kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

çok güzelll,maşallah cananım,
diğer aparatlarında fotosunu koysana..

bide park yatak aldım canım sadece oda felan yapmadım yaza boya badana sonra odayı kuracağım o zaman fotoları koyacağım:))))

hhaaaa çok iyi isabetli olmuş canım,çok iyi,
az kaldı hadi hayırlısıyla,burda ziyaretine gelicem inşallahh,
sağlıkla hayırlı haberlerini bekliyorum canımm..

bende şu ana kucaklarına karar veremiyorum çok lazım oluyomu acaba bi de ilk planda hemen lazımmı
ne derseniz kızlar
hymarry seninkileri beğenmiştim sen doğar doğmaz kullandın mı canım...

bende şu ana kucaklarına karar veremiyorum çok lazım oluyomu acaba bi de ilk planda hemen lazımmı
ne derseniz kızlar
hymarry seninkileri beğenmiştim sen doğar doğmaz kullandın mı canım...

ben ana kucağından çok memnunum. sürekli orda duruyorlar.
arabya koyuyorum yoluculuk esnasında.
yatmaktan sıkılıyolar yavularım . ana kucağı ile ben nerdeysem onlarda yanımda oluyorlar.
doğar doğmaz kullanılıyor. içine destek minderi alman gerekir ama.

açelyacığıma katılıyorum,
daha doğar doğmaz oraya yatırdık biz de,
şimdi şimdi daha etkin kullanıyoruz ama çoluğa çocuğa karışmadan almakta fayda görüyorum canım zuzucumm..

cananımmmm güle güle kullan güzel cicişleri doldur içine canım benimm...

açelyacığıma katılıyorum,
daha doğar doğmaz oraya yatırdık biz de,
şimdi şimdi daha etkin kullanıyoruz ama çoluğa çocuğa karışmadan almakta fayda görüyorum canım zuzucumm..

bende sana katılıyorum. alışverişi geç vakite bırakmamak lazım.
32. haftadan sonra dinlenme zamanı ...

bende sana katılıyorum. alışverişi geç vakite bırakmamak lazım.
32. haftadan sonra dinlenme zamanı ...

kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile Şeniz :CüvCüv: :hulya:

hhaaaa çok iyi isabetli olmuş canım,çok iyi,
az kaldı hadi hayırlısıyla,burda ziyaretine gelicem inşallahh,
sağlıkla hayırlı haberlerini bekliyorum canımm..
evet canım az kaldı bekliyorum doğumumaaaa sana yakın yerde doğum yapcam nede olsaa şu hurma işini sordum bide kıs sanaaaa cevaplamadınnnn
cananımmmm güle güle kullan güzel cicişleri doldur içine canım benimm...

sağolasın bi tanemmm güzel ciciler koyucam içine kızım için oğlum içinnnnn :)))):enbuyukkk:

kuzularımın odası :)

Son düzenleme:

oğlumun yatağı..

kızımın yatağı..

aydınlatmamız..

ana kucaklarımız..

gardrobumuzdaki cicilerimizin bir kısmı..

böyle işte kızlar..hoşunuza gitti mi?

amanında amanınn maşallah kuzularımın odasına çok güzel olmuş burcincim içinde bebekleirn olduğu fotoğraflarıda görelim işallahhhh

hepside çok güzel tatlım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim bebeklerini...
bu beşikler büyüyen beşiklerdenmi canım....?

amanında amanınn maşallah kuzularımın odasına çok güzel olmuş burcincim içinde bebekleirn olduğu fotoğraflarıda görelim işallahhhh

canım benimmmmm çok teşekkür ederiz..ayy ne güzel dilek o öyle..inşallah bebekler gelsin sağlıkla onları da göstereyim sizeee :)))

burçincim harika olmuş odalarında sağlıkla büyüsünler kahkahalarınızla dolsun o oda .

hepside çok güzel tatlım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim bebeklerini...
bu beşikler büyüyen beşiklerdenmi canım....?

evet canım beşiklerimiz sallanan ve büyüyebilen beşiklerden..büyüdüklerinde sallanma mekanizması iptal edilecek ve yanlarından çıkarılan malzemelerinden çalışma masası yapılacak..tabi o zamana canına okumazlarsa odalarının sırnaşık şey

çok güsel maşallah burcinciğim yaaa güle güle kullanın

sağol canım inşallah..çok teşekkür ederiz..aaa inşallah bebeklerimi de koyarım, diş partimiz olur bizim de onu da koyarım :)))

burçincim harika olmuş odalarında sağlıkla büyüsünler kahkahalarınızla dolsun o oda .

amiiiinnnnn canım inşallahh..

ben odalarına çok özendim, çok heves ettim içime de sindi baya..çok daha güzelleri sizlerin olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…