cnm tek geceliker mi 19-25 lira arasıAvrupa yakasında oturanlara pijama sabahlık gecelik takımlarınız için Kom'un Yenibosna daki fabrika satış yerini öneririm.Emzirma sütyeni 9 lira.Gecelikler 19 ila 25 lira arası .
cnm tek geceliker mi 19-25 lira arası
takımlar kaça peki
takım alırsan 30-35 sabahlıkla pıjamalarda 16 cıvarı
Ama bunların mağaza fiyatları 100 kusur
aa niye bukadar ucuz acabaaa y.bosnada.
h.sonu gıdıp bakıtım bariiii
ben arış ın pijama takımlarını begıyordum
onlarda 70 civarıı
eger komda bu kadar uygunsa
1 takım pijama 1 takım gecelık sabahlık alırım
bu senın bahsettıklerın hamıleler ıcın dımı canımmmm
kıslar geçen demstocka gittim. iki biberon ve onlar için yedek emzik ve zıbın aldım. fotolarını ilk fırsatta ekleyeceğim. kesinlikle ara ara uğramak lazım oraya:))
kıslar geçen demstocka gittim. iki biberon ve onlar için yedek emzik ve zıbın aldım. fotolarını ilk fırsatta ekleyeceğim. kesinlikle ara ara uğramak lazım oraya:))
Ben de bu akşam şu Kom'un Fabrika satışına,bir de bir şey kaldıysa wavyciğim senden Mothercare var,biraz uzakta oraya çıkıcam,havanın serinlemesini bekliyorum biraz daha..
Ben de bu akşam şu Kom'un Fabrika satışına,bir de bir şey kaldıysa wavyciğim senden Mothercare var,biraz uzakta oraya çıkıcam,havanın serinlemesini bekliyorum biraz daha..
hahahaykaydirigubbakcemile3 kıs ben an adolu yakasını tükettim avrupa sizin olsun:)) ama karşıda demstock varmı bilmiyordum:kedi:
Hymarry tel acmadan koma gıtme bence cunku cok cesıt yoktu.Geldiyse git.Mothercareden kastın demstock mu?
ay doğru sen kozyatağını silmiş süpürmüştün ben gidene kadar:kedi:kım tukettı acaba kuşum heyyyyyyyyytttttttttttttttt........sen benden kalanlara kaldın kuşum benım.. oleyyyyyyyyyyyyyyy:teytey::hooray:
sende abarttın iyice kendini,kadın dediğin etli butlu olur,ne yapayım kuru kadınıkaydirigubbakcemile3 ama sen mothercare cevaplamamışsın?bizim yakada da mı var?yoksa karşıyamı gideceksin?Canım tel açtım sen önceki gün burda bahsedince,
özel lohusa geceliğimiz yok ama geceliklerimiz var demişti,ben sordum kaldı mı bişeyler,ya çok küçük bedenler kalıyor,ya çok büyük bedenler,,o yüzden nasıl bişey aradığınıza göre gelin bir görün demişti,bi gidicem bakalımm,
çok büyük bedenler bana yararkaydirigubbakcemile2
heee soru olduğunu anlamadım canım,ya Ataköyde var ya,Galleria da oraya bakıcam,orası pek indirime girmiyor ama bakıcam işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?