kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

muallimim bu tulumu Kurban Bayramında Hale'm,aynı tulumun pembesini Sare'm giymişti,başlarındaki bandanalarla çok tatlı duruyoooorrr,
kısmet olsun size de inşallahh..
battaniyeler çok kullanışlı görünüyor,ilk defa gördüm deseeemm:kedi:
çantada çok kullanışlı yeterli olur sanıyorum..

az kaldı inşallahh,giydirip fotolarını koymak da nasip olsun,
senin de bir hikaye topiğin olsun inşallahhboshayallersmile

Muallim abla cok şekerler
ALLAH en kısa zamanda kullanmayı nasip etsin...

hymary ınş canım ınş kısmet olur saglıkla..........medıne sagol canım

Burciiiiiiiiiiin odanız çooooooooook güzelmiş.Rabbim o odanın içinde kahkahalar şen gülücüklerle dolsun inşallah.Aman aradada çığlıklar gelsin oğlan azcık çeksin kızının saçındankaydirigubbakcemile.Valla biz eşimle hayalimiz emzik kapma kavgası yaptırıcaz.içimizde kaldı bizim ne kötüyüz demi.

zemuszemus
canım teşekkür ederiz..inşallah darısı sizin de başınıza..olumsuz anıları unutun artık..
Allah ailece ağzınızın tadını bozmasın inşallah..

MUALLİM abla ya bende ilk gördüm bu battaniyeleri çok şıkmış bunlar.Çantada süper aman benim çantam klasik bebek çantası hemde 2 tane var.şimdi senin çantayı görünce benimkiler iyice çıktı gözümden.Güle güle sağlıkla kullanın ablacım cicilerinizi.

zemuszemus
canım teşekkür ederiz..inşallah darısı sizin de başınıza..olumsuz anıları unutun artık..
Allah ailece ağzınızın tadını bozmasın inşallah..

AMİİİİİİİİN canım.unuttuk unuttuk şimdi yavrularımın tadını çıkarıyorum.Şöyle bir gelelim 7.aya bende koyarım cicilerimizi.Seninki kadar cici olmasada bizimkilerde cicidir teyzesi.opuyorumnanaktan

kızlar bunların hepsi çok güzel baştan sona bakmaya çalıştım gözlerim ağrıdı artık meraktan : )inşallah güle güle kullanmak nasip olsun. ben de koyuyım cicilerimizi üşendim resimleni çekmeye

Muallimim yavrularını eve getirdiğin gün..inan buna, ben o kadar mutlu olacağım ki....ınşallah bu güzel cicileri giyecek,küçültecek sağlıkla büyecekler annesi...

artvınlı eylul sagolun canım...........kaswacım canım cok sagol ınş az kaldı rabbım onları bagısladı bıze cok sukur .........rabbım daha guzellerını tum ısteyenlere nasıp etsın canlarım.........kaswacım nasıl bebışler otomatıkte yatıyolarmı ben aldım gecenlerde gıttım uç tane pembe ama cok ınmedıler ......ınş odaları gelene dek yatarlar gunduz salon koyarım ınşş sen nasıl memnıunmusun cok guzel .............ıyı bakın kendınıze

hastanede ikram edilecek şekerlerimiz..

bunlar da evde ikram edeceğimiz çikolatalarımız..

çok güzeller.....orada olsaydık keşke................

keşke ablam yaa keşke..
olsun saklarım ben sen buralara gelince hem pıtırcıklarımı seversin hem biz sana ve prenseslerine pastalar,şekerler,çikolatalar veririz olur muuu??

burcin cnm sizin hastane çikolarınızın aynısı bizde vardı hehehhe
çok güseller harikalar afiyetle yesin herkess
ve güle güle kullanın kapı süsünüzüü

Canım cok güzeller afiyetle yesinler..
KApı süsleri cok hosuma gitti güle güle günlerde kullanın inş..

burcin cnm sizin hastane çikolarınızın aynısı bizde vardı hehehhe
çok güseller harikalar afiyetle yesin herkess
ve güle güle kullanın kapı süsünüzüü

anaa bak zevklerimiz aynıymış :))
sağol cnm..

Canım cok güzeller afiyetle yesinler..
KApı süsleri cok hosuma gitti güle güle günlerde kullanın inş..

sağol canım çok teşekkür ederiz..darısı başınıza..

gule gule agız tadıyla yıyın canım ugurlu kutlu olsun ınş.........

amin ablam..teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…