şuna bayıldım yaaa,
ama bu da 70 lira..
evet pinti olduğum için ordan alıyom:kedi: 5 tl ye mont aldım yawwwzemuszemuszemuszemuspintiye bak delüüüüüü hep aldıkları mothercare..
he heheehh istanbulda outleti var bazan çok ucuza ürünler geliyor kaptın lkaptınnn. bende kapı vermiştim işte:)))
sanırım damaklı daha ıyı..................bıde verıcez hangısını rahat alıcaklarsa o olucak...........denıcez yanı.............fıyatlar farklı pompalarda.............ne kadar kraftın.............
ahanda şuanda medela ile sağıyorum,göğsüme takıyorum,nette yazıyorum kaydirigubbakcemile3,
okadar iyi yani,
muallimim ben de tek olsaydı emzirebilirdim,alırsın tek çocuğunu koynuna,emsin dursun,ama iki olunca üç olunca,öyle saatlerce emme lüksü olmuyor malesef,bu yüzden emzirdiğim,yada beslediğim zamanlardan artan zamanlarda da emzirmeye zamanım olmadığında sütüm olsun diye sağıyorum işte.Bu olmasaydı çok zro olurdu canım..
Kayracım sen bu wavymin Mothercare takıldığına bakma,indirim takip ediyor,markat önlerinde sıraya giriyor kız,işin kolayını öğrendi,helal olsun kuşuma,burda herkese kapak olsun vallahaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?