baktım o kotu kızlardan aramızda hıc varmı dıye..
nıyeyse herkes kıskanılıyor
ben kıskancım ama yarimin karsısına cıkan kızlara kıskancım... herseylerını kıskanırım.
ONUN DISINDA ASLA KIMSEYİ KISKANMAM.. YARİM SÖZ KONUSUYSA KISKANIOM SADECE YANİ.
düğün şartmı cnm yaaa:)) hiç gözum yok dğündü bilmem ne. zaten biz yarimle evlenirsek köy düğünü adet onlarda. köye gıdıces abooo. bok gbi olcak yani.ama olsun gözum yok o bnm olsunda:) dıom. belki cahilce dusunuorum ama böleeeee işte böle
dugun falan deil mutlu olmak onemli ben mesela en cok antalya ikimiz bikah yapip sahilde oturalim istiyorum bakalim ikna edersem burda nikah yapip dogru kumsalaaaa((( hadi afiyet olsun ben zayiflamaya sn kilo almaya allahim neydi gunahim bak simdi kiskandim seni:)))))))
PATAVATSIZ KISKANC VE KİRLİ BI KALBİ VARMIS.. YADA BEN COK GADDARCA YORUMLADIM.. IYIKIDE KURTULMUSUN CNM SEN DAHA IYILERINE LAYIKSIN..yaşını orensem olarmı ki?
ay miğdem bulanıyiiii valla çıkdırıcam kızlar bu intikam dizisi de ruhumu sıktı offff((
Diğer yorumları okuyamadım ama ben kıskancım ya la..
Özellikle de yılbaşı, 14 şubat ve Doğum günümde..
Bakıyorum millet hep sevgilime ne alsam, onu nasıl mutlu etsem derdinde oluyor.. kızı da erkeği de..
Özellikle de gelip benden hediye için fikir sormalarına uyuz oluyorum.!
Hadi diğer günleri geçtim de, insan doğum gününde de yalnız olunca bir tuhaf oluyor..
İnsan birileri tarafından önemsenmek istiyor.
Tamam aile yapıyor ama onların ki de bir yerden sonra her sene yapılması gereken bir görevmiş hissi veriyor.
Ama bazen de sevgilisiyle, eşiyle yaşanan sorunları hem çevremde hem de burada gördükçe " olmayışı daha iyi galiba, özgürlük herşeyden önemli" diyorum.
Galiba kafayı yedim..
cnm bende dogum gunumu dusunuyordum yakınlarda dogum gunumde... tamda ustune sen bunu demişin cok sasırdım... dogum gunun yakıbnlardamı
4 ay sonra ama büyük ihtimalle yine yalnız olacağım..
gerçi tellwedeki falcı 4 ay sonra siyah saçlı beyaz tenli uzun boylu biri girecek hayatına demişti ama..
ınsan sevgılısı dısında arkadaslarıda hatırlasın ıstıo arkadaslarıylada kutlasın ıstıo amaaa!! :))) ?? yaş kç hatun
belin87 yazınca ondan öyle esti aklıma
okadar skldım ki o dızıden . 13oku cıktı
o sebebten ARAMIZDA KALSIN ı ızlıorum starda
Basligini okudugumda tuhafima gitti:))
Bazen oyle kiskanc kizlar var iste. Ondan baska arkadasinin olmasini istemez.
ondan baskasiyla konusmani istemez..
Halbuki neden kiskanirlar anlamam ..
Herkesin yeri degeri ayridir bunu anlamiyolar sanirim..
Kendine ozguveni olmayan insanlardir bence. Ben oyle yorumluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?