- 9 Ağustos 2025
- 31
- 7
- 1
- 19
- Konu Sahibi Merve1907777
-
Şikayet et bence. Kütüphane müdürüne e-posta ya da dilekçe ile iletebilirsin.
Ya salak mıyım neyin ne olduğunu anliyorum yanlış anlamıyorumŞikayet et bence. Kütüphane müdürüne e-posta ya da dilekçe ile iletebilirsin.
Ben size bişey demedim. Uslubunuza dikkat edin lütfenYa salak mıyım neyin ne olduğunu anliyorum yanlış anlamıyorum
Pardon yanlış kişiBen size bişey demedim. Uslubunuza dikkat edin lütfen
Sen kime salak dedin hadsiz, şimdi şikayet ediyorum seni, bakalım bi daha metrekareme girebiliyo musun, girersen noluyo hodri meydan diyceksin, evde ev halkı üzerinde biraz ele saç dolama, kulaklara tırnakla asılma çalış.Bakış atıp salak dedi
Kapalı kızSen kime salak dedin hadsiz, şimdi şikayet ediyorum seni, bakalım bi daha metrekareme girebiliyo musun, girersen noluyo hodri meydan diyceksin, evde ev halkı üzerinde biraz ele saç dolama, kulaklara tırnakla asılma çalış.
Dur düşüncemKapalı kız
TamamDur düşüncem
Sen gene türbana asıl gelir o ele zaten
OlurBen şöyle yapardım. Öncelikle durumu dilekçe ile resmi olarak şikâyet ederdim. Daha sonra tekrar bir yanlışını gördüğümde, seni şikâyet ettim diyerek davranışından haberdar olduğumu belli ederdim. Kütüphane belediyeye bağlıysa cimer üzerinden yazabilirsin, üniversite kütüphanesiyse rektörlük ya da kütüphane dairesi başkanlığına başvurabilirsin.
Ya sanki o kadar günahı düşünüyor yaSen gene türbana asıl gelir o ele zateniki elinle yapış kafaya
Ben bir daha gitmicem o kütüphaneyeBen şöyle yapardım. Öncelikle durumu dilekçe ile resmi olarak şikâyet ederdim. Daha sonra tekrar bir yanlışını gördüğümde, seni şikâyet ettim diyerek davranışından haberdar olduğumu belli ederdim. Kütüphane belediyeye bağlıysa cimer üzerinden yazabilirsin, üniversite kütüphanesiyse rektörlük ya da kütüphane dairesi başkanlığına başvurabilirsin.
Ayyy aklıma bu sahne geldiNe bakıyon dik dik ananı mı diktik desene
Gene de şikayet et, o salak yüzünden gitmiycekse o da yaptığının cezasını çeksinBen bir daha gitmicem o kütüphaneye
Niye gitmeyeceksin. Gitmemek çözüm değil, çözüm onu durdurmak. Hakkını savun, yerini bırakma.Ben bir daha gitmicem o kütüphaneye
Kötü oluyorum ama benimle uğraşıncaNiye gitmeyeceksin. Gitmemek çözüm değil, çözüm onu durdurmak. Hakkını savun, yerini bırakma.
gülmeyeyim diyorum ama çok ironik olmamış mı bu mesajYa salak mıyım neyin ne olduğunu anliyorum yanlış anlamıyorum
Ya hiç öyle düşünmedimgülmeyeyim diyorum ama çok ironik olmamış mı bu mesajsalak mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?