evet kapşonlular gerçekten çok güzell teşekkür ederimmmayy canım hepsi çok güzel ama kapşonlulara bayıldımmm
amin sağlıcakla giysinler işallah muhakka git sende havuzlu hana ya çok model var gerçi ben bunları havuzlu hanın çıkışında bir mağaza var ordan aldımda havuzlu handada dehşey model bolluğu varsağlıkla giysinler çok güzelmiş.... ben doğurmadan şu havuzlu hana gitsemmi ki.....
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
cananın cicşleri kızlarr
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
cananın cicşleri kızlarr
çok güzeller, güle güle kullanın inş.
vallaha sorma bişey almayacaktım sadece fiyat araştırmasıydıama dayanamadım aldım vallaha çok güzellerdi ecet kızlar prematüre takımları ve motharcare badileri kardeş kardeş giyecek ikizlerimizzzcanan süperler canım. kıs hani bişey almıcaktın bide alsan nolcekti acepkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çarşaf nevresim için aldığın kumaş sğper canım yaa. ve bak ikisini tek nevresim takımı fiyatına çıkarmış oldun:))
bu arada kıslar aynı prematüre takımdan bende kızlarıma aldım. :kedi:kardeş kardeş giyecekleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canancım çok güzel cicileriniz güle güle kullanın....
Cananın çiçişleri yeni gördüm daha dogrusu topiği yeni gördüm..
CAnım cok güzeller Rabbim güzell günlerde kullanmayı nasip etsin...
Kızlar ben bugün hastane çıkışı eczanede biberonlara baktım. Nuk ve chicco vardı. chicconun meme kısmı anne memesini anımsatıyo ama emzik kısmının tamamı yani plastiği yumuşacıktı. Kullanırken acaba eğilir-bükülür mü? Nuk unki ise damaklı emziği yassı, plastiği daha sertti. Takıldım kaldım ben bu biberon işine hangisi daha iyidir acaba? Bu arada bunların ikisi de cam biberon ve Hadi birer tane alsan, emziğini hangisini rahat kullanırsak yedeğini alırım desek, uymuyolar birbirine. Bana bir fikir verin :bbo:
Hangi mantıkla o biberonları cam yapıyoralar anlamıyorum,yeri geliyor elinden kayıyor,yeri geliyor çocuğun kafasına düşüyor,nolcak :umursamaz:
onu bunu bilmem canım Dr.Brown gaz yapmayan biberon derim,kullanıyorum,harika..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?