kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

ay çok güzeller..Çikolatamızı istiyoruz mane mane :) kapı süsünüzde mükemmel

ayy fatoş hanım bayıldım cicişlerine bende istiyom o patiklerden yapılışını yaz aşerdim ...:)

yazayım canım :) çok tatlı dimi.. cinsiyetini öğrendiğim gün işyerimde masanın üzerine koydum gelen giden sevdi :)

şuan sayıları aklımda değil yarın yazayım.. işyerindeyimde..

wavy saol canım :))

birazdan açıklamasını yazıcam patiğin..

arkadaşlar makinam olmadığı için fazla resim çekme şansım yok. o resimleride arkadaşın makinasından çekmiştim..

inşallah anlatabilirim..

- 12 tane zincir çekip patiğe tabandan başlıyoruz..

- 12 tane trabzan yapıyoruz.

- döneceğimiz yere geldiğimizde dönemeç yerine 5 tane trabzan (aynı deliğe) yapıp dönüyoruz.

- sonra trabzan yaptığımız yerlere aynı şekilde trabzan yapıp oval bi şekil elde ediyoruz.

- bundan sonra trabzan yaptığımız yerlere sık iğne yapmaya başlıyoruz. bu şekilde 5 sıra sık iğne yapıp patiğin tabanını bitirmiş oluyoruz. (not: patiğin tabanının dönemeçlerinde sık iğne sayısını her köşeye 1 tane sık iğne fazla yaparak büzüşmesini engelleyebiliriz)

şimdi patiğimizin tabanı bitmiş oluyo..

- kenar kısımları için sık iğne yapmaya başlıyoruz.3 sıra yaptıktan sonra ipi koparıp ön kısma geçiyoruz.

- patiğin burun kısmına 10 tane zincir çekip karşıya batıyoruz. ve bu 10 zincirin içine 10 tane dolgu yapıyoruz.

- sonra üstteki ikinci kısım için 14 zincir çekip içine 14 dolgu yapıyoruz.

şimdi geldik bilek kısmına...

- orası içinde arka kısıma 20 tane trabzan yapıyoruz. (2 sıra)

- en son sırayada sık iğne yapıp patiği bitiriyoruz..

süsleme işi size kalmış :))

inşallah anlatabilmişimdir..

Fatoş ellerine sağlık canım cok güzel yaa bende baslıcam inş..

saol canım başla resimde isterim bitince..

benim anlatımını verdiğim patiği sanırım 6. aya kadar giydirebiliriz.. siz ona göre büyüklüğünü ayarlarsınız..

aynen fatoşçum geride kalmıştı,renk kattın bitanemm,
resmini çekmiş bi de maşallah üşenmemiş yazmışsın,ama o da bi beceri işi,çünkü ben trabzan ne onu bile bilmiyorum muhhahahaah,
sağlıkla gelsin yavruların canımmm,ellerine sağlık çok güzell,devamını bekliyoruzz..

ee birazda ben ekleyeyim değilmi amakaydirigubbakcemile3

[/ATTACH][/ATTACH]

Eklentiler

• $kreasyon 1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $kreasyon 2.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $kreasyon 3.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 19
beşikler saten kumaşla yere kadar kaplanacak ve dolap ile aynı renk olacak kızlar nasıl olur sizce???

Eklentiler

• $beşiğimiz.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 95
  • $dolap.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $abajur.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 46

ayy saol canım benim :) trabzan dolgu demek canım..

saolasın.. kızıma bi elbise ördüm çok cici.. haftasonları örgü örerek stres atıyorum ben :)) onuda eklerim resim çekmedimde daha.. :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…