Sağol teyzesi..Ben demstocka gittim.çok da güzel şeyler buldum.Orada aklım asen geldin wavy şimdi burda benden başka ikiz adayı varsa o olabilir mi diye?kaydirigubbakcemile3Alışverişini başka bir yerden yapma,dünyanın en kaiteli çocuk markalarından biri mothercare ve orada çok hesaplı,çok çok çok..Hatta adres bilgilerimi de aldılar yeni ürünlerde aramak için, istediklerim de geldiğinde arayacaklar.Benim yakadada kanz outlette çok hesaplı çok kaliteli ürünler var bir de ıkea ya bak..oda çok kaliteli ve uygun..Çok heyecanlıyım çok....Allah'ım tamamına erdir.:Saruboceq::Saruboceq:
incisuu canım hayırlı uğurlu olsunn,çok güzel elbiseniz yaaaw,taraklar tırnak makaslrı filan insan tutmaya kıyamıyor,yumuşacıkkopuyorumnanaktan
kaswacım sen de aldıklarının hepsini fiyatlarıyla beraber çek gönder muhakkak canım,fikir olsun herkese,maşallah diyelim size deyerimseniben
wavyycciimm turnayı gözünden vurmuşsun yine,dövücem seni vallahaa:mymeka:
sen kaşla göz arası ekonomik ekonomik alıcan herşeyi heee,afferin kızzalkisalkisalkis,yavrular giysin güle güleeee canım benimopuyorumnanaktan
canım 2.9 olan takımlardan bende aldım süperler dimi:))Sen karşıda oturuyorsun wavy o açıdan şanslısın demstock konusunda.Fırsat buldukça haftasonalrı git oraya.Ne havlular aldivenler zıbınlar var zaten onun tulumlarında eldıvenede gerek yok.Cunku tam bılek kısmını ıkı kat yapmışlar katı cevırıyorsun bebegın ellerını kapatıyor.Orada hoşuna giden bir şey olmamasına imkan yok ki..prematüre takımarı da aldım fiyatıda 2.9 lira
çok guzel kız sen ne dıosun,çoraplar,külotlar...Külotlar ıcın bıde ozel kutular yapmıslar.Sterilizatör aleti aldım oradan 19.9 lira.İçinde 6 biberon temizleme aparatları harika.1 tane kalmıştı ama.6 dk da buharla temizliyormuş.Üzerindeki etiket fiyatı aldığım fiyatın tam 10 katı.Ben başka bir yere bakmam artık.Bizim faturayı 0-3 aylık aldığım kıyafetler şişirdi.Ama babasının gözü döndü resmen kızına 2 tane tuvalet gelinlik bile aldı.Küçük kadın kaydirigubbakcemile3Ben inş. haftayada gideceğim oto koltuğu getirecekler.
incisu hepsi birbirinden güzel bitanem. sağlıla giysin meleklerin inşallah. kıss fiyatlarıda süper yani:))
eminönünün neresi anlatta fikir olsun bize de..
Sterilizatör 19.9 muuuuu:1shok:
dediğin gibi 200 liradan fazla normaldee,hayretim şiştı yaaani
Sen karşıda oturuyorsun wavy o açıdan şanslısın demstock konusunda.Fırsat buldukça haftasonalrı git oraya.Ne havlular aldivenler zıbınlar var zaten onun tulumlarında eldıvenede gerek yok.Cunku tam bılek kısmını ıkı kat yapmışlar katı cevırıyorsun bebegın ellerını kapatıyor.Orada hoşuna giden bir şey olmamasına imkan yok ki..prematüre takımarı da aldım fiyatıda 2.9 lira
cnm bu demstock karsıda nerdee hangi semnt yarın şileye gidicemm
yolumun üzeriys uğrıyımmm:CüvCüv:
mutlaka uğra .İnş. çeşit kalmıştır yada yenileri gelmiştir.Kozyatağında burası.Carrefour var ya onun karşısındaki köprüden sağa kıvrılacaksın.Saniye ermutlu sok.orda kime sorarsan söyler.
ayy inanamıyom valla küvet 1 tl... kaswa canım bişey sorcam sana. bu küvet karemi senin de. içinde koruma be3ai falan varmı. ordaki kareymiş. o yüzden sorayım dedim. sterilazötörüde bi dene bence. bunların elinde bi tane varmış müşteri bozuk diye geri iade etmiş. yani piyango vurmuş o alana(
pazar günü uğrayacağım bi. kozyatağı kapanmıştı yeniden açılmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?