kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

bir sitede bir sürü ikinci el var aslında......... düşünürseniz.... medela ymış markası...

Kizlar bende medela cift pompalisini kullanmistim elektirli.ama arkadastan aldim makinayi eger turkiyede varsa sende sut sagma kaplarini ayrica s atin alirsan yeniden farki olmuyor.isim btince verdim kiza oda arkadasina verdi.

Bu benim makinaydi ben arkadastan sadece makinayi aldim diger parcalarini ve iki beyaz sagma hortumunu bana hastane vermisti istersen kendinde albiliyorsun ayri.onlari taktim oyle kullandim.Piyasanin en iyi sut sagma makinasi valla

Gecen gun aldim bu mama sandalyeerinden misafirlge giderken yada restorantlarda cocugu kouyorusn icine 20 dolardan 4 dolara dusunce 2 tane aldim.gerci benim buna benzer vardi bunlari bizim geline ve gorumceme aldim henuz cocuklari yok ama olucak dusunuyorlar.

Bendekiler bunlar valla yeni model olan benim zamanimda ciksaydi kesin onu alirdim buda hahfif ama yer kapliyor biraz ben turkiye tatilimde getirmistim kulandim ordada,

aaaaaaaaaaaaa süpermiş valla,
çok pratik,kullanışlı,akıllıca..
Güle güle kullansınlar canım,fiyatı da şaka gibii..

kizlar su ikiz arabasina bakin yanliz fiyati tuzlu 900 mus ama bu ara kampanyada 500 olmus
Firstwheels - city twin

rüzgarımm fotolardan yanlış anlamış olabilirim ama ayrılabiliyor mu bu araba yani hem tek hem çift mi kullanıyorsun istediğinde bir bilgin va mı acep. çok güzelmiş bayıldım çünkü. bide o özelliği varsa 500 hiç bişey ama türkiyeye kargoları var mı acep. astarı yüzünü geçebilir(

wavycim türkiyede satılıyor bu araba... google firstwheels city twin yaz çıkar... sahibinden com....da mağazalar ilk el satışı var...... ama fiyatı 900 tl..... kampanyasını bulamadım...

ayrılmıyor ama bebek puset olan kısmı var.büyüyünce ayrı parçası var..araba koltuğu oluyor o parçalar.. arabadan inincede bebek arabasına takılıo..

kayra canım bende baktım şimdi çok pahalı gülüm yaw(( 500 tl ye bulmak mümkün değil sanki. ama gerçekten kullanışlı bir araba..

kayra sen süt pompası olayını napcan ya. ben alıyım diyom netten araştırıyorum dışarı çıkamadığım için. medelanınkine bakıyorum. 140 150 arası yaw fiyatları.

valla bravo kayra kıs.. hemde 6 taksit yapıyolar. ay şöyle yakında biş ye3rd3e satan birileri olsada gidip elleyip koklayabilsemzemuszemus

wavy cim çıkıorum ben kahvaltı etmedim daha......... öğleden sonra girerim...yeni aldıklarımın fotolarını koycam

çevremdeki herkes al diyor banada. ilk başta sezeryan olduğu için sütün bol bol gelmiyormuş. bebeişinde emiş gücü az luyormuş. o yüzden çok faydalı oluyormuş. ay ne bilem ya. battık valla o lazım bu lazım derken sıfırı tükettik(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…