- 9 Ağustos 2025
- 31
- 7
- 1
- 19
- Konu Sahibi Merve1907777
-
Bir görevlinin, kütüphaneden faydalanan insanlara hakaret etme hakkı bulunmuyor. Neden şikayet etmediniz kendisini ?Kütüphanedeki kız kafayı benimle bozmuş görevli kendisi beni görünce salak diyor sonra başka gün sinsi sinsi bakıyor başka gün salak salak gülüyor çalıştığım masanın etrafında felan dolanıyor amaç ne çözemiyorum rahatsız oluyorum
Siz kızı daha önceden tanıyor musunuz? Aranızda başka bir şey geçti mi? Bunlara cevabınız hayır ise kızın ruhsal problemleri var. Şikayet et ve uzak dur.Kütüphanedeki kız kafayı benimle bozmuş görevli kendisi beni görünce salak diyor sonra başka gün sinsi sinsi bakıyor başka gün salak salak gülüyor çalıştığım masanın etrafında felan dolanıyor amaç ne çözemiyorum rahatsız oluyorum
Bişey diyemedim kaldım öyle şok oldumO sana salak diyor sen de susuyor musun öylece?
Hayır daha beş gündür kütüphaneye gitmeye başladım geldiğim günden beri benimle uğraşıyor aramızda bişey gecmedi kendisiyle hiç konuşmadım bileSiz kızı daha önceden tanıyor musunuz? Aranızda başka bir şey geçti mi? Bunlara cevabınız hayır ise kızın ruhsal problemleri var. Şikayet et ve uzak dur.
EdeceğimBir görevlinin, kütüphaneden faydalanan insanlara hakaret etme hakkı bulunmuyor. Neden şikayet etmediniz kendisini ?
Ben dövmek istedim o derece sinir oldum ben içine kapanık biriyim tepki veremedimBen olsam ilk salak dediği anda yapıştırmıştım cevabı sanırım sadece cevabı değil
Sürekli gözü üzerimde sinsi sinsi bakıyor banaBen olsam ilk salak dediği anda yapıştırmıştım cevabı sanırım sadece cevabı değil
Derse odaklanmaiyorumBen olsam ilk salak dediği anda yapıştırmıştım cevabı sanırım sadece cevabı değil
O zaman sor sorunun ne senin diye. Ben duramam sen iyi durmuşsunSürekli gözü üzerimde sinsi sinsi bakıyor bana
Sorayım o zamanO zaman sor sorunun ne senin diye. Ben duramam sen iyi durmuşsun
Yok hayır direkt gözümün içine baka baka salak dediDurup dururken sana niye salak desin belki kendi kendine söyleniyodu veya biriyle konusurken diyodu?
Biriyle konusmuyordu karşı karşıya kaldik direkt salak dedi banaDurup dururken sana niye salak desin belki kendi kendine söyleniyodu veya biriyle konusurken diyodu?
beni görünce salak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?