kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

kızlar bende eskiden kendim için kullandığım bir YSL çantam vardı,büyüükk,
onu askısından omzuma asarak kullanıyorum,yeterince şey alıyor içine
yani ben o sünger gibi renkli renkli bebek çantalarını sevmiyordum zaten,sırt çantası da hiç tarzım değil:kedi:,böyle bir şey kendime uygun buldumm

aynen hymary bende sevmem o renklı sıradan bebek cabntalarını..........eee sırt cantasıda olmaz bıze ..............dedıgın gıbı bende buyuk tarz ama guzel bı canta bakıcam ınş.............bol bol esya alsın..............

inan ablacım ben termostan tut,mama kutusuna,bezlerinden yedek kıyafetlerine ve biberonlarına kadar herşeyi güzelce yerleşitirip çekiyorum fermuarını,gaayet de kullanışlı ve güzel oluyor,
bakıyorum nette bulabilirmiyim diye ama bulamadım..

oooooo cok guzel bende bakıcam bıkac yere yok nette öle buyuk baktım bende...........zaten cogu canta cok guzekl ama kuçuk bıze yetmez..............

oooooo cok guzel bende bakıcam bıkac yere yok nette öle buyuk baktım bende...........zaten cogu canta cok guzekl ama kuçuk bıze yetmez..............

a.s kadıköyde yada üsküdarda bulursun muhakkak o trazda büyük çanta,
şimdi çok moda,herkesin sırtında..

canım, bende baktım nike ın çantalarına ama küçük gibi geldi bana, varmı bi sitede falan resmi, merak ettim hangisi yeterliolur mu ?

Yok canım benim ki büyük.. 2 boydu zaten.Ben çok beğenerek almıştım.Siyah renk.Lastikleri ve iç astarı çingene pembesi içindede bez için gizli bir torba ve biberonlar için lastikleri var.Ben onu temmuz gibi almıştım canım ..Şu an varmıdır o model bilmem..Ben de sevmiyorum öteki çantaları ..Mutlaka bulursun ama bu tarz bir şey..

a evet hatırladım, o modeli gördüm pembe olduğu için dikkatimi çekmişti, her pembe şey gibi..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim nike sırt cantası iki gözlü herşeyimi alıyor yedek kıyafet mendiller ,bezler yelek battaniye maması ilaçları,termus , biberonu ben kolumda taşıyamam omzum ağrır
ama sırta takınca kucağıma çocuklardan birini bile alıyorum...
arabamız olmadığı için çok rahat oluyor.....

ama tarz meselesi benim eşim hediye almıştı tedaviden önce çocuklara nasip oldu

mama sandayemizzzzzzz
alt kısmında fermuar var kızlar ....içinde kalın sünger ve kutu koymuşlar kapaklı yandada tutma yeri
içine mamaları koy çık evden süper yaa

ben resmi yine göremiyoruumm :sm_confused:

ben de çanta havuzluhandan aldım. Daha önce iki tane daha alıp koymuştum ama onlar biraz küçük iki bölmeli falan. Bu yeni aldığım valiz gibi desem yeridir. mama, bez, biberon, termos vs herşey için bölüm ayrılmış. Kibar da duruyor. Çok bölmeli, içinde dışarda kullanmak için alt açması ve bez koymak için başka bir aparatı falan da var. 55 liraya aldım. Bi ara resmini yüklerim. Havuzlu han bebe çeyizde çok güzelleri var. Ben de ordan aldım

Bizim cicişlerimizde böyle kızlar.Daha çoook eksik var.Zamanla tamamlanırlar inş :Saruboceq:
bu odamız:uyku seti değişik,tülünün rengi ve ebatı da.Yerleşmiş halini çekicem yine yerimseniben

:asigim::asigim::ecrin_bebek:a.s.

Cnm bi ara resmini ekler misin nasıl birşey alacağımı bilmiyorum yaw :sinifsinif:

Şeyma bebişlerinin odası çok güzel canım cicileri de çok şirin hele patiklere bayıldım güle güle giysin kuzular.

yeni görüyorum şeymacığım buralara neler neler koymuşşş,,kıyamam yaaaa,
en kısa zamanda tekrar lutfetsin Rabbim inşallahhhmafoldumben

şeyma ben bunu yeni gördüm...inan gözlerim dolu dolu ne diyecem ne edecem bilmiyorum yaaa

takdiri ilahi yaaa.........kelimelerin kifayetsiz kaldı an bu iştee

ay bende şimdi gördüm ya ağlammak için zor duruyorumm...Allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin canım arkadaşım sana ve ailene büyük sabır diliyorumm

bende yeni gördüm pek girmiyorduk galiba kk.ya..bayrama yakın koymuş resimleri.... dahada çok üzüldüm şimdi...baktıkça daha kötü olucak..tez zaman yerlerini doldurur inşallah rabbim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…