kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

ayyy bende yeni gördüm ya rabbim şeymaya sabır versin o şimdi o odayagidikçe aklına gelecek rabbim tez zamanda yeni bebeklerini verir işallahhh

Çok üzüldüm,Yazıp yazmamakta tereddüt ettim..Diyecek bir söz bulamıyorum.Rabbim sana sabır versin.Canım şu an sana ne desem boştur ama ikiz topiğimizde önceden bebeklerini kaybetmiş sonra tekrar gebe kalarak yavrularına kavuşmuş kardeşlerimiz var.Büyük bir imtihan bu..ama Rabbim bunun mükafatını sana mutlaka verecektir canım inan buna...

Kızlar ya çok üzüldüm ne desem bilemiyorum şimdi öğrendim allah sabır versin şeymaya off ya çok kötü oldum.

yeni görüyorum şeymacığım buralara neler neler koymuşşş,,kıyamam yaaaa,
en kısa zamanda tekrar lutfetsin Rabbim inşallahhhmafoldumben

şeyma ben bunu yeni gördüm...inan gözlerim dolu dolu ne diyecem ne edecem bilmiyorum yaaa

takdiri ilahi yaaa.........kelimelerin kifayetsiz kaldı an bu iştee

ay bende şimdi gördüm ya ağlammak için zor duruyorumm...Allahım en kısa zamanda tekrar nasip etsin canım arkadaşım sana ve ailene büyük sabır diliyorumm

bende yeni gördüm pek girmiyorduk galiba kk.ya..bayrama yakın koymuş resimleri.... dahada çok üzüldüm şimdi...baktıkça daha kötü olucak..tez zaman yerlerini doldurur inşallah rabbim....

ayyy bende yeni gördüm ya rabbim şeymaya sabır versin o şimdi o odayagidikçe aklına gelecek rabbim tez zamanda yeni bebeklerini verir işallahhh

allahım sabır versin boğazım düğümlendi ne diceğimi bilemedimmafoldumben

Kızlar ya çok üzüldüm ne desem bilemiyorum şimdi öğrendim allah sabır versin şeymaya off ya çok kötü oldum.

Herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Dualarınızla her zaman yanımda olduğunuzun farkındaydım.Ama malesef başaramadık :gitme: Soracağınız sorular var biliyorum benimde anlatacak çok şeyim var.Sabahın 7sinden beri sayfa açık yazmak için bekliyor ama henüz yazamıyorum,anlatamıyorum...:çok üzgünüm:.

canım cok gecmış ols .............ınş rabbım ecrının katkat versın ........bı daha yasatmasın..........sakın o duyguya yanı umutsuzluga kaptırma kendını yasadım bende bılırım canım ınş guzel gunler yakın canım................bol dua

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.Hayatımda hiçbir zaman umutsuz olmadım hala değilim merak etme sen...
Senin kızların hastaneden çıkmamış mıydı avatar?:çok üzgünüm:

seyma seni tanımıyorum arkadaşım ama allah sabır versin herşeyde bi hayır vardır . allah yardımcınız olsun ve bizimde

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.Hayatımda hiçbir zaman umutsuz olmadım hala değilim merak etme sen...
Senin kızların hastaneden çıkmamış mıydı avatar?:çok üzgünüm:

yok canım hala beklıyorum..............cok sevındım ıyı olmana .......ınşşş yenıden canım ınş.........sanırım daha beklıcem ama cok sukur toparlandılar........ topıge gırmenede sevındım..........dua et canım ıyı bak kendıne

seyma seni tanımıyorum arkadaşım ama allah sabır versin herşeyde bi hayır vardır . allah yardımcınız olsun ve bizimde
Amin cnm çok teşekkür ederim

Ayy cnm yaa ben çıktılar sanıyordum.Umarım en kısa zmnda çıkarlar cnm bnm.Dirayetli ol inş.rabbim sizlere uzun ömürler versina.s.

canım benım cokkkkkk sagol cok rabbım razı ols ınş beklıyorum cıksınlar dıye

Günaydın kızlar.Sizden zaman istemiştim biraz,olanları anlatmak için.Konu açtım ayrı ayrı mesaj yazmaktansa.Artık aranızdan ayrılmalıyım çünkü dayanmak daha da güçleşiyor.Belki yine güzel haberlerle dönerim aranıza.Hepinize mutlu,sağlıklı yarınlar diliyorum.Bebeklerinize ve sizlere uzun ömürler versin Rabbim....:a015: :a015: :a015:

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/340883-1-senede-5-bebegimi-kaybettimucunu-oncesinde-ikisini-dogar-dogmaz-nasil-dayanilir.html

seymacım çok üzüldüm canım ama dertler ve acılar paylaşıldıkça azalır unutma canım yanında burda sana destek olabilecek bir tanı tanıma bir sürü insan var . herkes aynı şeyleri yaşıyor yada daha kötüsünü sen bilirsin tabi ama bu kadarda çabuk pes etme

Pes ettiğimi kim söyledi ki cnm.Kkdan gitmiyorum ya.Sadece artık ne nisan annesi ne de ikiz annesiyim bu topiclere girmeyeceğim o kadar.Sandığın kadar dayanıksız değilim cnm merak etme a.s.Evet burada bnm durumumdan kötü olanlarda var bilincindeyim,paylaşmanın azaltıp azaltmayacağına dair bi fikrim olmasa da...a.s.

çok güzel canancım çok ciciiii.Güle güle kullanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…