kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

arkadaşlar merhaba bende ürüne baktım fiyatı gerçekten çok makul geldi birde ürünün çift yönlü kullanılması çok iyi bence diğer bebek arabalarında tek yön sanki hepsi dışarı bakıyor benim rastladıklarımda

benim merak ettiğim sanırım ana kucağı olarak da kullanılıyor arabanın koltuk kısmı kullananlar memnunmu acaba diğer ana kucakları daha mı farklı acaba anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

sagolun kızlar..................bakalım üçüz araba ıstıyorum tek daha rahat olur dıye...........kayra cıcılerın guzelmış ...........herkese ıyı geceler sızeeeeeeeeeeeeeee

kayracım cicilerin cok guzel allah saglıkla gıydırsın.............gule gule giyinsinler.........

kayraaa cicilerine bayldım yawww çok güzellermiş bende alıcam haftaya belki çıkarım ama herkes çok bişi alma deyip duruyo çok sinir oluyorum ya millete göre 2 takım alsam yeterli sanki 2 günde hemen büyüyolar zaten bu aldıklarımız 0-3 aylık ben birini yıkayıp birinimi giydireceğim yawww 5 er tane patikli alt 5 er tane çıtçıtlı badi 5 er tanede tulum alayım diyorum sürekli üst değiştirmek gerekecek kusacak edecek yaw büyükler de böyle deyince ne dersiniz kızlar benmi yanlışım

bu arada ben arabayı dehşet beğendim ama birisi oto koltuğu felan oluyo demiş ben ürün özellikleirnde öyle bişey olduğunu okumadım kiraz bebenin yeri istanbul bakırköydeymiş acaba ürün orada varmıdır gidip görsem

canan sen bakma ............al gerekenlerı dedıgın gıbı kusuyolar kırlenyo.............badı cok gereklı ama tabı abartmadan erken buyuyolar beser tane normal gelen cok oluyo ama bazen hıç begenmedığım oluyodu benım ölesıne alanlarda var............ıstedıgını al.............hedıye gelsede ınsanın kendı alması baska.....................boy bouy alırıuz ınş............evet bazı arabaların kolt oto kolt olarakta cıkıyo aslında daha guzel.............bakalım ben kararsızım üçüz araba bakayım bı.............
herkese gunaudın

Firstwheels City Twin ıkiz Bebek Arabası

Firstwheels bebek arabası iki büyük arka ve iki küçük ön tekerleği ile 3 tekerlekli arabanın yüksek manevra kabiliyeti ve üstün konforunu sağlarken 4 tekerlekli arabanın hafifliği ile kullanımı kolay kılar.
Anakucağı ve oturma ünitesi her iki yöne bakar şekilde (kullanan kişiye veya dışarıya) takılabilir. Çıkarılabilen iki büyük arka tekerlek
3 değişik yatma/oturma pozisyonu
Entegre sürme ve katlama kilidi
Kilitlenebilir ön tekerlekler
Taşıma kilidi
Ayarlanabilir 5 nokta emniyet kemeri ve koruma petleri
Süspansiyonlu kolay sökülüp takılan ön ve arka tekerleler
Puset itme kolu yükseklik ayarı
Duruş esnasında az yer kaplaması için puset kolu içe katlanır.
Tek bir ayak butonu ile kilitleme ve açma
Kolay sökülür ve temizlenir kumaş kılıf

Ürünün Ağırlığı:15kg

Paket ıçeriği: Şase, Oturma ünitesi, Lastikler, Tente, Alt sepet,Yağmurluk

canan cım burada yazıyor anakucağı oluşu....kirazbebe nin sitesinden alıntı yaptım

kızlar bu takımlar çok büyüüüükk,mümkünse ikişer takım,en kötü ihtimalle teker takım prematüreniz olsuunn..
sonra ben bu yandan çıtçıtlıları sevmiyorum,kullanamıyorum yani,gövdesi kocaman gelyor ilk zamanlar,üzerlerinde d önüyor,daha çok tulum almaya gayret edinn
sonra bu takımların içlerine zıbın yada attan çıtçıtlı badiler,ve ayaklı penye pijamaolar alın muhakkakk..

bunları giymeleri 1-2 ay alıcak bebeklerin,bu arada da giyirilicek daha ufak şeyler şart,,
hani benim şahsi tecrübe tavsiyelerin bunlar,ama hepsi çok güzel kayracım,
gülegüle giysinler inş..

CANANNN canım büyükleri takma canım. ben eğer senin haftalarında alışveriş yapmamış olsaydım inan hiç bişey alamamış olurdum. onlar nedense hep son aya bırakma taraftarı ancak moral bozuyolar. k.validemlerde aynı şeyi söyleyip durmuşlardı. en sonunda patlamıştım bvende.. bence ihtiyaçların neyse ağırlaşmadan hallet canım benim.

a.s kaydirigubbakcemile5

ya kızlar resımlerı koymaya calısıyorum ............bakalım gelecekmı.............bu bennnnn üç hafta oncekı halımmmmmmmmm

.......................
bunlar almanyadan geldı kızlar ben bısey almadım ..........ılk ıkı resımdekı orgulerıu yıllar omnce ormuştunm o kadar...........badıler uyku tulumu abımler getırdı ınş ben almaya baslıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…