasca benden olgun insanlar övgü dolu sözler söylerler. bunu gören duyan hem yaslarım inanın benimle muhabbete dahi girmiyor ben soru sorarsam cevapalıyorum o kadar işte böyle kişiler benim moralimi bozuyor. ona göre de sınır epey bir koyuyorum araya
AL İŞTE AYNI DERT AYNI TASA. durumuma sevınıomusun dıcen smdı ama yalnız deılmısım ona sevınıorum suan.bı bana hep bana. gibi dusuncelerle mutsuz oluyordum zirane demek cnm. ya kendimden örnek vereyim. çok sıcak kanlı biriyimdir hakkaten öyle insanlarla çok güzel diyalog kurar ve ilgilenirim yalnız hissettirmem. bunun sonucunda da özellikle yasca benden olgun insanlar övgü dolu sözler söylerler. bunu gören duyan hem yaslarım inanın benimle muhabbete dahi girmiyor ben soru sorarsam cevapalıyorum o kadar işte böyle kişiler benim moralimi bozuyor. ona göre de sınır epey bir koyuyorum araya
hep guzel saskınlıklar yaşa emi.sende saol
tabi cnm 24 yasındayım.bişey sorabilir miyim? ben yaşınızı çok merak ettim acaba söyler misiniz?
tabi cnm 24 yasındayım.
o zaman seni çok ama çok iyi anlıyorum. ama birde hem yaslarım derken istisnalar var tabi. ama genel olarak vasat bir durum oluyor. o zamanda sinir katsayım yukseliyor ama kesinlikle belli etmiyorum. sadece tepkimi bir daha öyle insanlarla muhattap olmamakla gösteriyorum merhaba merhaba sadeceAL İŞTE AYNI DERT AYNI TASA. durumuma sevınıomusun dıcen smdı ama yalnız deılmısım ona sevınıorum suan.bı bana hep bana. gibi dusuncelerle mutsuz oluyordum zira
olsun anlıyorumcevap verdiğin için sağol canım.. hani yaşıtlarım muhattab olmuyor deyince merak ettim de
tabi cnm 24 yasındayım.
bu arada bende 22 yaşındayımolsun anlıyorum
:* yepyenı arkadasım. daha paket kokuyor:)) kendisi:) paket kokulum benm
sana da masallah cnmbu arada bende 22 yaşındayım
hehehe allah iyiliğini versin emineyse canım ben sıla tanıştığıma memnun oldum şimdi çıkmam gerekiyor.. biraz hastayımda dinleneceğim.. kafana takma birşeyi tamam mı? görüşürüz yine öpüyorum :79:
bu arada bende 22 yaşındayım
hehehe allah iyiliğini versin emineyse canım ben sıla tanıştığıma memnun oldum şimdi çıkmam gerekiyor.. biraz hastayımda dinleneceğim.. kafana takma birşeyi tamam mı? görüşürüz yine öpüyorum :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?