sterilazötörü hangi marka öneriyorsunuz?
ya dırım cidimisin.ben tek çocukta hiç biberon kullanmadım.almadı kızım biberonu..hiç hazır mamada almadım.şimdi senin dediklerinbana garip geliyor. on biberon ve sterilize şartmı hakkaten...
Biberonlari fazla alin bende 13 tane vardi anca yetiyordu.
Kiz dirim ben sana ozaman dememismiydim park yatak al diye hos bende alamadim cunku icine uygun dosek yoktu burdaki park yataklar ufak yaw mecburen besik almistik ahsap ama benimkiler saglam neyseki.Turkiye tatilinde esim tutturdu yere yatirmiam diyince orda almistik park yatak 2 tane birde burda hediye gelmisti ama daha cok oyun icin kare seklinde oldumu sana 3 park yatak.bens eneye bebek dusunuyorum ama olmazsa turkiyeye getircem gorumcem ve bizim gelin istiyor yataklari.
Ben de havuzluhandan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Biberon 6 tane ilk etapta yeter diyodum ama bakalım yetmezse ilave mecburen alıcaz. Bir de dterilezatörü ben çok inceledim. En çok hoşuma giden arzum oldu. Şuan kampanyası da var ama 99 dan 89 a düşmüş ve 8 biberon alıyor. Ama henüz almadım.
senin üçüzlere yetmez derim 6 biberon cnm bence al sen 10 biberon bide büyük al biz ikikere aldık biberon 250 cc lik biberon al emzik başı 0-3 ay olsun yeterli 3 aydan sonra 3-6 aylık al...biberon ucları pahalııı
Tecrübelerden faydalanmak gerçekten çok güzel. Teşekkürler. Demek ki herşeyden çok çok alacağız. İnşallah Allahım sağlıklı olsunlar da yeterki, biz gücümüz yettiğince herşeylerini alalım.
arkadaşlar arzum sterilizatörü bende çok araştırdım ve beğendim ...hepsiburada da 69 TL ye satılıyor son 2 gün bende bugün sipariş verdim hatta 6 taksitle kargo bedavaymışş..ama ben ilk kez böyle internetten bişey aldığım için çok huzursuzum umarım bir terslık olmaz ordan alışveriş yapan varmı aranızda ...bir terslik olmaz değilmiiii ??
canım hepsiburadadan gönül rahatlığıyla alabilirsin. ben genelde elektronik alışverişlerimi ordan yaparım. güvenilirdir. şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım. bu arada kargo bedava olayınıda ara ara yaparlar baz ı ürünlerde kaçırma derim:))
tamam canım sağol biraz içim rahatladı .kaç günde geliyor siparişler peki hatırlıyormusun ?
daha önce burada konuşuldumu hatırlamıyorum ama bebek arabası konusunu açmak istiyorumm...buradaki herkes ikiz arabasımı aldı ??? ben ikiz arabası almak istemiyorum eşimde hiiç mantıklı olduğunu düşünmüyor asansöre sığmıyor merdivenlerden kapılardan geçmiyor ayrıca biraz büyüyünce birbirleriyle kavga ediyorlar...gibi pek çok dezavantajları varmışş ikiz arabasının...şimdi dyeceksinizki herzaman yanında bir kişi daha olması gerekiyor ama ben 2 çocukla dışarı çıkabileceğimi hiiç sanmıyorumm...first wheels cıty elite arabasını gördüm kiraz bebede portbebe hediyesi de var birde maxi cosi oto koltuğu nuda alırım diye düşündüm ne diyorsunuz ??
canım ne 6 sı ne 10 bıberonu ben cocuklara 1 er tane nuby bıberon aldım okadar...senin üçüzlere yetmez derim 6 biberon cnm bence al sen 10 biberon bide büyük al biz ikikere aldık biberon 250 cc lik biberon al emzik başı 0-3 ay olsun yeterli 3 aydan sonra 3-6 aylık al...biberon ucları pahalııı
canım ne 6 sı ne 10 bıberonu ben cocuklara 1 er tane nuby bıberon aldım okadar...
nereye konacak o kadar bıberon.
hele sıterilazör hıc dusunmedım bılee
DOĞUMA AZ KALMIŞŞ O ZAMAN YASA VE GÖR valla eşimde senin gibi düşünüyorduk yasadık ve gördük
evet doguma az kaldı 1ay var.eger dedıgınız gıbı ıhtıyac olursa gıdılır alınır ekstra artık heryerde herşey var.opuyorumnanaktan
canım ne 6 sı ne 10 bıberonu ben cocuklara 1 er tane nuby bıberon aldım okadar...
nereye konacak o kadar bıberon.
hele sıterilazör hıc dusunmedım bılee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?