en ıyısıkızlar dogum gunu mevzusu acılmıs ben yokken :) nefret ederım özel gunlerden o yuzden ben dogum gunumu o ay ıcınde herhangı bıgun mutlu oldugum anda hadı kutlayalım dıyıp kutluyorum sevdıklerım yanımdaysa hergun dogum gunum ya bosver tarıhı baneneee:)))
:))) YA AMA BENDE BENDEN BASKA YAKIN ARKADASI OLSUN ISTEMEM O KISKANCLIGI KASTETMEMISTIM:)) BENDE PAYLASAMIYORUMBasligini okudugumda tuhafima gitti:))
Bazen oyle kiskanc kizlar var iste. Ondan baska arkadasinin olmasini istemez.
ondan baskasiyla konusmani istemez..
Halbuki neden kiskanirlar anlamam ..
Herkesin yeri degeri ayridir bunu anlamiyolar sanirim..
Kendine ozguveni olmayan insanlardir bence. Ben oyle yorumluyorum...
ya şey upps ık bıkkk püff ben de işte o kızlardanım meselaaa en yakınım ipek bırını cok sevınce ıcım sıkılıyo benı en cok benı sevmelı dost olarakuf napıyım onu paylasamam nısanlımı bıle onun kadar kıskanmıyorum o da bana karsı oyle gecen gun "esra sen kuzenlerınle tatıle gıdersen küserım senınle " dedı :) tabı bıraz mecaz da var ama baskalarıyla tabıkı gorusuyoruz bır suru arkadasımız var ama onun kadar samımı olsam o benı keser yada o samımı olsa ben onu doverım heralde içim acıdı suan bıle yaspastasını paykasan cocuk gıbı ıcıme huzun doldu ben sanırım özguvensızım napıyım kader utansın pıs kader kotu kader zaten hep sen suclusun ben sutten cıkma ak kasıktan daha da temız daha da ak pakım maşşallah :)))
:))) YA AMA BENDE BENDEN BASKA YAKIN ARKADASI OLSUN ISTEMEM O KISKANCLIGI KASTETMEMISTIM:)) BENDE PAYLASAMIYORUM
ben mutluluklarının ıyılıklerının guzellıklerının kıskanılmasını kınıyorum
ayynen bende bende:)))) PAYLASAMAM ama mecbur paylastıgım oluyo sinir ola ola
azevvel annemle bı yaş mevzusu acıldı öyle başka bı konudan sebep.
dedımki 4-8 yas buyuğume kadar evlenırımm dedim.. 8 mi cok fazla dedı
aynı sekılde arkadaslarda 8 mi taş devri sanki dedi:))
su aralar ınsanları gözlemliyorum bakalm .. kim hangı olaya nasıl bakıyor... analizlerdeyim
Hayırlı geceler bibican arkadaşım.
Yaşını buradan fark ettim,söylemeden geçemedim:) 18 yaşındaki kızım sözlü,kendisinden 9yaş büyük birisiyle. Maşallah çok ta iyi anlaşıyorlar. Ben kendi kocamdan 3 yaş küçüğüm,fakat gençken biz hiç anlaşamıyorduk. İnan bana erkeğin büyük olması avantajdırtecrübe konuşuyor kızım.
Allah mesut etsin sizi,tamamını erdirsin inşaAllah.
" sakinilan goze cop batar" ne dogru bir sozdur ... gercekten de oyle oluyor hayatta ...neye cok itina gosterirse insan orda kesin bir anormallik olur...arkadaslik mevzusunda da sunu fark ettim...sadece kendi yasadiklarimdan deil cevremden v.s.den de cikardigim sonuc şöyle :insan ne kadar az fedakarlik kaparsa ne kadar az ozen gosterirse beklentisi de o kadar az oluyor ve kirilmasi uzulmesi de az oluyor...ben artik bunu uyguluyorum acikcasi...artik once kendimi dusunuyorum kimse icin kendimi paralamiyorum bu sefer onlar ne kazik aticak bir ortam bulabilirler nede beni yipratabilirler...cok icime almadigim biri icimi acitabilir mi???Bende arkadaslarim oldugunda cok ilgilenirim hersy eksiksiz olsun mtlu olsun arkadasm derim her isine kosarim ama yine hayal kirikligina ugrayanda benim :-(
Hayırlı geceler bibican arkadaşım.
Yaşını buradan fark ettim,söylemeden geçemedim:) 18 yaşındaki kızım sözlü,kendisinden 9yaş büyük birisiyle. Maşallah çok ta iyi anlaşıyorlar. Ben kendi kocamdan 3 yaş küçüğüm,fakat gençken biz hiç anlaşamıyorduk. İnan bana erkeğin büyük olması avantajdırtecrübe konuşuyor kızım.
Allah mesut etsin sizi,tamamını erdirsin inşaAllah.
Valla öyleleri varsa direkt üstünü çiz o insanın
konustu yıne bızım esra sultann" sakinilan goze cop batar" ne dogru bir sozdur ... gercekten de oyle oluyor hayatta ...neye cok itina gosterirse insan orda kesin bir anormallik olur...arkadaslik mevzusunda da sunu fark ettim...sadece kendi yasadiklarimdan deil cevremden v.s.den de cikardigim sonuc şöyle :insan ne kadar az fedakarlik kaparsa ne kadar az ozen gosterirse beklentisi de o kadar az oluyor ve kirilmasi uzulmesi de az oluyor...ben artik bunu uyguluyorum acikcasi...artik once kendimi dusunuyorum kimse icin kendimi paralamiyorum bu sefer onlar ne kazik aticak bir ortam bulabilirler nede beni yipratabilirler...cok icime almadigim biri icimi acitabilir mi???
ayy ınsallah ne gusel konustun kızına nasıl musade ettn bızımkıler kpss yı kazanmadan ben onnay vermezler. keza bende kpss yı kazanmadan hadı evlenek demem..
Benim müsaademe gerek kalmadı gülüm Rabb'imin izniyle gerçekleşti bu izdivaç. Damat adayı çok akıllı,terbıye ve adabı yerinde olan birisi olduğundan ve de iki ailenin onayı neticesinde artık 1yılı aşkın beklemede garibim:)
Kızım da okuyor elbette,okumasına mani olacak durum yok. Yurt dışı okul kazandı yavrum,inşaAllah okulunu bitirdikten sonra düğün yaparız,hayırlısıyla. Allah tüm annelere evlat sevinci bahş etsin,siz genclere de aile saadeti nasip eylesin. Âmin.
konustu yıne bızım esra sultann
aminnn.. 18 yasındaysa yurt dısında 4 yılda bıter galıba 22 de mı evlenıcek ablacım? mutlu olsun ınsallah... 1 yıllık bekleme sadece demısın gerci sahi.:)
Yok gülüm,bir yıla diplomasını alacak,isterse eğer mastır için iki yıl daha okuyacak.
Onu da artık kocasıyla karar verir. Biz velileri olarak borcumuzu yerine yetirelim de gerisi Allah nasip
19 olacak yakında. Biraz erken evlilik oluyor ama annesi de bu yaşta evlendi:)
:)))) issiz sultan :))) of offf bak efkarlandim bibicanim((
lise 18 de bıtıo :S:S:S o yuzden kafam karıstıda .. saglıklı huzrlu evlılıkler yapsında ablacım.. aminnn
((((((((((((((((( sende işsiz bende işsiz.. bu devran boyleeeeeeeeeeeee surup gıtmessskiii sende solacaksınnnnnnnnnnn gunun bırındeee smdı konu dışı dıye ban yemeyelim sustum ben
ya evet bizim konu kiskanclikti dimi(( bu arada sen ankarada nerde oturuyosun? kiskanicam da ondan sordum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?