egeli çok güzellll
egeliii çok güzeller canım yaaa. allah sapğlıklı günlerde kullanmanızı nasip etsin.. fiyatlarını yazmamışsın şeker onlarıda alalım paylaşım olsun:)
canım teşşekkürler fiyatı 51 tl tanesii tabi ikisi beraber kargoyla 110 tl geldii çok ucuza kapattık vallaa zemuszemus
bilmimki ucuz mu aldık pahalımı ama beğendik ve aldık. 2 havlu bi alt açma iki nuk ortodontik emzik(yanlış yazmış olabilirim) nuk tırnak makası, nuk burun açma , 5 çift eldiven aldık. hepsine 65 tl ödedik..
yuhh sana,tabi uyguna almışsınızlaelaelaelaelae
ben daha emzik almaya cesaret edemiyorum,belki de kullanmazlar,
havlu dediğin banyo havlusu mu?Ben 5er liraya almıştım..
Tırnak makası almıycam,bebekler doğunca tırnakları kesmeden yumuşadığı yerden kırıp kendin ayırırsan uzun yapılı olurmuş tırnakları,bize babam söyler onu dakaydirigubbakcemile3
burun açma daha almadım,elzem birşey mi bilmiyorum,o delik kısmı küçücük burunlarına sığacak boyutta mıkaydirigubbakcemile3
ama sonuçta güzel bir alışveriş olmuş,bu bahsettiklerinin hepsi bahsettiğim depoda çok uygunduu
ha bide kararsız kaldığım bi ürün var. nivea baby bakım seti atta çantası hediyeli bi set vardı. bi kaç yerde gördük 50 tl idi. internetten araştırsdım aşağı yukarı aynı fiyatlar. ama nedense almadık öyle baktık sadece. alsamıydık diye düşünüyoz. hepsi büyük boymuş içindekilerin..
canım çok sağol içimi rahatlattın. bu hafta inşallah kampanyası bitmemiş olursa alırım bendeopuyorumnanaktanniveanın atta setini aldım ben çok güzel kokuyorlar ve yumuşacık mendilleri çantasını ufak sandım nette ama üçüzlerin hastane çantası olarak hazırlandı ve hepsini aldı
Canım al derim,ben tek tek aldım,iç fiyatları nereye geliyor bilmiyorum,ama uygun gibi bebek hijyen malzemesi çok pahalı gerçekten.
Yani Sebaned tavsiye ediyorlar ilk zamanlar ama o kadar pahalı ki,biz nivea aldık,özellikle pişik kremi olarak çok memnun kalanlar varibilmiyorum miss gibi de kokuyor,bizim setlerimiz Nivea yani,,
havlular 5 tl mi 15 civarı bulunca atlamış ablamlar resmen burun temizleme aparatını tırnak mak ve fırça setini aldım bende bide sıcak su torbalarını gazları falan olursa aysaklarına koymak için bebedorunkiler kılıflı çok güzel tavsiye ederim bide çelik ikşi termos aldım gece mama için su ısıtma derdim olmasın diye yada biryere giderken lazım olur diye oyy bitmiyor valla aldıkça eksik çıkıyor
havlular 5 tl mi 15 civarı bulunca atlamış ablamlar resmen burun temizleme aparatını tırnak mak ve fırça setini aldım bende bide sıcak su torbalarını gazları falan olursa aysaklarına koymak için bebedorunkiler kılıflı çok güzel tavsiye ederim bide çelik ikşi termos aldım gece mama için su ısıtma derdim olmasın diye yada biryere giderken lazım olur diye oyy bitmiyor valla aldıkça eksik çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?