kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

gecelık mecelık kıskandırdınız benı kızlar sımdıden............erken ben de sızın zamanlara gelım ınş alırım..............hersey cok tatlı gule gule gıyın kullanın

evet pamuğum ihtiyacı olan biri olursa bu devirde iki bebeği giydirmekde sorun inanın az önce markete gittim 10 kutu mama aldım iki paket bez 103 tl verdim

benden size tavsiye kızlar mama alın ilk 3 ay ben aptami kullandım sonra bebelaca geçtim bu ay bebelecla doktor takip etti aptamilde aldığı kilo ve gelişim aynı değişmedi yani

ilk etap aptamil pre alın sonra aptamil 1 alın kızlar .........sonra bebelaca geçebilirsiniz tabi bu kişisel görüşümm

Ya kimse ben alıcam demeye yanaşmıyor,kimse almazsa ben alırım dırımkızı canımm,
Bu arada Aptamil Pre mi ne dimi o bahsettiğin mama,ya ben bilmiyorum diye alamadım geçen Carrefoura gitmiştik te..

muallimim sen de alırsın canım inşallahh,öyle çabuk geçiyor ki zamann

cnm tmm ben 8 ağustosda medıcalparka gelecm sende metroporta gelirsen veririm zaten yeşil ve beyaz olan bir kaç takımım var onalrı vereyim

[/IMG]

bjk havlu oğlum ıcın babası aldı kızlar zeyland tan 30 lira
kızımın havlusuda 19 liraya aldık ender magazalarından ama
ınternette 14 lira kazık yedık anıycanızz..
hele bugun kurkculer hanında aynısı 10 liradııı
daha bı moralım bozulduuu
kırmızı tulumda yıne emınonundennn 10 liraa kızım ıcın

Son düzenleme:
cnm tmm ben 8 ağustosda medıcalparka gelecm sende metroporta gelirsen veririm zaten yeşil ve beyaz olan bir kaç takımım var onalrı vereyim

tamam canıımm,teşekkür ederimma.s...
bu kıyafetler ne kadarlıkken giyilebilecek kıyafetler acabaa?

inci suuu ekle canım ekleeee,
beşiktaşlıyız galibaa,
tulum çok tatlııııopuyorumnanaktan,
tükürük bezlerini arttırabilirsen çok faydalı olur canım,çok güzell herşeyy,hayırla sağlıkla giymek nasip olsun canımmopuyorumnanaktan

oğlumun mavi kadife tulumu 10 lira kızlar.
eminönü kürkçüler hanından aldık

Son düzenleme:

kızımın zıbın takımı buda 10 lira kızlarrr.
bunlarıda emınonunden aldık

Son düzenleme:
Cicilerinizi gule gule kullanin canim bu beyaz takimin sarisindan benim kizimada almistik hoppidik in di galiba cok kullanisli ama sapkasi kulaklarini kapatmamisti kapasi buyukmuydu ne bizim kizin olmamisti

Cicilerinizi gule gule kullanin canim bu beyaz takimin sarisindan benim kizimada almistik hoppidik in di galiba cok kullanisli ama sapkasi kulaklarini kapatmamisti kapasi buyukmuydu ne bizim kizin olmamisti

kaydirigubbakcemile3 biz daha alırken şapkası olur mu olmaz mı diye düşünmüyoz hiç,anca kullanınca anlaşılıyor demek kiyerimseniben

evet canım markası hoppidik..
buda oğlumun zıbın takımı buda 10 lira

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…