yeni görüyorum şeymacığım buralara neler neler koymuşşş,,kıyamam yaaaa,
en kısa zamanda tekrar lutfetsin Rabbim inşallahhhmafoldumben
şeyma ben bunu yeni gördüm...inan gözlerim dolu dolu ne diyecem ne edecem bilmiyorum yaaa
takdiri ilahi yaaa.........kelimelerin kifayetsiz kaldı an bu iştee
ay bende şimdi gördüm ya ağlammak için zor duruyorumm...Allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin canım arkadaşım sana ve ailene büyük sabır diliyorumm
bende yeni gördüm pek girmiyorduk galiba kk.ya..bayrama yakın koymuş resimleri.... dahada çok üzüldüm şimdi...baktıkça daha kötü olucak..tez zaman yerlerini doldurur inşallah rabbim....
ayyy bende yeni gördüm ya rabbim şeymaya sabır versin o şimdi o odayagidikçe aklına gelecek rabbim tez zamanda yeni bebeklerini verir işallahhh
allahım sabır versin boğazım düğümlendi ne diceğimi bilemedimmafoldumben
Çok üzüldüm,Yazıp yazmamakta tereddüt ettim..Diyecek bir söz bulamıyorum.Rabbim sana sabır versin.Canım şu an sana ne desem boştur ama ikiz topiğimizde önceden bebeklerini kaybetmiş sonra tekrar gebe kalarak yavrularına kavuşmuş kardeşlerimiz var.Büyük bir imtihan bu..ama Rabbim bunun mükafatını sana mutlaka verecektir canım inan buna...
Kızlar ya çok üzüldüm ne desem bilemiyorum şimdi öğrendim allah sabır versin şeymaya off ya çok kötü oldum.
canım cok gecmış ols .............ınş rabbım ecrının katkat versın ........bı daha yasatmasın..........sakın o duyguya yanı umutsuzluga kaptırma kendını yasadım bende bılırım canım ınş guzel gunler yakın canım................bol dua
seyma canım allah sabır versin tez zamanda bebiş getirsin melekler
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.Hayatımda hiçbir zaman umutsuz olmadım hala değilim merak etme sen...
Senin kızların hastaneden çıkmamış mıydı avatar?:çok üzgünüm:
Amin cnm çok teşekkür ederimseyma seni tanımıyorum arkadaşım ama allah sabır versin herşeyde bi hayır vardır . allah yardımcınız olsun ve bizimde
yok canım hala beklıyorum..............cok sevındım ıyı olmana .......ınşşş yenıden canım ınş.........sanırım daha beklıcem ama cok sukur toparlandılar........ topıge gırmenede sevındım..........dua et canım ıyı bak kendıne
seymacım çok üzüldüm canım ama dertler ve acılar paylaşıldıkça azalır unutma canım yanında burda sana destek olabilecek bir tanı tanıma bir sürü insan var . herkes aynı şeyleri yaşıyor yada daha kötüsünü sen bilirsin tabi ama bu kadarda çabuk pes etme
çok sağol canım benimmm:asigim::asigim:çok güzel canancım çok ciciiii.Güle güle kullanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?