kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

Avrupa yakasında oturanlara pijama sabahlık gecelik takımlarınız için Kom'un Yenibosna daki fabrika satış yerini öneririm.Emzirma sütyeni 9 lira.Gecelikler 19 ila 25 lira arası .
cnm tek geceliker mi 19-25 lira arası
takımlar kaça peki

Ama bunların mağaza fiyatları 100 kusur

aa niye bukadar ucuz acabaaa y.bosnada.
h.sonu gıdıp bakıtım bariiii
ben arış ın pijama takımlarını begıyordum
onlarda 70 civarıı
eger komda bu kadar uygunsa
1 takım pijama 1 takım gecelık sabahlık alırım
bu senın bahsettıklerın hamıleler ıcın dımı canımmmm

Kızlar aradım sordum mağazaya,
hamileler için yada, lohusalar için özel takım yok,ama gecelik sabahlık takımlar varmış.
O da her bedeni bulamayabilrsiniz,yine de gelin bir görün dediler.
Ben yarın bakıcam bakalım,uygun bişeyler görürsem yazarım.
Teşekkürler kaswacımm..

He bu arada önceki günde çeyiz mağazalarındaki fiyatlarından bir takım sordum,
ortalama bir takım 136 liraydı,nakit 120 ye vereceklerdi,ama yine de çok para açıkçası..

incisu canım eğer avrupa yakasındaysan,aradığın artış gecelik,sabahlık takımı ben Zeytinburnu Olivium karşısında Güneş iç çamaşır diye çok katlı bir mağaa vardı,orda 60 liraya buldum,nakitte %10 indirimle internet fiyatı 70 lira olan gacelik sabahlık takımını 54 liraya aldık,ama ben Eylülde doğum yapıcam,Komun takımına göre daha ince bu ve kısa kollu.Bu yüzden biraz daha kalın ve uzun kollu bir gecelik sabahlık takımı daha alıcam..

valla kızlar süpersiniz kanatlanıp uçasım geldi istanbula niye biz istanbulda oturmuyorsak mafoldumben süper cidden herşey aldıklarınız cicileri güle güle kullanıncokacimcoook

Ben pazar günü uğradım canım kom'a.Ben bütün çamaşır alışverişlerimi oradan yaparım birde yenibosnanın üst kısmında ten var.Ordanda alırım.Bu pazar çok çeşit yoktu.ayrıca ellerinde lohusalar içinde yoktu.Ben emzirme sütyeni aldım o gün sadece.Fabrika satış yeri olduğu için orası ne zaman ne çıkaracakları belli olmuyor.Ama söylediğim fiyatlar ortalama olarak her zaman aynı oluyor.
O tip yerlere sık gitmek gerekiyor kollamak için.Benim zaten onlarda telim var.Önemli bir şey olunca ararlar beni.İstersen sana güzel mal olunca bildireyim.Ama kom kalitesi işte o fiyata ötekilerden daha iyidir.Şunu da belirteyim ucuz mallar alt katta satılıyor.

kıslar geçen demstocka gittim. iki biberon ve onlar için yedek emzik ve zıbın aldım. fotolarını ilk fırsatta ekleyeceğim. kesinlikle ara ara uğramak lazım oraya:))

kıslar geçen demstocka gittim. iki biberon ve onlar için yedek emzik ve zıbın aldım. fotolarını ilk fırsatta ekleyeceğim. kesinlikle ara ara uğramak lazım oraya:))

gule gule kullansınlar.yeni mal gelmemiş değil mi?1.9 liraya aldın dımı zıbınları zemuszemus göğüs pompalarına neden bakmadın?

Ben de bu akşam şu Kom'un Fabrika satışına,bir de bir şey kaldıysa wavyciğim senden Mothercare var,biraz uzakta oraya çıkıcam,havanın serinlemesini bekliyorum biraz daha..

Ben de bu akşam şu Kom'un Fabrika satışına,bir de bir şey kaldıysa wavyciğim senden Mothercare var,biraz uzakta oraya çıkıcam,havanın serinlemesini bekliyorum biraz daha..

hahahaykaydirigubbakcemile3 kıs ben an adolu yakasını tükettim avrupa sizin olsun:)) ama karşıda demstock varmı bilmiyordum:kedi:

Hymarry tel acmadan koma gıtme bence cunku cok cesıt yoktu.Geldiyse git.Mothercareden kastın demstock mu?

hahahaykaydirigubbakcemile3 kıs ben an adolu yakasını tükettim avrupa sizin olsun:)) ama karşıda demstock varmı bilmiyordum:kedi:

kım tukettı acaba kuşum heyyyyyyyyytttttttttttttttt........sen benden kalanlara kaldın kuşum benım.. oleyyyyyyyyyyyyyyy:teytey::hooray:

Hymarry tel acmadan koma gıtme bence cunku cok cesıt yoktu.Geldiyse git.Mothercareden kastın demstock mu?

Canım tel açtım sen önceki gün burda bahsedince,
özel lohusa geceliğimiz yok ama geceliklerimiz var demişti,ben sordum kaldı mı bişeyler,ya çok küçük bedenler kalıyor,ya çok büyük bedenler,,o yüzden nasıl bişey aradığınıza göre gelin bir görün demişti,bi gidicem bakalımm,
çok büyük bedenler bana yararkaydirigubbakcemile2

sende abarttın iyice kendini,kadın dediğin etli butlu olur,ne yapayım kuru kadınıkaydirigubbakcemile3 ama sen mothercare cevaplamamışsın?bizim yakada da mı var?yoksa karşıyamı gideceksin?

heee soru olduğunu anlamadım canım,ya Ataköyde var ya,Galleria da oraya bakıcam,orası pek indirime girmiyor ama bakıcam işte..

heee soru olduğunu anlamadım canım,ya Ataköyde var ya,Galleria da oraya bakıcam,orası pek indirime girmiyor ama bakıcam işte..

canım ya benımm ıcınde hastane cıkısı bakarmısın battanıyelı takımlardan fıyatını oğren zahmet olmazsa olurmu ?guzel hesaplı seyler inş. vardır.ajanlık yap bize hymaryy...kaydirigubbakcemile5

kızlar eminönünde çok güzel lohusa gecelik takımları var uygunda pijama takımlarıda tabi benim eşim orada olduğundan almıştı pamuklu saten çok güzeldi yani....

ben 3 gecelik 3 pijama takımı kirlettim lohusayken çok terliyorsun malum kanamamızda oluyor ama ben 6 gün yattım kızlar .....

birde havuzlu han var yeşildirekde oradan alın bebelere çok güzel şeyler var ve çok ucuz yüzde 40 50 daha ucuzlaR....

birde emzirme sütyeni değil emzirme atleti alın atlet sütyen yerinede geçiyor ..ben emzirmediğim halde çok memnunum atlesiz gezemediğim için ......yeniinciden aldım bu ara atleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…