kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

kızlar size hymrry nin lohusa şerbetinin bardaklarını koyacam

[/URL][/IMG]

ohh şıkır şıkırrr:)) kıs 6 kişi kim vardı sen bebiş canan hymarry 4 ederrr...

maşallah wavycim kızlarına sana
Güle güle giyip eskitsinler cicilerini

ya artık 30 u gecenler huuuuuuuuuuuu koyun cıcılerı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben yokum ya cici mici yok kardeşim bu ne yaaaa pööööfff Çok üzgünüm çoook

kızım asıl cıcıler sende ...............hadı koysana hem kızlarını ve cıcılerını bebe odasını yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............nasılsın bende ısterım lohusa serbetrı..........sakla ınş 4 5 ay sonra gelıp içcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

veeeeee artık su nıkı de kaldır koy kızlerını yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............

ben bir süredir bişey almıyorum ki( ama haftaya inşallah koyacağım foto buraya. bu haftas bi slışveriş planımıx var:)) odamızda kasım başında gelecek. o zamanda onu koyarım.. sonrada senden bekliyoz muallim aplaaa:)))

hymarry yavrum müsait olunca hastanedeki fotolarımızı gönderebilirsen atsana bana e mail..

bende koycewm ama daha bısey almadım............ınş ınş 28 29 u bulayım ınş

ikisininde cinsiyeti belli olsun cicişlerimizi almaya başalayacağım ben..... eskişehirin karı kışı çok olr.kasım geçtimi çarşıya çok gidemem..ancak pazarları oda benim cedıyla bebekler bişey almam mümkün değil.... kızımdan kalan vermeye kıyamadığım şeyler var...onları çıkartıcam...dün ilk adım ayakkabılarını buldum... çok güzeller...ablasının ayakkabılarını giysin bir tanesi....biz çok giydik büyüklerden kalanları..

kız muallimim sen delürdünmü yaaaww,
3üz gebelikte 29-30 haftalar ne demek senin habern var mı yaaww akannehir

Ben de şimdilik bir tane park yatak aldım. Her ihtimale karşı. İlk etapta üçü birden de yatabilir. Doğumdan sonra gerekirse eşim gider, 2 tane daha alır diye düşündüm. Bir de arzum sterilezatör aldım. Kıyafet ve diğer tüm eksikleri de 1-2 hafta içinde eşimle havuzluhana gidip almayı düşünüyoruz. Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

elitu canım sanırım ilk 1 ay-40 gün 3ü beraber yatabilirler,sonra sonra bişekilde alır koyarsın ihtiyaca görea.s..

ınşallah hayırlısıyla sağ sağlim gelsinler de, ben de ilk etapta birlikte yatarlar diye düşünüyorum. Epey büyük zaten yatak.
Şimdi bir de anakucağı konusunda tereddütlüyüm sanki. Alışverişe çıktığımda 3 tanesini birden alsam mı diye. Yani bi daha kolay kolay çıkma şansım olmayacak gibi.

canım biz de ilk çıkışta iki taneyi aldık,kapalı durduğunda yer kaplamıyor,
eğer er yada geç 3 tane alacaksan bir seferde alıver,ihtiyaca göre ilk ay bir tanede idare edebilirler,sonra sonra açarsın park yatakları,
sonra 3 bebekle çıkmak gerçekten zor olabilir..

Bizde daha hiç bişey almadık kızlar cinsiyetleri belli olsun diyor babamız ama ben tutamıyorum kendimi hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…