kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

sterilazötörü hangi marka öneriyorsunuz?

valla cnm piyasada uygun kraft ve arzum var cnm eğer alsaydım arzum alacaktım
buharda sebze pişirme ve yumurta haşlama özelliği var ...bebeklere haşlanmış sebze çok iyi arakdaşım çok memnun

kiraz bebeden aldı internet yoluyla o izmirde oturuyor eve gelince hemen kullandı bana bilgi verdi alacaktık ben ...sonra arkadaşım bana çok güsel yapıyor dedi al dedi

ya dırım cidimisin.ben tek çocukta hiç biberon kullanmadım.almadı kızım biberonu..hiç hazır mamada almadım.şimdi senin dediklerinbana garip geliyor. on biberon ve sterilize şartmı hakkaten...

cnm tabiki tek bebekte ihtiyaç yok ki benim arkadşım yani strelzie makinasınu tek bebeğine aldı.......ama ikizde inan bana yetişmiyor kocaaamannn kazan gibi bir tenceren olacak alacaksın içme suyu koyacaksın o kaynayacak en az yarım saatte kaynar sonra biberonları çalkalayıp içine atacaksın......2 litreden fala içme suyu kullanacaksın....eeee demekki sana 1 bidon su 2 gün gidecek doğalgazın cabsıı....ama strelize makinası 80 cc su ile 8 biberon temizliyor artı emzik su kabı hepsini yaptırıyorumm

yaaa canım senle çok detaylı konuşamadık kii senle saat farkımızdan böle arka arkaya konuşamıyoruzz ....yani kopuyorduk...haklıymışsın cnm .....

kızlar rüzgarımda 13 biberon diyooo okuyormusunuz 6 tane fasa fisoo bende 3 tane 125 cc lil biberon var yetmiyor artık kızlar düşünün alırsanızda 250 cc lik alın anacığım küçükleri 3 aydan sonra yetmiyorr

Ben de havuzluhandan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Biberon 6 tane ilk etapta yeter diyodum ama bakalım yetmezse ilave mecburen alıcaz. Bir de dterilezatörü ben çok inceledim. En çok hoşuma giden arzum oldu. Şuan kampanyası da var ama 99 dan 89 a düşmüş ve 8 biberon alıyor. Ama henüz almadım.

senin üçüzlere yetmez derim 6 biberon cnm bence al sen 10 biberon bide büyük al biz ikikere aldık biberon 250 cc lik biberon al emzik başı 0-3 ay olsun yeterli 3 aydan sonra 3-6 aylık al...biberon ucları pahalııı

Tecrübelerden faydalanmak gerçekten çok güzel. Teşekkürler. Demek ki herşeyden çok çok alacağız. İnşallah Allahım sağlıklı olsunlar da yeterki, biz gücümüz yettiğince herşeylerini alalım.

tabiki cnm önce sağlıcakla alın kucağınıza ....he sen en başta 6 tane al sonra ihtiyacına göre bebeklere bakan olursa sen gider alırsın olmazsa eşin alır

çünki bebekler doğunca inan biyere gitmek çok zor bakan olmalı ....bakan olsada sen dışarıda rahat rahat gezmiyorsun benim annem baktığı halde ihtiyacımız olduğu dönemlerde ....aklım kalıyordu acaba harifeyen yedirdimi uyuttumu yaramazlık yaptılarmı
yada özlüyorsun.....o yüzden şuan en güsel dönemlerin hazır daha ağırlaşmamışken alın gitsin ...ben iki tane kendim aldım 2 tanede babam aldı 4 biberonla hastaneye gittim yetmedi bile ketılda s kaynatıp temizliyorduk öle mama veriyorduk hastanede sütüm gelmedi....sıkıntıdan sağıp sağıp 30 cc anca çıkartıyordum ......evimde duşu alıp dinlenince biraz daha iyi oldu

arkadaşlar arzum sterilizatörü bende çok araştırdım ve beğendim ...hepsiburada da 69 TL ye satılıyor son 2 gün bende bugün sipariş verdim hatta 6 taksitle kargo bedavaymışş..ama ben ilk kez böyle internetten bişey aldığım için çok huzursuzum umarım bir terslık olmaz ordan alışveriş yapan varmı aranızda ...bir terslik olmaz değilmiiii ??

canım hepsiburadadan gönül rahatlığıyla alabilirsin. ben genelde elektronik alışverişlerimi ordan yaparım. güvenilirdir. şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım. bu arada kargo bedava olayınıda ara ara yaparlar baz ı ürünlerde kaçırma derim:))

tamam canım sağol biraz içim rahatladı .kaç günde geliyor siparişler peki hatırlıyormusun ?
daha önce burada konuşuldumu hatırlamıyorum ama bebek arabası konusunu açmak istiyorumm...buradaki herkes ikiz arabasımı aldı ??? ben ikiz arabası almak istemiyorum eşimde hiiç mantıklı olduğunu düşünmüyor asansöre sığmıyor merdivenlerden kapılardan geçmiyor ayrıca biraz büyüyünce birbirleriyle kavga ediyorlar...gibi pek çok dezavantajları varmışş ikiz arabasının...şimdi dyeceksinizki herzaman yanında bir kişi daha olması gerekiyor ama ben 2 çocukla dışarı çıkabileceğimi hiiç sanmıyorumm...first wheels cıty elite arabasını gördüm kiraz bebede portbebe hediyesi de var birde maxi cosi oto koltuğu nuda alırım diye düşündüm ne diyorsunuz ??

oto kolt kesın sart bence............ama ıkız arabası hepsı ölemı kı ............sığmıyomu kapılardan ayrı ayrı kım tasıcak ya.............denemek gerek deneyenler yazsın

canım yanlış hatırlamıyosam iki gün içinde geliyor.
araba konusunda şu topiğe bak canım. bayağı konuşmuştuk.http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...5-ikiz-bebek-arabalari-hakkinda-yorumlar.html

canım ne 6 sı ne 10 bıberonu ben cocuklara 1 er tane nuby bıberon aldım okadar...
nereye konacak o kadar bıberon.
hele sıterilazör hıc dusunmedım bılee

canım ne 6 sı ne 10 bıberonu ben cocuklara 1 er tane nuby bıberon aldım okadar...

DOĞUMA AZ KALMIŞŞ O ZAMAN YASA VE GÖR valla eşimde senin gibi düşünüyorduk yasadık ve gördük

evet doguma az kaldı 1ay var.eger dedıgınız gıbı ıhtıyac olursa gıdılır alınır ekstra artık heryerde herşey var.opuyorumnanaktan

haklısın ama doğumdan sonra zor oluyor bebekler evde aklın kalıyor ...
hayırlı doğumun olsun

Daha yaşamadım bilmiyorum ama canım mümkün değil 2 biberon yetmez bence..İmkansızzzzz....

ıncısu tek bebek olsa bıberon gerekmıyo bıle ne sterılazotr ne pompa ben almamıştım üç ay sonra bı bıberoın almıştım olum kullanmadı doğru duzgun anne sutu cok rahat sıcak her an...........ama ıkı ve üçüzlerde bende tek bıberon yetmez dıyorum her bırıne enaz ıkıser tane alırım zamanla yetmezse yıne alınır.............mama ıçın meyvesuyu ıçın fılan ama yınede ınş emzırmeye calışıcam ınş..........tecrube etmeden ne gerekıyo ınsan tam anlıyamaz tabıkı herkesın kullanması ıdaresı bebegı farklı olucak............ama termoz sart sıcak su hazır olur...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…