kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

aplam çok güselllerrr güle güle giysinler.....bebek eşyalarını sırtınıda taşımanız çok rahat hanımlar

cok sagolun kıslar.................ınş onbesgun sonra dra gıderkemn hastane cıkıçlarını battanıyelerını tulumlarını alırım................

cok sagolun kıslar.................ınş onbesgun sonra dra gıderkemn hastane cıkıçlarını battanıyelerını tulumlarını alırım................

herşeyleri çok güzel inşallah sağlıkla giysinler..
sen de inşallah dr dan hayırlı haberler alırsın da diğer cicilerini de alırsın..
Allah hepimizinkini korusun vakitli ve sağlıklı gelmelerini nasip etsin inşallah..

canım amınnnnnnnnnnn..................sıra sıra ınşşşşşşşşşşşşşşşş

Muallım abla güle güle ALLAH güzel günlerde kullanmayi nasip etsin...
Cok begendim ...
Bende eklerim inş

Muallimcim güle güle güzel günlerde kullansın bebişlerin hepsi çok güzell....

Muallim canım cicişlerin çooook tatlııı güle güle giysin inşallah meleklerin.

delikafaduldenaaa muallimim göbeğini yeni gördüüüüümmm,3 haftada olmuş demişsin,bugün daha da farklı olmuştur eminim,yeni fotolar bekliyoruuuzz,,

ben hafta hafta hamileliğimin pc deki fotolarını şimdi tab ettirmek için ayırdım,hatıra olsun diye saklıycam,çok güzel oluyor,

ciciler de çok güzel,bir an önce almaya başla derim muallimim,o kadar çok şeye ihtiyaç oluyor kii,hem de üç yavruu,ya inan ilerleyen zamanda çok ağırlaşacaksınn

o pembe beyaz yeleklere de bayıldım ayrıcaa,,
her cicilerini güle güle kullansınlar inşallah annesiiiopuyorumnanaktan

sagolun kızlar ınş............hymary evet oğluma dıyım ceksın yıne............gorunce korkuyo off cok buyudu dıyo karnın............ınş canım alayım ınş hep bı tedırgınlık var ama ınş rabbım guzel gunler nasıp edcek.............ınş burdakı tum arkadaslar bebışlerımızı alır yazında buyuk buluşma yaparız ınşşşşşşşşşşşşşşş...............

kızlar bebek çantası aldınız mı? bende bir tek o kaldı sayılır, sırta asılanlardan almak istiyorum ama?

bende sırta alınanlardan ıstıyorum...........daha rahat olur ama üçüzleruın nesı sıgar bılmıyom cokkkk buyuk bı canta almam lazım................

bende sırta alınanlardan ıstıyorum...........daha rahat olur ama üçüzleruın nesı sıgar bılmıyom cokkkk buyuk bı canta almam lazım................

ayy canım yaa cok sanslısın kazasız dogum yaparsınızı hepınız ınsallah senı subat annelerı topıgınden tanıyorum 3 kız olacaktı dımı bebıslerın umarım sorunsuz gecırırız hamılelık donemımızı bende cok ısterdım ıkız yada ucuz olsun ama nasıp degılmıs rabbm tek nasıp etsın ınsallah ıkıncı hamılelıgımde olur ıkız yada ucuz:Saruboceq:

derınderen sagol canım............ınş az kaldı hersey ıyı olurç.............ınş senınde bebışın gelır saglıkla ve ınş daha sonra ıkız yada üçüz verır rabbuım..............

ınş canım amın................
eeeeeeeeee hadı kızlar baska cıcı koyan yokmu

ben nıveanın çantalı setinden almıştım. sırt çantası içindede şampuan krem yağ mendil gibi şeyler vardı. içi ikiz için yeterli gibi. ama başa gelmeyince anlaşılmaz sanırım..

Kızlar ben kendime nike'dan spor bir çanta aldım.Bayanlar için.. genelde anneler alıyormuş onu zaten ..iki boyu vardı ben büyüğünü aldım.Bez koyma yeri,termos ve biberon içinde lastikleri var.Ben hastane için küçük bir valiz hazırladım kendime çocukların eşyalarını da o aldığım çantaya koydum.Vallahi biberonları,giysileri,bezleri anca sığdı.O sırt çantaları yetmez bence

bencede yetmez valla ...........bırıne anca bez mama sıgar..................

canım, bende baktım nike ın çantalarına ama küçük gibi geldi bana, varmı bi sitede falan resmi, merak ettim hangisi yeterliolur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…