kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

bebek arabası guzel................bakalım enson dusunurum onu................abım almanyadan üçüz araba baıvcak ınş onu ıst.............bakalım...............wavy mutlaka gerek bence pompa ıkız üçüz sonuçta tek olsa gerek yok...........ama alıcam ınş ben..........sonuşta kısmetse ıkı yıl emzırm ısterım azda olsa ..................sterılazor var bıde su an onu duşunmuyorum................doğunca duruma gore..........ne cok sey var dımı...................

muallim sorma canım ya. hep karşı olduğum şeyleri almak durumunda kalıyorum. tabi hep tek bebek için düşündüğümde sterilazötör ısıtıcı saçma geliyordu. ama iki olunca bunlar şart gibi gelmeye başladı. be3n ısıtıcı ve sterilazatörü çok ucuza aldım. sterilazatör iki biberonluk ama yeterli şimdilik. ikisini 25 tl ye aldım arçelikten..

kayra canım hepsi çok güzel iyi günlwrde kullansın bebişlerin. bu arada ilk fotodaki ağız bezlerini sen mi yaptın bakem:)))

kayra kıss çok ucuzmuş valla. ben havuzlu hana gittiğimde sordum 10 tanesi yanılmıyorsam 7,5 tl idi. anamm öyle bulsam alırım valla uğraşmaya değmez kısss

rüzgarımın bizimle paylaştığı şey bence oraya has bi ürün,
keza onların kullandığı şeyler,eşya ve teknolojiler,ancak 10 yıl sonra bize ulaşıyor,ordan kargoyla falan da buraya geleceğini sanmıyorumm.

Kayra abla cok güzeller yaa
Ben daha hiç bişi almadım cok zevklidir eminim.
Annem ögrüye basladı istanbula gidim eklerim inş..
Hele senin pembe tuluma bayıldım cok sekerler...

ay Kayracım çok güzel cicişleriniz bayıldım ben daha hiç bişi almadım annem örgüler yapmış ama memlekette bayrama gidersem görücem inşallah hevesleniyorum bende alışverişe bakalım nezaman yapıcaz.Güle güle güzel günlerde kullan canım inşallahh

kayracığım çok güsel güle güle kullanın....valla kıyafet olarak bu tarz şeyler gerekli işte daha olmalı eksik o başka bişey yok heheh

ilk haftaları bunlarla çıkaralımda ilerleyen günler için daha alırım dırımcım..bunlar 1ay kadar idare ederde sonra olmaz sanırım üstlerine

Kayra canım çok şekerler...Güle güle giysinler sağlıkla inş...

Benim pusetimde Firstwheels..Çok güzel bir puset o..Burada kiraz bebede var.Ama o pusetin bir üst modeli daha var..Yurtdışından getirme imkanı olan tanıdığınız varsa alın derim..Hesaplı oluyor.Muallimim 3'üz pusetlerin üçgen formunda olanları var 2 koltuk arkada,1 koltuk önde..Arka arkaya olan 3' üz pusetleri limuzin gibi..zor kullanılır.Abin ikiz puset düşünürsen Firstwheels alsın muallimim sana ,birde tekli gerek..Yalnız başına dışarıya çıkman zaten oldukça zor.Arabanda varmış senin aslında..O sana en güzel puset bence.Portatif mama koltuklarıda düşünenler için sevi bebede var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…