kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

bu resimler benim koca bebeğin odası...aslında bebişlerin cicileri içindi ama onlarıda koyarız inşallah....

ben dırımın gibi yüklemek istedim ama olmadı l

maşallah kayracıımm,ne kadar şık,ne hoş bir odaa...

kayra canım çok zevkli çok güzel canım. yeni yetmeler çok şanslı valla yaa...

bişey dikkatimi çekti emin olamadım yatağı dolabın içine saklananlardan mı. banamı öyle geldi..

odalarım çok geniş değil...4 e 4 hepsi yatak tı dolaptı masaydı derken ortada oynayacak yer kalmıyor.. ama yatak böyle olunca oynayacak yer kalıyor... ve çocuklar yatak teppsinde zıplamıyor... kötü görüntler oluşmuyor... misafir geldiğinde oda hep derli toplu..... ikizlerinkinide aynı düşünüyorum çok memnunum...

kayra gerçekten güzel fikirmiş csnım.. ilerde büyünce kıslar odalarını değiştirmek gerekirse aklımdw olsun:))

kayra çok güel gerçekten bende ikizlrere o tarz yatak düşünüyorum onlar haızr satılıyomu yoksa siparişlemi yaptırılıyor

Kayracım çok hoş çok cici bir oda walla ne kadar şanslı şimdiki çocuklar.

biz ranza yaparız diyorduk ama bu çok mantıklı,
peki üzerinde çarşaf duruyormu kaldırılınca?

yatağa göre bir dikdörtgen şekil var onun içine giriyor yatak.... çarşafıda sıkıştrıyorum kenarlarını..hatta yorganı bile kaldırmıyorum.. onada lastik kemer yaptım..

yatağa göre bir dikdörtgen şekil var onun içine giriyor yatak.... çarşafıda sıkıştrıyorum kenarlarını..hatta yorganı bile kaldırmıyorum.. onada lastik kemer yaptım..

yorganın mı kenarları lastikli,vay anasını sayın seyircilerr kaydirigubbakcemile3

kesin karar verdiğin zaman ben sana yakından ayrıntılı foto çeker mailine gönderirim... çok kullanışlı yatak üzerinde zıplayamıyorlar... dağınık olmuyor misafir gelince kaldırıveriyorrsun.. odaları genişliyor..orada oynuyorlar.böylelilkle odaya istediğin şeyi yaptırabiliyorsun. ben çalışma masası makyaj aynasına kadar koydurdum şimdiden nasılsa gerekecek... şu an odasında çalışma masası. gömme gardrop.kitaplık. makyaj aynası ve şifonyer ve yatak var...oda öyle çok geniş değil..

yorganın mı kenarları lastikli,vay anasını sayın seyircilerr kaydirigubbakcemile3

hayır güzelim yaa... yatağın altında 1 er metrelik 2 tane lastik geçirdim... üst tarafada cırtcıtrlı bantlardan diktim. yorganı yatağa kemerle bağlamış gibi yani... hem bağlı duruyor.açamıyor gece üstünü cadı..

püfffffff olaya bak nasıl algılamışım,şimdi anladım :kedi:
biz 3-4 yaşlarına kadar bu park yataklarda idare etsinler diye düşündük,ne kadar olursa bakalım,
sonra kısmet olursa daha geniş bir eve geçersek dedik,ayrıntılı bişeyler düşünelim,
3-4 yıla KK dostluğumuz sürerse inşallah,ayrıntıları isterim o zaman daopuyorumnanaktan

inşallah sürer güzelim.... bende senin gibi düşünüyorum.ilk kızım odasında tek ama bunları aynı odada yatırmayı düşünüyorum.eğer biri oğlan olsaydı ayrı tutacaktım... ama şimdi gerek yok... yine odalarını ablalarınıni gibi yaptırırım inşallah. allah nasip ederse...

inşallah canım,
dediğin gibi hemcins olunca aynı odada olsunlar,güzel olur gece muhabbetleri,uyumazlar,konuşur dururlar,
biz de ben evlenene kadar bile şarkılar söylerdik,konuşur dertleşirdik,bi söyler bin gülerdik,herşey harikaydı..

cnaım bu arada bence sen bi oto koltuğu daha al,
şimdi tek olmayınca bebekler kucağında tutamazsın yanında biri olmayınca,
biz ilk hastane kontrolüne gittiğiimizde eşim arabayı kullandı ben yanlarındaydım,koltuklar olmasyadı biri daha şart olurdu,
bir de arabada olmadığı zamanda şimdi ayağımın altına alıyorum evde oto koltuklarını ana kucağı gibi salıyıveriyorum ikisini birden,çok güzel..

tamam canım saol... deiğin gibi hadi küçükken taşısamda 4 aylıkken ikisinide taşıyamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…