Kız tarafı bizi yadırgar mı?

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Kızlar teyzemin oğlu evleniyor. Kız tarafı da muhafazakar biz de. Haber yollamışlar siz de açık gelin diye kına gecesi açık olacakmış onlar komple. Abiyeler filan. Ben de bayılırım öyle şeylere. Kınada açık olacağım. Ama elbisem straplez önden dize kadar, arkadan uzun. Toz pembe bişey. Göğüsten aşağısı tüllü tüllü hareketli. Saçlarımı da dalgalı yapıp açık bırakayım diye düşünüyorum minicik de gümüş rengi bi tacı var bildiğiniz prenses gibi olcak :))

Yalnız bizim sülalede kınalarda hep kapalı olunur yani abiye adeti filan yok hiç. Kardeşim de tutturdu evlendin ayrıldın da yadırgarlar çok süslü olma diye. Bugün teyzemle konuştum hatta abiyemi o ayarladı. Kız tarafı laf eder mi filan diye çekiniyorum dedim. Onlar açık olacak zaten dedi laf da gelse ben takmam dedi. Damadın kardeşi yani kuzenim de açık olacak. Diğer kuzenim de. Ama onların yaşı 16-17. ben 25.

sizce kız tarafı garipser mi? Evlenmiş ayrılmış ne alaka derler mi? ya da saçma mı düşünüyor kardeşim :)

içimi bi türlü rahatlatamadım yardım lütfennnnn :)

Niye evlenip ayrılan süslenemiyor mu, istediğini giyemiyor mu? Çevre için kendini olmadığın bir kalıba sokma, içinden geldiği gibi davran. Kına hem eğleneceksiniz, dilediğin gibi eğlen

(Çok samimi bi ortamsa belki taç takabilirsiniz ama gelin falan varken taç olur mu bilmiyorum kınalar hakkında pek bilgili değilim de. Yani taç kim takarsa taksın azcık abartı kaçabilir)

Anlamadim. Kina kadinli erkekli karisik olucak; siz kapalisiniz ve o gun sacinizi acmak istiyosunz.
Dogrumu anldim?

Bence dediğiniz gibi saçma düşünüyor kardeşiniz :) siz olduğunuz gibi olun iyi hissettiğiniz gibi giyinin ; kadın kadına eğleneceksiniz :) yüreğinde iyilik olan kimse bahsettiğiniz düşünceleri aklına dahi getirmez,böyle konuşurlarsa da kötü bi bakış açısına sahiptirler;o insanları da dert etmeye değmez bile bence :)

Evlenip ayrılmış olmanız onları ilgilendirmez; hatta belki bilmiyorlardır bile. Biliyorlar mı?

Yalnız taç takmayın bence de, gelinlik giymiş küçük kız çocukları gibi olur.

Kızlar teyzemin oğlu evleniyor. Kız tarafı da muhafazakar biz de. Haber yollamışlar siz de açık gelin diye kına gecesi açık olacakmış onlar komple. Abiyeler filan. Ben de bayılırım öyle şeylere. Kınada açık olacağım. Ama elbisem straplez önden dize kadar, arkadan uzun. Toz pembe bişey. Göğüsten aşağısı tüllü tüllü hareketli. Saçlarımı da dalgalı yapıp açık bırakayım diye düşünüyorum minicik de gümüş rengi bi tacı var bildiğiniz prenses gibi olcak :))

Yalnız bizim sülalede kınalarda hep kapalı olunur yani abiye adeti filan yok hiç. Kardeşim de tutturdu evlendin ayrıldın da yadırgarlar çok süslü olma diye. Bugün teyzemle konuştum hatta abiyemi o ayarladı. Kız tarafı laf eder mi filan diye çekiniyorum dedim. Onlar açık olacak zaten dedi laf da gelse ben takmam dedi. Damadın kardeşi yani kuzenim de açık olacak. Diğer kuzenim de. Ama onların yaşı 16-17. ben 25.

sizce kız tarafı garipser mi? Evlenmiş ayrılmış ne alaka derler mi? ya da saçma mı düşünüyor kardeşim :)

içimi bi türlü rahatlatamadım yardım lütfennnnn :)
Saçmaa neden yadırgasınlar ki ortamda erkek yok bile:))
Alışmışlar boşandın rahat dur uslu kız ol diye ama kadından başka kimse bile yok rahat olun süslenin püslenin oynayın dansedin nolcak;)

Bizim burdada bayanlar genelde kapalı kınaya gidince kimse birbirini tanıyamıyo kınalarda erkek olmadığı için minisini giyen abiyesini giyen feracesni takar üstüne gelirler salonda açıırlar.kimsede hiç fazla görmez hem boşver dicekleri vatsada kıskaçlıktan söylerler.Bende tesettürlüyüm bayanların arasında gönlümce giynirim

Yalniz o geceden kalan fotograflar baya halka acilacak biliyorsunuz değil mi?:KK45:

Yengem anlatmisti. Ayni şekilde bi kina gecesi düzenlenmiş. Başörtülüler super minilerle falan... :KK45:Kadinlar arasında denilmiş. Kadınlar arasindada olmuş zatende sonrasında o fotograflar yayilinca olaylaar olaylar. :KK45:

Ben su ihtimali şuraya ilistireyimde.

Benim kuzenimin kınası da öyle olmuştu, istediğin gibi giyinir istediğin gibi de oynarsın o gün kimse senin hakkında bişey düşünmez gencecik kızsın 25 çok mu büyük evlenip boşanmış olman hayatında hiçbizaman olumsuz düşündürmesin seni. Sen gönlünü rahat tut eğlenmene bak :)

Bir de şu dikkatimi çekti ; sen kız çocuğusun uslu ol bacaklarını açma zıplama,genç kız oldun usturuplu giyin dikkat et , evli kadınsın hiç yakışıyor mu,dulsun bunlara dikkat etmen gerek...daha bi sürü baskı,kısıtlama! Kadın ız diye ikinci sınıf insanız;hayatımızın her yerine bir zincir vuruluyor ; böyle boyun eğdikçe gider bu

Anlattigin elbiseyle gelinden on planda olursun gibime geldi

Yani abartmis olursan kinarlar yasin 16 falan olsa cocuktur heves etmis derler ama sen giyersen hevesli gibi durursun bence...

Anlamadim. Kina kadinli erkekli karisik olucak; siz kapalisiniz ve o gun sacinizi acmak istiyosunz.
Dogrumu anldim?

yok kadın kadına bizim :)

Evlenip ayrılmayla ne ilgisi var bunun ? Yanlış düşünüyor kardeşiniz tabiki.
Kadınlar arasında olacak bir davetmiş. Kamera ve foto olmayacak mı ?

Bir daha ki kına sizin kınanız olsun en mutlusundan inşaallah :)

ay aminnn çok saolunnn sizinfotoğraf çekmek yasak olacaktır açık yapanlar öyle yapmıyormuş :)
Yalniz o geceden kalan fotograflar baya halka acilacak biliyorsunuz değil mi?:KK45:

Yengem anlatmisti. Ayni şekilde bi kina gecesi düzenlenmiş. Başörtülüler super minilerle falan... :KK45:Kadinlar arasında denilmiş. Kadınlar arasindada olmuş zatende sonrasında o fotograflar yayilinca olaylaar olaylar. :KK45:

:)) o ihtimal normalde olur da kız tarafı hep açık olduğundan çektirtmezler bizden de kimse foto çekmeyi sevmez sorun olmayacağını düşünüyorum o yüzden :)))

B

Bence de kesin yayilir o fotograflar.Ne gerek var aciklar açık kapalilar kapali olarak katilsa yani herkes kendi gibi olsa en güzeli...Konuya gelirsek kina yani neticede abartmayin bence tac falan gereksiz.Hem gelin varken on plana cikmak ayip olur bence...

Benim kuzenimin kınası da öyle olmuştu, istediğin gibi giyinir istediğin gibi de oynarsın o gün kimse senin hakkında bişey düşünmez gencecik kızsın 25 çok mu büyük evlenip boşanmış olman hayatında hiçbizaman olumsuz düşündürmesin seni. Sen gönlünü rahat tut eğlenmene bak :)

genceciğim dimi :) ne bileyim neşem mutluluğun filan yerinde ama böyle düğün derken işleri oldu mu eski günlerimi hatırladığım için biraz yıpranmış hissediyorum. ama iyi geldi yorumunuz çok teşekkür edermmm :) bi de 21 gösterdiğimi söylüyorlar, evlendiğim boşandığım yaştayım hala galiba :))

Kına sizinmiş gb abartıya kaçmadığınız sürece istediğiniz kadar açabilirsiniz de, süslenebilirsiniz de, kime ne? Boşanmış olmak filan ne alaka yani, bayan bayanasınız zaten.

Back
X