kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

muallimim elitu canım arkadaşlarım,yenidoğanlar için damaklı önermiyor doktorlar,kesinlikle normal uçlu olmasını tavsiye ederim bende,kullanıyorum,tecrübeyle sabit,
ayrıca markayı tekrarlıyım,çok memnunum, Dr.Brown's gaz yapmayan biberonları

ayrıca süt sağma pompasında da kesinlikle Medela

şuna bayıldım yaaa,
ama bu da 70 lira..

tamam hıymary..............ınş onlardan alırız ben bu konuda cok tecrubelı degılım oğlum bıbberonda emzıkte almamıştı...............ılerkı aylarda mamaya baslayınca azcık bıberon almıştı...............tulumm cok guzellmışş

he heheehh istanbulda outleti var bazan çok ucuza ürünler geliyor kaptın lkaptınnn. bende kapı vermiştim işte:)))

Hymarry çok sağol canım. ınsan acemi olunca böyle oluyo demekki. Ondan alırız kısmetse

he heheehh istanbulda outleti var bazan çok ucuza ürünler geliyor kaptın lkaptınnn. bende kapı vermiştim işte:)))

burda yokki anacım outlet moutlet........ wenice de indirim oluyormuş ama zamanını bilmeyince onuda kaçırıyoz.

wenicenin sitesinden takip et kampanyaları ordada yayınlıyolar. birde3 sürekli alışveriş yaptığın bi mağazası varsa özellikle aramalarını rica et arıyolar. beni arıyolardı:))

sanırım damaklı daha ıyı..................bıde verıcez hangısını rahat alıcaklarsa o olucak...........denıcez yanı.............fıyatlar farklı pompalarda.............ne kadar kraftın.............

Kraftın pompası her mağazada farklı netten baktım da. 78 ile 100 arasında değişiyor. Aynı pompa, farklı mağazalarda

medela da ıyı dıye cok yerde okuyorum hymaryde kullanıyo galıba daha uygun olabılır...........bakalım ınşşş zaten bı yıl ancak kullanırız heralde ...........tabı ben ıkı yıl emzırmek ısterım ...........oğlumu emzırmıştım...............ama onda bıle zarzordu sutum üçüçne ne olur bılmem

ahanda şuanda medela ile sağıyorum,göğsüme takıyorum,nette yazıyorum kaydirigubbakcemile3,
okadar iyi yani,
muallimim ben de tek olsaydı emzirebilirdim,alırsın tek çocuğunu koynuna,emsin dursun,ama iki olunca üç olunca,öyle saatlerce emme lüksü olmuyor malesef,bu yüzden emzirdiğim,yada beslediğim zamanlardan artan zamanlarda da emzirmeye zamanım olmadığında sütüm olsun diye sağıyorum işte.Bu olmasaydı çok zro olurdu canım..

Kayracım sen bu wavymin Mothercare takıldığına bakma,indirim takip ediyor,markat önlerinde sıraya giriyor kız,işin kolayını öğrendi,helal olsun kuşuma,burda herkese kapak olsun vallahaopuyorumnanaktan

ay canım varya hiç düşünmemiştim pompayı hani ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm ama şimdi seni görünce şart olduğuna emin oldum. doğumdan sonrayı beklemeden ben bir fiyat araştırmasına gireyim..

he valla sabahın kör,ünde ömarket önlerinde bekliyom yawwwzemuszemus hymaryyy kuşmmmm benimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

alcazzzzzzz artıkın.............haklısın hymary.................pekı sagdıgını bıberona koyup dolaba koyuyosun dımı ne kadar kalır dolapta yada buzlukta..........buzlukta yanı dondurucuda kalır normal buzdolabında kac saat

wavym,kesin almak şart,yani ben sütüm de olduğu için maksimum kendi sütümü kullanmaya çalışıyorum,
ben sağamıycak durumda olsam veririm,ama sanırım sana yetişmez canım..

muallimim inan 2 çocukla saatlerce saklama durumun kalmıyor zaten,taze taze bitiveriyor,
bu yüzden kaç saat bekler acaba diya sormadım araştırmadım hiç açıkçası..

canım demek benım ınek mısalı her dakka sagılmam gerekcekkkkkkkkkkkkkzemuszemus

hymarry medelanın da çok çeşidi var netten baktım da. Seninki hangisi? En ucuzu 120 idi galiba seninki ondan mı? Nerden aldın sen. Biz inşallah bir terslik olmazsa yarın alışverişe çıkıcaz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…