nuby ve avent..dr.browns var birde aramızda ondan alan çok oldu.Ben nuby aldım anne göğüs ucu gibi bu emzik bieronun her tarafı silikon...İncelemeni öneririm..
dırım bılırım onu ..........gazlı cocugun gazı bısı almaz ..............ay ınş bunlar gazsız olur ya ınşşşşşşşş akıllı uslu huylu olur ................ya ben oyuncak bebek mı alsam kıne..................delikafadulden
ooooooooo guzel bılgıler .........termoslar var zaten on bıbreon mu nan ne dıyon .......altı alsam yetr dıyodum ...........ya sterılazore gerek nyok bence buyuk tencereye koyup kaynatırım oğlumda öle yapmıştuım..........gayet guzel temızlıyo ya hepsı yer kaplıcak...............oto kmolt konusunda haklısın alıcam ınş sana gelıcem cunkummmmmmmmmm.........................sut pompasınndada haklısın ama kımden bulcaz gecıcı.......sonra gercekten ışe yaramıcak...........ya normalde emzırırım sagmama gerek varmıkı uyandıkca verırım ınş sırayla bakalım gerek olursa o zaman alırım...........ben oda alıcam ama bıde o sallanan besıklerden alıocam ınş sonra mama sand oluyo yatsınlar gunduzler ınş..........gıysıdede bol bol badı ............ama bunları ınş dogumdan sonra alıcam ılk once hast ıçın bırer gıysı batt alırım ınş doğsunlar bı gunde alınır hepsı..........
neeeee kızıyon yaaaaaaaaa...........benımkı bı taneydı ......haklısın amma ya üç tanenınkını nasıl ugrascam..................mendıl acacaz üçüz annelerı.................gıttı maaslar...................saglıkla gelsınlerde alıtrım ınş............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?