kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

bunlarda son aldıklarımızopuyorumnanaktan

Alt açma 25 tl idi 15 tl ye aldım:))

iki tane yenidoğan emzik. tırnak makası, burun pompası.bunların tam fiyatlarını bilmiyorum. %30 indirim vardı ama yaklaşık hepsi 20-25 tl civarı..

çok güzel hepsi canım,çok cici,,
geçende ben eldivenlerin 3 tanesini 1.5 liraya almıştım,3liraya 6 tane almıştım.Ama sen de iyiye bulmuşsun..
Havlun da benimkisine çok benziyor,fotosunu koymuştum buraya,
canım küveti sromuşsun,biz 18 liraya almıştık,sen de 15e iyi bulmuşsun,tabi kalite kalite farkediyor ama fiyatların en düşüğü 15 ten başlıyor işte..

mothercare ısı hassasiyrtli biberonların birim fitı 17 tl. ben adetini 2.90 a aldım. yedek ikili emzik paketi 1 tl.

canım bi yerde eldiven görmüştüm 50 krş tu çifti ama pek beğenmemiştim. bunların dikişi kumaşı çok gzel. küvetide idil bebede sormuştum. ordan alıyım bariopuyorumnanaktan

idilden aldık bizde demek indirimyle falan 15e geldi sizinki de,iyi,al derim..
herşeyin uygunu var,uygun olmayanı var işte,satıln yerden yere değşiyor,indirimlere göre değişiyor..
Uygun bulduklarını al böyle canım,heppsi çok güzel,,
hele şu mothercare işlerina bayılıyorum ama artık almak için almak da istemiyorum konuştuk ya işte..
En güzelleri senin olsun canımmopuyorumnanaktan

bugünlük bu kadar. opuyorumnanaktanbaşım çatlıyor midem bi fena ve ben burda nelerle uğraşıyom:kedi:

kızlar bebişler için yan yatırma yastığı aldınızmı ben kararsız kaldım normal yastıklarla desteklesemde olur sanki 20 küsürdü sanki fiyatı bide bebişlere kolonya alıcaksanız johnsons baybi soft alın mavi renk acayip süper kokuytor ablam yeşilini almış yanlışlıkla çok fecihi kokouyor

canım ben yastıkları çok elzem bulmuyorum açıkçası,yani bir arkdaşım almıştı,resmen içi sadece üçgen prizma şeklide yani takoz misali,yazık o kadar dandik bir mala o parayı veremem,dönsün dursunlar ihtiyaç duydukça dönücekler yani biz dönmüyormuyuz ,biz bir yanımız rahatsız olduğunda diğer yanımızı çevirmiyormuyuz ki o yavrular dönmesin.Yani hiç gerek görmüyorumaçıkçası..
Kolonyayı yakında aldım,aynen söylediğin J&B ocean oluyor o mavi süpper,ben kendim de çok kullanırım,şimdi kızlarımın saçlarına ellerimel sürp tararım diyorummmopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 demek o takozlara o para gereksiz hee aslında haklısın okadar çok şey çıkardılarki artık aralarından neyin gerçekten faydalı olduğu konusunda kararsız kaldım oyy inş kuzuların saçlarına sürmeyi nasip etsin rabbbim şahsen cennet kokusuyla gelir onlar :asigim:

ohhhh kızlar valla ucuz ucuz alın bakalım biz burda kazıklanıyoruz valla,

ben üçüz annesi olarak size bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum bebişlerinize tırnak makası ve burun temizleme aparatı mutlaka alın çokkk lazım oluyor.banyo kuvetinin içine kuvetin filesinide alın çok rahat yıkanıyor bebişler, ağız mendillerini 20-30 tane falan bulundurun ama evde tülbentlerle kendiniz yapın hazırları çok sert oluyor ayrıca her bebeğe ikişer adet battaniye alın oda inanılmaz lazım oluyor birde ben bebişlerime ilk aylarda tulum çok kullanmıştım oda çok kullanışlı oluyor sormak istediginiz şeyler olursa yardımcı olurum kızlarrrr hepinize muck muck...

teşekkürler canım,hayırlı sağlıklı olsun yavruların inşallahh..
tırnak makası ve burun aparatını düşünmüyordum açıkçası,değerlendiricem,,
küvetimizin filesi var,mendillerimiz de öyle annem yaptı belki 30-40 tane var gerçekten,
ikişer penye bettaniye,hastane falan için kenarda temiz yedek 3.bir penye battaniye,birer çin battaniye ve birer de merserize battaniyemiz var,battaniye çok lazım oluyor diyor annem de bir sürü alındı parça parça o yüzden..
Ben de ilk aylar için hep iç badiler ve tulumların bebek için rehat ve kullanışlı olacağını düşünüyorum,çok tulumumuz var,
demek ki hazır sayılırz demiopuyorumnanaktan

ooouuuyy kuzular yaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,
kokarlar tabi,günahsız melek yaaa hepsiiiopuyorumnanaktan
işte kafamda bazı alınması şart ve alınması gereksiz şeyler oluştu,biri şu şöyledir böyledir demedikça almayı da düşünmüyorum..

bende küveti filesiyle aldım ama bebişleri yıkamak için sünger filemi diyorlar öyle bişey almadım gerek varmıdır acaba

ooooooooo hazırlıklar tamam.....................odalaı hazırlayın da resınmlerını cekın kızlar .......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…