kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

burcin canım çooooooookkkkkkkkkk güzeller allah güle güle keyifli giydirmeyinasip etsin inşallah,,,

Burçin cok güzeller canım
ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşaALLAH ....

burçincim çok güzel ..zarif..güle güle kullansın kuzular.....

Burçin cok güzeller canım
ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşaALLAH ....

amin kızlar inşallaaahhhh..Allah çok daha güzellerini sizin kuzularınıza nasip etsin inşallah..
inşallah hepimizin yavruları sağlıkla gelip sağlıkla eskitsinler cicilerini..

aydınlatmadan halıya kadar herşey çok güzel. çok tatlı..Allah sağlıklı mutlu günler nasip etsin yavrularınızla.

Son düzenleme:
burçincimm güle güle kullanın canımm çokkk güzel herbişeyleri kuzucukların....

Odanızı çok güzel olmuş burçin. Çok zevklisin. Güle güle kullansın pıtırcıklar

aydınlatmadan halıya kadar herşey çok güzel. çok tatlı..Allah sağlıklı mutlu günler nasip etsin yavrularınızla.

burçincimm güle güle kullanın canımm çokkk güzel herbişeyleri kuzucukların....

kızlar çok teşekkür ederiz..inşallah bebeklerimiz cicilerini sağlıkla eskitir yenilerini de alırız..Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin inşallah..

burçin canııım odanız cicileriniz herşey çok güzel görünüyor maşallah allahım iyi günelrde sağlıkla kullanmayı nasip etsin tatlım.. sağlıcakla gelsin meleklerin inşallah ..

burçin canııım odanız cicileriniz herşey çok güzel görünüyor maşallah allahım iyi günelrde sağlıkla kullanmayı nasip etsin tatlım.. sağlıcakla gelsin meleklerin inşallah ..
amin canım benim inşallah..sağlıklı olsunlar da başka hiç bişey istemiyorum..

muallim ablaaa çok güzel bu ciciler çanta süper tulum çok cicii hele battaniyeler ne kadar tatlılar öyle ilk defa gördüm böylesini sen biliyosun bu işi maşallah .. hayırlısıyla az kaldı inşalalh içindede görücez prenseslerini

çok güzel cicileriniz muallim ablaa.Kuzuların yakında giyecek bunları...

çok güzelmiş muallim..inşallah tez zamanda sağlıkla kullansın kuzucuklar..

sagolun canlarımmmmmmmmm ınşşşşş kısmet olur ınşşşşşşşşş yakındaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…