kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

çok güzel canım güle güle giysinle.ilk resimdeki hırkaya bayıldım... yalnız göbüşünü beğenmedim..niye benimki çooook büyük yaaa.sende üçtane var.bende iki..üstelik aramızda 5 hafta var....

muallim maşallahhhhhhhhhhh inş içindekileride görürüz :)) nasıl bişeymişler :))

ayy ben bu kızzz cicilerinee bakakalıyorum yaaa içim gidiyorrr çok güzell Rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin sizlere

...........................bu yeleklerı arkadasım almış....................
umarım begendınız...............kayra şımdı karnım daha cok buyudu ...............onuda cekerım................nılcım haklısın ınan kız seylerı cok tatlı daha guzellerını alıcam ınş ............olsun oğluşlarınada var cok tatlı seyler.............saglıkla gelsınler ınşşşşşşşşşşşşşşşş

bu chicconun bakım seti çantasından bende aldım bebişlere hesaplı fiyatı.bebişlerin diğer kıyafetleride çok güzel muallimcim Rabbim sağlıkla doğup kullanmalarını nasip etsin inş.

muallim sağlıkla giysinler inşallah. Hepsi çok güzel, hele o cicili beyaz yelekleri çok güzel.

muallim canım benim. ay hepsi çok tatlı. allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım benim. bu arada niye alışveriş yapmadığını anladım kıs maşlallah bir sürü şeyleri olmuş...

Oooooyyyyyyyyyy Muallimim güle güle sağlıkla kullansınlar inş...Ne tatlı şeyler...Yalniz şundan eminim ki bu topiğin en koca göbüşü bende kocamannnnnnn bir göbek...:kedi:

kızlar cok sagolun..............ınş saglıkla gelırle ..............benım bıkac hafta sonra gobuşum daha cok buyucek yaaaaaa sımdıden zorlanmalar basladı.................rabbım sıra sıra doğumlar versın bıze ınş..............

sizz koca göbüş görmemişsiniz bikeremmm hastanede adım çıkmıştı dr ler üçüzlerin bile bu kadar göbüşü yoktu dedi hep Çok üzgünüm çoook vel hasılı karnım çatlak patlak içinde şimdideee -tatlicadiarzu-

neysem muallimim kayracım cicileriniz çok şeker güle güle kullanın inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…