Kızlar teyzemin oğlu evleniyor. Kız tarafı da muhafazakar biz de. Haber yollamışlar siz de açık gelin diye kına gecesi açık olacakmış onlar komple. Abiyeler filan. Ben de bayılırım öyle şeylere. Kınada açık olacağım. Ama elbisem straplez önden dize kadar, arkadan uzun. Toz pembe bişey. Göğüsten aşağısı tüllü tüllü hareketli. Saçlarımı da dalgalı yapıp açık bırakayım diye düşünüyorum minicik de gümüş rengi bi tacı var bildiğiniz prenses gibi olcak :))
Yalnız bizim sülalede kınalarda hep kapalı olunur yani abiye adeti filan yok hiç. Kardeşim de tutturdu evlendin ayrıldın da yadırgarlar çok süslü olma diye. Bugün teyzemle konuştum hatta abiyemi o ayarladı. Kız tarafı laf eder mi filan diye çekiniyorum dedim. Onlar açık olacak zaten dedi laf da gelse ben takmam dedi. Damadın kardeşi yani kuzenim de açık olacak. Diğer kuzenim de. Ama onların yaşı 16-17. ben 25.
sizce kız tarafı garipser mi? Evlenmiş ayrılmış ne alaka derler mi? ya da saçma mı düşünüyor kardeşim :)
içimi bi türlü rahatlatamadım yardım lütfennnnn :)
Yalnız bizim sülalede kınalarda hep kapalı olunur yani abiye adeti filan yok hiç. Kardeşim de tutturdu evlendin ayrıldın da yadırgarlar çok süslü olma diye. Bugün teyzemle konuştum hatta abiyemi o ayarladı. Kız tarafı laf eder mi filan diye çekiniyorum dedim. Onlar açık olacak zaten dedi laf da gelse ben takmam dedi. Damadın kardeşi yani kuzenim de açık olacak. Diğer kuzenim de. Ama onların yaşı 16-17. ben 25.
sizce kız tarafı garipser mi? Evlenmiş ayrılmış ne alaka derler mi? ya da saçma mı düşünüyor kardeşim :)
içimi bi türlü rahatlatamadım yardım lütfennnnn :)