kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

kızlar benim oğlumda sütüm yoktu maalesef 3 ay sonra biberona geçtim . ve hiç abartmıyorum 2 küçük ttermosum 10-11 biberonum ve steril makinem ile oğlumu büyüttüm . çünkü 1-2 bibberon sadece su için oluyo. 1 biberon çay için. kokusu siniyo alışkanlık oluyo. diğerleride sürekli maam içince biriktiiyorsunuz makineye girsin diye. sürekli çalıştırılmıyo genelde. birde bi yere gidecekseniz ben öyle yapıyordum . bi biberon normal su. sıcak su termosu. 2 biberon da normal. yada mesafetye göre biberon çantama atardım . öyle dışarı çıkardım . sütü olunca annede ver sütü . ama annede süt yoksa maalesef o biberonlardan en kadar çok olursa okadar iyi oluyo. birde ilk aylar hele sizin çocğulş gebelik kesinlikle babaların anlamaayacağı şeyleri fazladan atın kenara. benim eşim emzik bile alamamıştı. biberonu beceremedi. 2. çocuk olduğu halde bende çıkamadım . 1 ay idare ttik sonra isteidğim gibi bişey buldum aldım . erkekeler anlamaz. dükkan sahipleri mallarını satmak için elindekini verirler. ya netten ddiğiniz yer çok güvenili ende alıyorum . istediğin ürünler var. aslında mümkünse chicco alın derim . gniş ağızlı. harika bişey. olmazsa da ne bulursanır. avent i çok övdüler ama ben çok fark göremedim . bence chiccodan sonra aventte wee de aynı benim için. ama fiyat farkı çok.wee de çok iyi bir marka. 2 çocuğumda da kullandım .

bu arada ben ikiz pusetlerimden çok memnun kaldım . yanyana olunca ok kavga ediyorlar ama kendilerini avutuyorlar da. ark arkaya olandan da aldım . bu defa birbirlerine arkadan sataşıyorlar. her halukarda sataşacaksa sataşıyor.

ikiz pusetim hala satılık....
ayrıca kraft steril makinem de satılık.....
baby to go oto koltuğum satılık. az kullanılmış.
chicco caddy kırmızı süper bir anakucağım var yatar -oturur pozisyona gelen .... saplarıyla gezdirebileceğiniz cinsten ..... o da satılık. bunlar hep 50 şetr lira kızlar. ciddi alıcılar bana özelden mesaj atarsa sevinirim .

hepinize ço kolay gelsin..... sevgiyle kalın

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

cananın cicşleri kızlarr

Son düzenleme:
sağlıkla giysinler çok güzelmiş.... ben doğurmadan şu havuzlu hana gitsemmi ki.....

ayy canım hepsi çok güzel ama kapşonlulara bayıldımmm
evet kapşonlular gerçekten çok güzell teşekkür ederimmm
sağlıkla giysinler çok güzelmiş.... ben doğurmadan şu havuzlu hana gitsemmi ki.....
amin sağlıcakla giysinler işallah muhakka git sende havuzlu hana ya çok model var gerçi ben bunları havuzlu hanın çıkışında bir mağaza var ordan aldımda havuzlu handada dehşey model bolluğu var

dirim çok teşekkür edeirm canımmm

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

cananın cicşleri kızlarr

canan süperler canım. kıs hani bişey almıcaktın bide alsan nolcekti acepkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çarşaf nevresim için aldığın kumaş sğper canım yaa. ve bak ikisini tek nevresim takımı fiyatına çıkarmış oldun:))

bu arada kıslar aynı prematüre takımdan bende kızlarıma aldım. :kedi:kardeş kardeş giyecekleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok güzeller, güle güle kullanın inş.

inşallah canım aminn

vallaha sorma bişey almayacaktım sadece fiyat araştırmasıydıama dayanamadım aldım vallaha çok güzellerdi ecet kızlar prematüre takımları ve motharcare badileri kardeş kardeş giyecek ikizlerimizzz

Canancım çok güzel cicileriniz güle güle kullanın....

amin canım çok sağol:lepi:

Cananın çiçişleri yeni gördüm daha dogrusu topiği yeni gördüm..
CAnım cok güzeller Rabbim güzell günlerde kullanmayı nasip etsin...

Kızlar ben bugün hastane çıkışı eczanede biberonlara baktım. Nuk ve chicco vardı. chicconun meme kısmı anne memesini anımsatıyo ama emzik kısmının tamamı yani plastiği yumuşacıktı. Kullanırken acaba eğilir-bükülür mü? Nuk unki ise damaklı emziği yassı, plastiği daha sertti. Takıldım kaldım ben bu biberon işine hangisi daha iyidir acaba? Bu arada bunların ikisi de cam biberon ve Hadi birer tane alsan, emziğini hangisini rahat kullanırsak yedeğini alırım desek, uymuyolar birbirine. Bana bir fikir verin :bbo:

Hangi mantıkla o biberonları cam yapıyoralar anlamıyorum,yeri geliyor elinden kayıyor,yeri geliyor çocuğun kafasına düşüyor,nolcak :umursamaz:
onu bunu bilmem canım Dr.Brown gaz yapmayan biberon derim,kullanıyorum,harika..

Canım ben de daha sağlıklı olur diye özellikle cam bakmıştım. O kısmını düşünmedim hiç. O yüzden ben de emzik kısmına takıldım kaldım.

bencede cam bıberon olmaz .................elıtu alıcaz ıkıser tane............meme uclarını degısmeye gerek yokkı hepsı kendı uçuyla kullanılılır...........kaucuk sankı daha ıyı

bıde sut sagma makınesı alcazzzzzzzzzzz...................cok ısımız var cokkkkkkkkkkkkkkkkk

muallimim haklısın da ben damaklı mı diğeri mi orasına takıldım. Süt sağma makinasının da Kraftın elektriklisini almayı düşünüyorum.

sanırım damaklı daha ıyı..................bıde verıcez hangısını rahat alıcaklarsa o olucak...........denıcez yanı.............fıyatlar farklı pompalarda.............ne kadar kraftın.............

hymarry tam istediğin gibi bir tulum buldum ve indirimde ama malesef sadece mavi rengi var. internet dışında kendi mağazalarındanda alabiliyorsunuz. erkek bebeiş bekleyenler bi baksın derim...
Termo Tulum : quelle.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…