kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

mothercare ısı hassasiyrtli biberonların birim fitı 17 tl. ben adetini 2.90 a aldım. yedek ikili emzik paketi 1 tl.

wavy, canım sağlıklı günlerde,keyifle kullan inşallah aldıklarını.biberonlar cam değil mi?ben de almaya başlayayım biberon,emzik falan cam olmalı değil mi?emin olamadım?bir de biberon için sterilazör alacak mısın?

benim kuzuların odası olmuycak daha muallim seneye ev alıcaz inş ozaman yaparız diye düşündük rabbim sağlık versin onlara

amin canım hepimiz inşallah.. canım benim biberonlarım cam değil. ama baktıklarımın %80 bu malzemeden yapılmıştı. bebeğe zararlı olmayan bi madeden yapılıyor.. sterilazötür şimdilik düşünmüyorum. hem onu koyacak mutfakta yerim yok hemde tencere su her evde var gerek yok diyorum. ama tabi daha sonraki günler ne getirir bilmiyorum. bakarsın uygun fiyata kaçırılmaz bişey görürüm ve atlarımkaydirigubbakcemile3

kesin bulursun canım eminim ben :dance: bide o biberonalrın fiyatı sadece o outlettemi öyledirki inanılmaz fiyat elimi uzatıp alıverecem şimdi wavy cim biberonlarını delikafadulden

ben biberonlar hep cam olur sanıyordum,demek değilmiş.sterilazatör e ben de emin olamıyorum,gereksiz birşey de almak istemiyorum,ona verilecek parayla gerekli şeyler alırım.

kesin bulursun canım eminim ben :dance: bide o biberonalrın fiyatı sadece o outlettemi öyledirki inanılmaz fiyat elimi uzatıp alıverecem şimdi wavy cim biberonlarını delikafadulden

ay delü kıs beni çok güldürüyonkaydirigubbakcemile3 canım bunlar outlet ürünler geçen senenin ürünleri üzerinde geçen sene satıldığı mağazanın barkotu var. 2008 tarihli ve 17 tl..
ya canım bak şaka yapmıyorum isteidğin şeyler varsa gi.ttiğimde alırım sana kargo yaparım.. o zaman elini uzatmana bile gerk kalmaz kapına teslimalkisalkisalkis

ben biberonlar hep cam olur sanıyordum,demek değilmiş.sterilazatör e ben de emin olamıyorum,gereksiz birşey de almak istemiyorum,ona verilecek parayla gerekli şeyler alırım.

canım şimdilik ben gereksiz görüyorum. ama belkide ihtiyaç olaaktır. bunu bileniyom. ama dediğim gibi uygun bişey bulursamda kaçırmam. piyasada 200 tl civarı sterilazötürler. yazık günah yaww çok para gibi geliyor bana meleklerime neler alırım o paraya..ay cimrimiyim ne:roflol:

bencede çok gereksiz ya doldur tencere suyu kaynasın foşurfoşurrr kaydirigubbakcemile2

kızlar cam biberonlar hakkında bir yazı okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama sizde bir araştırın derim cam sağlıktır diyoruz fakat anne sütündeki vitaminleri cam kendinde tutuyormuş ne kadar doğrudur bilemem CADIARZU

canım verdiğin bilgi için çok sağol. doğru olabilir. çünkü artık eskisi gibi cam biberonlar yok. ben belki 5 mağazadan birinde görmüşümdür. o da sayı olarak çok az sanki numune gibi yanii...

çok incesin canım ya duygulandım gerçekten bu halinle uğraşmak istemen çok büyük bi nezaket.. zahmet olacak sonra sana ama :kedi:

canım ben bu hafta gidebilirsem alırım. eğer perşembe eşim işlerini erken hallederse öyle bi niyetimiz var. yeni malzeme geldiyse tabi:)) sen neler istediğine şöyle bi bak. ben gidince kaldıysa alırım canım. sonu.çta oraya kadar gitmişim almakta ne var dimi ama.. yeterki sen aşeripte canını çektirmekaydirigubbakcemile3

Gelmiş mi yeni mallar wavy?

selam kızlar,
bugün merserize iki battaniye aldık,çok şık,çok güzelllopuyorumnanaktan
biraz pahalıydı ama çok beğendikk,bayıldık hatta,aldık gittik işteyerimseniben,
kısmet olursa oto koltuklarımızla beraber müsait zamanda fotolarını koymaya çalışrıım..

ays güzeldir eminim güle güle kullan canım .. umarım günün güzel geçmiştir :teytey:

şimdide wavy cim bu gidişinde neler alıp gelip ekleyeceke diye bekliyorum valla baktıkça doyuyorum sanki :)

annemler gelecekler yarın inşallah bugün eşofmanlar tulumlar çıtçıtlılar almışlar bebişlerime bakalım meraktan ölüyorum bende :)

Ay onların içinde olduklarını düşününce çok bambaşka bir boyut kazanıyorlar,
Paylaşılacak daha pek çok şeyimiz var teyzesi ama yani onları tek tek uygun şekilde çekip uygun resimleri tek tek anlaşır biçimde koymak,çıkardıklarını tekrar yerine yerleştirmek çok zro oluyor artık,ağırlaştım artık pamuğumm,o yğzden herkese tavsiye ediyorum ki,insan ilk zamanlardaki gibi olmuyor gerçektenn:1no2:
O yüzden wavyciğim topiği açan kişi olarak işi önde götür canım benimmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…