kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

ben dr brows ıstıyorum gaz yapm bıberonlarından bakalım kısmet alınca sanırım altı tane almak gerek ya bı tane yetmez bırıne

Muallim en azından birine 2 taneden 6 tane almak gerekiyor.Ben bir set yada tekli 3 tane daha alıcam aventin.

evet öle olucak ınşşşşşşşşş.........cantanı hazırlarsın sen 30 da .............bebek alışverısı yaptın mı ınş 30 da aıcamnm bende ...........cok bıse almıcam hast ıçın badı gıysı battanıye ınş saglıkla gelsınlerde sonra herseyını alıcammm ınş

Ben de kraftın elektrikli pompasının iyi olduğunu duymustum. Heryerde fiyat farklı. ınternette bi yerde 78 lira idi. Alışveriş merkezinde vs bikaç yerde de 100 lira. Ama kalitesi inşallah iyidir. Bir de kullanmamız gerekecek mi acaba?

nuby ve avent..dr.browns var birde aramızda ondan alan çok oldu.Ben nuby aldım anne göğüs ucu gibi bu emzik bieronun her tarafı silikon...İncelemeni öneririm..

benımkıde nuby canım.her tarafı sılıkon cok tavsıye edıyorlar.bakalım kullanınca inşallah memnun kalırız.gamyoncuiremsu

kısçelerr elektirikli pompa çok lazım oluyorrrrr bi süre tabii....

artı biberonlara çok takılmayın gazlı bebeğe kral biberon alın gazı gitmiyor bende 5 tane dok.brows 2 tane bebedor vardı şimdi 10 tane var 2 tanede dr.brows 2 tane wee diğerleri bebedor ....memnunum

dırım bılırım onu ..........gazlı cocugun gazı bısı almaz ..............ay ınş bunlar gazsız olur ya ınşşşşşşşş akıllı uslu huylu olur ................ya ben oyuncak bebek mı alsam kıne..................delikafadulden

tecrübeli aplammm evet o yüzden dünya para yatırmayın bibertonlara ilk heves herşeyin iyisi olsun dyoz ama gerek olmuyorr işteee

valla en gerekli öncelikle strelize makinası bir büyük ev tipi termus sonra yarımliterelik çanta termusu

ev termusu gece mama yapmak için çok iyi çözümm .....çantada dışarı giderken ....sonra ben ikiz olduğum halde 10 biberon tam geliyo ki baslarda 2 saatte bir beslendiğinde zırt pırt temizlemek gerekiyor...... tezgahımın bir bölümünde yani pirize yakın bölümü boşalttım kocaman şeffaf ağzı kapalıklı plastik bir kab aldım biberonları içine koyuyorum....sonra strelzie makinası ,ketıl ve bir tane ağzının kapağı olan bir sürehi...kaynamış suyu buna boşaltıyorum soğuyor terbusada kaynar su koyuyordum artık gerek yok az mama içiyoruz.....ketıla kaynamış soğuk su koyuyorum tam fokurdamadan alıyorum ılık oluyor.........

sonra pompa önemli sağolsun bana arkadşım yolladı....varsa çevrenizde isteyin yani çok uzun süre sağma işini olmuyor en fazla 6 ay ....ben şimdi başka arkadaşıma verdim ...işi bitince alacam arkadaşıma iade edecem...strelize edildikten sonra kullanılıyor.....

anakucakalrını muhakak ev tipi değil otokoltuğu ve anakucağı olan tipten alın ben aramız yok diye ev tipi aldım ama salak kafa heryere araba ile gidiyorum şimdi çocukları kucağımızda tutyorum ondan olsaydı tekbaşıma onlara koyar taşırdım aşağa arabaya tek giderdim...o yüzden bizim artık geçti .....6 ay için almama gerek yok.....

oda işine gelince özel oda yaptıracaklara sözüm yok ama sonra yapaaklar için ki şimdiki aklım olsaydı iki park yatak bir gardolap alırdım 4-5 yasa kadar giderdi sonra yatak sistemine geçerdim hem şık hem ucuz olacaktı....ama işte akıl veren olmadı benimde küçükken odam olmadı için dünya para verip aldım üstelik adam berbat bi mal yollamış kaplamaları berbat teşir ürtünü gibi....tlf kavgalar ettim geleceğim dedi...gelmedi....haram ettim paramı ...neyse buda ayrı yaram...

bol bol penye bazen battaniye lazım....biz tek kat ince battaniye yaptık hastaneye gidince yatacakları yerlere serelim yada yazın üzerlerini sarmak için hem kullanışlı hem az yer kaplıyor...

akılma gelenler bunlarrrr

ooooooooo guzel bılgıler .........termoslar var zaten on bıbreon mu nan ne dıyon .......altı alsam yetr dıyodum ...........ya sterılazore gerek nyok bence buyuk tencereye koyup kaynatırım oğlumda öle yapmıştuım..........gayet guzel temızlıyo ya hepsı yer kaplıcak...............oto kmolt konusunda haklısın alıcam ınş sana gelıcem cunkummmmmmmmmm.........................sut pompasınndada haklısın ama kımden bulcaz gecıcı.......sonra gercekten ışe yaramıcak...........ya normalde emzırırım sagmama gerek varmıkı uyandıkca verırım ınş sırayla bakalım gerek olursa o zaman alırım...........ben oda alıcam ama bıde o sallanan besıklerden alıocam ınş sonra mama sand oluyo yatsınlar gunduzler ınş..........gıysıdede bol bol badı ............ama bunları ınş dogumdan sonra alıcam ılk once hast ıçın bırer gıysı batt alırım ınş doğsunlar bı gunde alınır hepsı..........

ülennn aplaaaaa 10 biberon yetmiii diyom sana ...
artı sen 3 bebeğin biberonları kaynatarak yetiş ellerini öpecem
hee yardımcı bir kişi olacaksa o hemen kalkar kayanır
ama streleziye en fazla 100 tl verecen ama kaynatmaya
dünya suyun doğalgazın gidecek ,ama strelezide 80 cc su
ile aynı anda 8 biberon temizliyor....ekonomik oluyor aplam
işin bitincede çok ucuza satarsın....yada hayırına verebilirsin
yada yakınlarından birine lazım olur bak bana arkadaşım verdi
benim kocada sen gibi aa ne strelezi mak.dedi ama arkadaş yollayınca
duacı oldu.......valla benden demesi o gün gelince anlarsınız
çok masraflı ama ekonomik .......
süt pompası keşke bulabilsen yaww çok iyi olur beninki arkadaşımda
o kullanıyor....bide benim değil keşke olsa ben sana yollardım apla
o kızın çok ihtiyacı olduğu için verdim yoksa arkadaşımın malını pek vermek
istemedim.....keşek benim olaydı sana yollardım en az 150 tl çünki
alttab çıtçıtlı yarım kollu uzun kollu badiler çok iyi
havuzlu handan 3,5 tl ye aldım ayyy 5 tl ye acayip pijama takımları var
çok güseller kesinlikle imkanınız varsa havuzlu hana gidin
2 tlye çok güsel üstler altlar var.......
valla ben 4 hastane çıkışı aldım.....5-6 tanede hdiye takım geldi yaza kadar onlar beni çıkardı ...nisanda doğum yaptım ben bide...ondan sonrada yazlıklara geçtik uzun süre yarım kollu alttan çıtçıtlı badi içlerine atlet ayağına çorap giydirdim aksam üzeride ayağı patikli pijama giydirdimm..

neeeee kızıyon yaaaaaaaaa...........benımkı bı taneydı ......haklısın amma ya üç tanenınkını nasıl ugrascam..................mendıl acacaz üçüz annelerı.................gıttı maaslar...................saglıkla gelsınlerde alıtrım ınş............

aplammmm ben hastanede yatarken hatun üçüz oğlan doğurdu tam 39 haftalık hehehehe

kızın pelti çımıştı .....sonra aşıda karşılaştık 3 bebeğe 6 kişi gelmişler annesi kızkardeşi kadın kocası ....eltisi,teyzesi eee ancak taşınır didimmm hehehehe hepsi yardımıcı oluyormuşşş...doğduklarında ufacaktı bi gördüm dana gibi olmuşlar anne sütümü verdin nerede beee dediii bebelac yediriyorum dedi...

aplammm geleceklerr sen heç merak etme bak marry o çıkarmasa kızlar 40 hafta duracaklardı

ınşşşşşşşşşş canım ınşşşşşşşşş..............ama benım öle anne teyze yok tabı ınş bı yardımcı tutucam ınş kolay olur bakalım................

ya dırım cidimisin.ben tek çocukta hiç biberon kullanmadım.almadı kızım biberonu..hiç hazır mamada almadım.şimdi senin dediklerinbana garip geliyor. on biberon ve sterilize şartmı hakkaten...

eeeeeeeee benımde olum almamıştı bıkac defa sayılıdır hazır mama hıç sevmedı pırınçunu maması yerdı bazen...........ama galıba bu kez sart................

Biberonlari fazla alin bende 13 tane vardi anca yetiyordu.
Kiz dirim ben sana ozaman dememismiydim park yatak al diye hos bende alamadim cunku icine uygun dosek yoktu burdaki park yataklar ufak yaw mecburen besik almistik ahsap ama benimkiler saglam neyseki.Turkiye tatilinde esim tutturdu yere yatirmiam diyince orda almistik park yatak 2 tane birde burda hediye gelmisti ama daha cok oyun icin kare seklinde oldumu sana 3 park yatak.bens eneye bebek dusunuyorum ama olmazsa turkiyeye getircem gorumcem ve bizim gelin istiyor yataklari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…