oooooo cok guzel bende bakıcam bıkac yere yok nette öle buyuk baktım bende...........zaten cogu canta cok guzekl ama kuçuk bıze yetmez..............
canım, bende baktım nike ın çantalarına ama küçük gibi geldi bana, varmı bi sitede falan resmi, merak ettim hangisi yeterliolur mu ?
Yok canım benim ki büyük.. 2 boydu zaten.Ben çok beğenerek almıştım.Siyah renk.Lastikleri ve iç astarı çingene pembesi içindede bez için gizli bir torba ve biberonlar için lastikleri var.Ben onu temmuz gibi almıştım canım ..Şu an varmıdır o model bilmem..Ben de sevmiyorum öteki çantaları ..Mutlaka bulursun ama bu tarz bir şey..
ben de çanta havuzluhandan aldım. Daha önce iki tane daha alıp koymuştum ama onlar biraz küçük iki bölmeli falan. Bu yeni aldığım valiz gibi desem yeridir. mama, bez, biberon, termos vs herşey için bölüm ayrılmış. Kibar da duruyor. Çok bölmeli, içinde dışarda kullanmak için alt açması ve bez koymak için başka bir aparatı falan da var. 55 liraya aldım. Bi ara resmini yüklerim. Havuzlu han bebe çeyizde çok güzelleri var. Ben de ordan aldım
Şeyma bebişlerinin odası çok güzel canım cicileri de çok şirin hele patiklere bayıldım güle güle giysin kuzular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?