Kız milleti neden bu kadar kıskanç..dostlarınız dahil?

baktım o kotu kızlardan aramızda hıc varmı dıye..
nıyeyse herkes kıskanılıyor

anam bı acıktım ki sanırsın kıtlık var memlekette ve ben kıtlıkdayım kaç gundur sanki.öyle acıkdım.. kılo almaya calısıyorum bı yandan. gideyim yemek yıyeim.. ablam işten gelir:)) sofrayı hazır edeym. öpüorum hepiniizi..

baktım o kotu kızlardan aramızda hıc varmı dıye..
nıyeyse herkes kıskanılıyor

ben kıskancım ama yarimin karsısına cıkan kızlara kıskancım... herseylerını kıskanırım.
ONUN DISINDA ASLA KIMSEYİ KISKANMAM.. YARİM SÖZ KONUSUYSA KISKANIOM SADECE YANİ.

ben kıskancım ama yarimin karsısına cıkan kızlara kıskancım... herseylerını kıskanırım.
ONUN DISINDA ASLA KIMSEYİ KISKANMAM.. YARİM SÖZ KONUSUYSA KISKANIOM SADECE YANİ.

bende kıskancım..
herkeslerın herbısesını kıskanıyorum

dugun falan deil mutlu olmak onemli ben mesela en cok antalya ikimiz bikah yapip sahilde oturalim istiyorum bakalim ikna edersem burda nikah yapip dogru kumsalaaaa((( hadi afiyet olsun ben zayiflamaya sn kilo almaya allahim neydi gunahim bak simdi kiskandim seni:)))))))

pissss . dalga gecın sız baslıgımla dalga gecınn hıhhh

Diğer yorumları okuyamadım ama ben kıskancım ya la..
Özellikle de yılbaşı, 14 şubat ve Doğum günümde..
Bakıyorum millet hep sevgilime ne alsam, onu nasıl mutlu etsem derdinde oluyor.. kızı da erkeği de..
Özellikle de gelip benden hediye için fikir sormalarına uyuz oluyorum.!
Hadi diğer günleri geçtim de, insan doğum gününde de yalnız olunca bir tuhaf oluyor..
İnsan birileri tarafından önemsenmek istiyor.
Tamam aile yapıyor ama onların ki de bir yerden sonra her sene yapılması gereken bir görevmiş hissi veriyor.
Ama bazen de sevgilisiyle, eşiyle yaşanan sorunları hem çevremde hem de burada gördükçe " olmayışı daha iyi galiba, özgürlük herşeyden önemli" diyorum.
Galiba kafayı yedim..

Son düzenleme:

cnm bende dogum gunumu dusunuyordum yakınlarda dogum gunumde... tamda ustune sen bunu demişin cok sasırdım... dogum gunun yakıbnlardamı

cnm bende dogum gunumu dusunuyordum yakınlarda dogum gunumde... tamda ustune sen bunu demişin cok sasırdım... dogum gunun yakıbnlardamı

4 ay sonra ama büyük ihtimalle yine yalnız olacağım..
gerçi tellwedeki falcı 4 ay sonra siyah saçlı beyaz tenli uzun boylu biri girecek hayatına demişti ama..

4 ay sonra ama büyük ihtimalle yine yalnız olacağım..
gerçi tellwedeki falcı 4 ay sonra siyah saçlı beyaz tenli uzun boylu biri girecek hayatına demişti ama..

ınsan sevgılısı dısında arkadaslarıda hatırlasın ıstıo arkadaslarıylada kutlasın ıstıo amaaa!! :))) ?? yaş kç hatun

okadar skldım ki o dızıden . 13oku cıktı
o sebebten ARAMIZDA KALSIN ı ızlıorum starda

kızlar dogum gunu mevzusu acılmıs ben yokken :) nefret ederım özel gunlerden o yuzden ben dogum gunumu o ay ıcınde herhangı bıgun mutlu oldugum anda hadı kutlayalım dıyıp kutluyorum sevdıklerım yanımdaysa hergun dogum gunum ya bosver tarıhı baneneee:)))

Basligini okudugumda tuhafima gitti:))

Bazen oyle kiskanc kizlar var iste. Ondan baska arkadasinin olmasini istemez.
ondan baskasiyla konusmani istemez..
Halbuki neden kiskanirlar anlamam ..
Herkesin yeri degeri ayridir bunu anlamiyolar sanirim..
Kendine ozguveni olmayan insanlardir bence. Ben oyle yorumluyorum...

ya şey upps ık bıkkk püff ben de işte o kızlardanım meselaaa en yakınım ipek bırını cok sevınce ıcım sıkılıyo benı en cok benı sevmelı dost olarak uf napıyım onu paylasamam nısanlımı bıle onun kadar kıskanmıyorum o da bana karsı oyle gecen gun "esra sen kuzenlerınle tatıle gıdersen küserım senınle " dedı :) tabı bıraz mecaz da var ama baskalarıyla tabıkı gorusuyoruz bır suru arkadasımız var ama onun kadar samımı olsam o benı keser yada o samımı olsa ben onu doverım heralde içim acıdı suan bıle yaspastasını paykasan cocuk gıbı ıcıme huzun doldu ben sanırım özguvensızım napıyım kader utansın pıs kader kotu kader zaten hep sen suclusun ben sutten cıkma ak kasıktan daha da temız daha da ak pakım maşşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…