kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

incisuu canım hayırlı uğurlu olsunn,çok güzel elbiseniz yaaaw,taraklar tırnak makaslrı filan insan tutmaya kıyamıyor,yumuşacıkkopuyorumnanaktan

kaswacım sen de aldıklarının hepsini fiyatlarıyla beraber çek gönder muhakkak canım,fikir olsun herkese,maşallah diyelim size deyerimseniben

wavyycciimm
turnayı gözünden vurmuşsun yine,dövücem seni vallahaa:mymeka:
sen kaşla göz arası ekonomik ekonomik alıcan herşeyi heee,afferin kızzalkisalkisalkis,yavrular giysin güle güleeee canım benimopuyorumnanaktan

kozyatağı demstocka gidemedim bir türlü ya:gitme: aslında çok fazla bişey kalmadı alack. havluları var bide bol miktarda eldiven alıcam.çok lazım oluyormuş.. senin ciicşleri bekliyorum bakarsın hoşuma giden bişey olur ver elini kozyatağı:))

hymarry canım çok sağol. aslında mağazaya ölesine girdik yeni açıldığı için merak ettim. fiyatları uygun olunca acaba dedim. çünkü markalı yerlerde 70 tl en ucuzu orda 35 tl ydi pazarlık yaptım azıcık:kedi: kumaşıda hoşuma gitti naylon karıştırıyor bi çok yer bu pamukluydu tamamen. daha vakit var teyzesi yavaş yavaş bakıyom ucuz ve kailiteli buldukça alıyom napalım devir ekonomi devri:kedi:

Sen karşıda oturuyorsun wavy o açıdan şanslısın demstock konusunda.Fırsat buldukça haftasonalrı git oraya.Ne havlular aldivenler zıbınlar var zaten onun tulumlarında eldıvenede gerek yok.Cunku tam bılek kısmını ıkı kat yapmışlar katı cevırıyorsun bebegın ellerını kapatıyor.Orada hoşuna giden bir şey olmamasına imkan yok ki..prematüre takımarı da aldım fiyatıda 2.9 lira

canım 2.9 olan takımlardan bende aldım süperler dimi:))

çok guzel kız sen ne dıosun,çoraplar,külotlar...Külotlar ıcın bıde ozel kutular yapmıslar.Sterilizatör aleti aldım oradan 19.9 lira.ıçinde 6 biberon temizleme aparatları harika.1 tane kalmıştı ama.6 dk da buharla temizliyormuş.Üzerindeki etiket fiyatı aldığım fiyatın tam 10 katı.Ben başka bir yere bakmam artık.Bizim faturayı 0-3 aylık aldığım kıyafetler şişirdi.Ama babasının gözü döndü resmen kızına 2 tane tuvalet gelinlik bile aldı.Küçük kadın kaydirigubbakcemile3Ben inş. haftayada gideceğim oto koltuğu getirecekler.

Sterilizatör 19.9 muuuuu:1shok:
dediğin gibi 200 liradan fazla normaldee,hayretim şiştı yaaani

aaaaaa maşşşallah herkes ucuz ucuz alıyooo yaaa
20 liray sterilazor mu olur yawwww...
nıye kımse foto eklemıyorrrr ama

incisu hepsi birbirinden güzel bitanem. sağlıla giysin meleklerin inşallah. kıss fiyatlarıda süper yani:))
eminönünün neresi anlatta fikir olsun bize de..

canımcım kürkçü hanından aldımm .
kapısından gırınce sağda 2 mağaza var ordan aldım şekercımmzemuszemus

Sterilizatör 19.9 muuuuu:1shok:
dediğin gibi 200 liradan fazla normaldee,hayretim şiştı yaaani

evet çok ucuz değil mi?İçindeki 6 biberonun 1 ini o fiyata alamazsın mothercare'in.Göğüs pompaları da vardı.Tommee tippee marka.Fiyatı 9.9 lira.elektrikli dğil ama manuel.Ama çok kaliteli süet kutularda.Onun aynıısnın chicco markasını gördük kadir has center da 123 lira.Ama eşim bana avent'in kini getirmişti O yüzden almadım ondan.Bi şey daha şimid aklıma gelen bebe küveti 1 lira.sadece 1 düşünebiliyormusun.pazardan o fiyata wc tası alınır ancak.kaydirigubbakcemile3 ama bir gelen bir daha gelmiyor oraya.Yani sık sık uğramak gerek.

cnm bu demstock karsıda nerdee hangi semnt yarın şileye gidicemm
yolumun üzeriys uğrıyımmm:CüvCüv:

bu arada bu aldıklarımın hiç biri defolu değil.Defolu ürün satmıyor orası seri sonu satıyor.

cnm bu demstock karsıda nerdee hangi semnt yarın şileye gidicemm
yolumun üzeriys uğrıyımmm:CüvCüv:

mutlaka uğra .İnş. çeşit kalmıştır yada yenileri gelmiştir.Kozyatağında burası.Carrefour var ya onun karşısındaki köprüden sağa kıvrılacaksın.Saniye ermutlu sok.orda kime sorarsan söyler.

Saol tatlım aksam esıme sorarımmm.bıze yakınsa uğrarı mutlakkk.opuyorumnanaktan

kaswa canım sen ne diyon yaaa:1shok: acaba burdaki demstokta varmı bunlar optimumda yoktu kesinlikle biliyorum. ay dur arıcam delürdüm resmen fiyatları duyunca. 19 lira sterilazotormu eyvahlar olsun..

incisu canım ben şimdi konuştum mağaza ile ellerinde çeşit kalmamış fazla... pzt ye tekrar gelir dedi. ama yinede bakmakta fayda var. bu akşam kociş erken gelsede gidip baksak:kedi:

ayy inanamıyom valla küvet 1 tl... kaswa canım bişey sorcam sana. bu küvet karemi senin de. içinde koruma be3ai falan varmı. ordaki kareymiş. o yüzden sorayım dedim. sterilazötörüde bi dene bence. bunların elinde bi tane varmış müşteri bozuk diye geri iade etmiş. yani piyango vurmuş o alana(
pazar günü uğrayacağım bi. kozyatağı kapanmıştı yeniden açılmış..

Kız optimumdada mı var demstock.Benim dediğim orası değil eğer varsa?evet küvet kare bu küvet banyo küveti için.banyo küvetinin kenarlarıda duruyor havada.çocuğu içine oturtacaksın.altındada suyu akıtman için deliği var.Ben onu çocukla küvetin içinde kullanmak için aldım.Öteki küvetten de aldım ıkea dan hani içine banyo filesi koyduyklarımızdan.Alırken çalıştırıp aldık zaten.Evdede denedim.Şükür ben değilim o.Gittiğinde bak bakalım yeni neler var,bildir bana da.Bu arada sen oda yapmayı düşünüyordun diye hatırlıyorum değil mi?eğer düşünüyorsan?Bebek karyolasındaki yataklar için havlu kılıflar var sepette tanesi 4 lira. hihoyyyt

Avrupa yakasında oturanlara pijama sabahlık gecelik takımlarınız için Kom'un Yenibosna daki fabrika satış yerini öneririm.Emzirma sütyeni 9 lira.Gecelikler 19 ila 25 lira arası .

çok şeker şeyler ayrıca çok ucuz allah sağlıkla giydirmek nasip etsin hepimizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…