kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

bunuda cok begendımmm aldımm...çok cici geldiii
buda 10 lira

Son düzenleme:

bunlarda pijama takımı her bı takım 5 liraydıı
bunlarda emınundenn yıneee...
patikler 1.5 liraa

Son düzenleme:

sarı takımı oğlum için aldımm..hep mavi olmasın dedımmm

Son düzenleme:
bizim gibi fanatik biri daha geliyor sanırım incisu

maşallah hepsi birbirinden güzellll allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin

bu pijama takımıda kızımın diğr renkleri begenmeyınce kızıma pembişşş aldık babasıylaa

Son düzenleme:
kızlar benım daha once aldıklarımı kasım annelerı topıgıne eklemıstımmm
fırsat buldukca onlarıda eklerım ıkız-üçüz annelerı topıgınee..
aldıklarım bunlarla sınırlı degılll..devamını bekleyınnn canlarım
bugunluk bukadarrr cok yoruldum

canım insan düzeltirken çıkarırken,çekerken,eğilip kalkarken yoruluyor cidden.
Bu altlı üstlü takımlar üstü yandan çıtçıtlılar çok kullanışlı oluyormuş,isabetli olmuş,çok şirin,çok beğendim,çok da uygun denk gelmiş maşallah..
Sağlıkla gelsin yavruların da,giysinler inşallahhhopuyorumnanaktan

incisu çok şiekermiş cicileriniz canım maşallah bazıları bizimkilerle aynıymış :) bu arada bizim aldıklarımızın bazıları kendinden eldivenli kullanışlı oluyomuş bakalım deneyip görücez

saoun kızlarrr.bugun yıne 1-2 parca bişi eklemeye calısıcam topiğe....
yarın sabah kociş beni ağva ya yazlığa götürüyor. h.sonuna kadar ordayımmm.
gidip tatil yapalım kuzularımla.bu sene ılkkez gıdıcez

kızımın ciciş elbisesi dün eşimle mınıcodan 3.5 liray aldık kampanya vardı

bunlarda canlarımın tırnak makası,sac fırca seti ve elbıselerını yıkama tobası
bunların fiyatı üzerlerinde yazıyor

incisu hepsi birbirinden güzel bitanem. sağlıla giysin meleklerin inşallah. kıss fiyatlarıda süper yani:))
eminönünün neresi anlatta fikir olsun bize de..

incicim cicişleriniz harika.... bende annemleri bekliyorum tatilden dönsünler onunla beraber çıkıp alıcaz artık....

teyzelerii dün yeni açılan bi mağaza vardı ordan birer tane daha hastane çıkışı aldım meleklerime. 10 parça..20 tl..

hepinize güzel günler ciciler..incisu yavrun sağlıkla doldursun aldıkalırnın içini canım,güle güle kullanın.Bende bu hafta sonu full alışveriş yaptım.Alacak şeyler tabi ki daha var ama ben tamamladım alışverişimi diyebilirim.Bebek odası takımımızıda aldık.Allah'ım kaç yıllık merakımı boşta bırakmasın inş.

kaswa canım hayırlı olsun aldıkların sağlıkla giysin meleklerin sende paylaşacakmısın cicişleri bizleopuyorumnanaktan

kaswa canım hayırlı olsun aldıkların sağlıkla giysin meleklerin sende paylaşacakmısın cicişleri bizleopuyorumnanaktan

Sağol teyzesi..Ben demstocka gittim.çok da güzel şeyler buldum.Orada aklım asen geldin wavy şimdi burda benden başka ikiz adayı varsa o olabilir mi diye?kaydirigubbakcemile3Alışverişini başka bir yerden yapma,dünyanın en kaiteli çocuk markalarından biri mothercare ve orada çok hesaplı,çok çok çok..Hatta adres bilgilerimi de aldılar yeni ürünlerde aramak için, istediklerim de geldiğinde arayacaklar.Benim yakadada kanz outlette çok hesaplı çok kaliteli ürünler var bir de ıkea ya bak..oda çok kaliteli ve uygun..Çok heyecanlıyım çok....Allah'ım tamamına erdir.:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…